Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 20
rmkristine spune:
Miruna am incercat si cu branzica. Asta am observat si eu ca se saturase de mar si i l-am scos, dar se plictiseste repede de toate combinatiile. Hai fructele le mananca cu chiu cu vai, dar legumele sunt cah!
Sanzi rabdare am, dar nu stiu.... parca imi pare rau ca istoria se repeta!
dayanara spune:
rebiana nu a facut.o cu rautate clar, de mila cum zice oana, eu pe rebiana tot o iubesc :)
n.am vazut insa pozele ioanei cu oanka, cum zice oana, chiar nu ma mai intereseaza subiectul, dar asa in general mi se pare o sfidare sa pui pozele cu oanka cand stii bine ca ea nu vrea sau nu mai aveti nimic de.a face!
hai ca pana la urma ma imbolnavesc si de cap :))
meniul de dimineata
1 mango mic+1 mar+1para+cereale
a mancat tot de data asta
pt pranz am pus la fiert
dovlecel, dovleac, telina, cartof, morcov, ardei verde si fasole verde
o sa le pasez si amestec cu avocado si ulei de masline, ma rog de ulei nu am scris, dar pun mereu
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
annya9 spune:
Buna fete dragi,
Vad ca au aparut neintelegeri cat n-am mai intrat... Sincer imi pare rau... oricum, sper sa primesc noua parola...
Azi papam:
branzica + para
legume + ousor
cereale cu lapte
Raducu inca se chinuie cu dintisorii si nu se vede nimci...nici nu stiu ce sa-i mai fac. E nervos si adoarme greu seara, da din maini si din picioare de zici ca-i un gandacel intors pe spate...
In rest papa cat 2. Peste 200gr la o masa + laptic vreo 100ml. Nu face nazuri la nimic!
De ieri este si fosrte vorbaret, dar suparat. Bangane el acolo pe limba lui si cu vocea lui subtirica si in acelasi timp plange si suspina... Mi-e si mila de el, dar e si tare caraghios in acelasi timp si ma pufneste rasul cand il vad. In momentele alea rade si el, apoi isi reia vociferarea.
oanaiacovita spune:
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...