12 ani- prima tigare
Raspunsuri - Pagina 27
denizel spune:
Iote ce v-a facut o pice de 12 ani care a pufait si ea doo tigari .
Io nu mai am suflu pentru discutia asta. Voi rezistati mai mult fiindca mancati carne si fiindca n-ati fumat la 7 ani :)).
Ma pastrez pentru discutiile de peste 5 ani: "Cum sa il/o conving ca s-a indragostit de cine nu trebuie? grater" :)))))
Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel grater" :))))) |
--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´
kariguld spune:
ioanadara, nu, in nici un caz nu-mi voi umple camara cu sticlute de 500gr.
of nelia, tocmai aici gasesc eu frumusetea la meseria de parinte, ca putem face greseli. daca am fi perfecti si ireprosabili in comportamentul nostru fata de copii, pe drept ne-am numi roboti. nu mi-ar place asa, perfectiunea si functionarea ceas! vreau sa stiu ca pot invata, ca pot creste, ca pot evolua.
spunea Viviana, ca mental ne pregatim si chiar anticipam ce reactii vom avea in situatia de.....ei na? 'antrenamentul" asta tot nu ne pregateste pentru atunci cand suntem pusi in fata faptelor odraselelor. spun io din experienta personala. cand a comis-o fiim'io, reactiile imediat urmatoare au fost de frustrare, nervi chiar...."jizas, copilul asta chiar a facut-o!!" si imediat vin gandurile ca l-am invatat si i-am spus, si mereu i-am explicat, si ...si .....si. marele meu avantaj e ca ma remontez foarte repede si nu explodez in vorbe. am avut suficient timp sa meditez, pana am ajuns la el. cand eram langa el, deja imi trecuse starea si constientizam ca traiesc normalitatea. ca de fapt asteptarile mele erau nerealiste, chiar daca de atatea ori anticipasem si ma gandisem ca se poate intampla. multumirea mea a fost ca nu am reactionat cu voce tare, ca pana la urma furia si nervozarea au fost doar la nivel de gand.
ca parinti, comportamentul nostru trebuie sa fie firesc si natural in fata lor. noi nu ne-am ferit aproape niciodata de copii, sa nu ne vada suparati (nici nu ne suparam noi de fel) sau diferite stari zilnice. sigur, am avut grija sa nu discutam lucruri negative sau nemultumirile despre anumite persoane cu care ne-am intersectat.
viata se desfasoara in mod cat se poate de normal si natural, fara artificii si poze de dupa-amiaza.
pe de alta parte, suntem in permanenta intr-un proces de formare atat noi cat si copii si n-ar strica din cand in cand cate-o introspectie interioara.
pana aici am scris aseara.
acum e dimineata si vad ca denizel a ramas fara energie!
ma duc la treburi, grater!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
viviana spune:
Da, picea asta ne-a facut sa mergem cu concluziile prea departe si sa punem semn de egalitate intre vicii. Ca, deh, un viciu atrage dupa sine alt viciu...
Da ce sa-i faci nu ne putem abtine.
Fi-mea s-a intors aseara dintr-o excursie de 2 zile.
Nu s-a intamplat nimic notabil.
Ah, in afara de faptul ca 2 colege (de 12 ani) s-au imbatat impreuna cu 2 colegi de 14 ani. Nu au fost decat 3 PET-uri de 2 litri de bere strecurate in bagaje cu multa dibacie.
Si ca profesorii pe la 12 noaptea faceau "perchezitii" in bagaje.
Ca unei alte colege din clasa a Vi-a i s-a facut rau de la prea multe tigari.
Eh, si ca fi-mea i-a tras unui baiat un picior, acolo, ca mima, stiti voi ce, si se lipise de ea cu stiti voi ce...
Nu a fost certata de profesori, dimpotriva.
Asa ca noi parintii astia mai responsabili mai discutam.
Ca discutiile iau intorsaturi aiurea si ca poate batem campii cateodata... Dar cel putin ne interesam de copiii nostri.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanadara Uite ce am spus: copy-paste: "Sa stiti insa ca ideea cu medicii care desi stiu la ce riscuri se expune un fumator ii doare de asta in cot nu este in general valabila in afara Romaniei." am vrut sa accentuez faptul ca situatia este in afara Romaniei.Nu am pomenit nimic despre ce se intampla sau nu in Romania. |
scuze, dar daca eu as zice "sunt femei destepte in afara topicului astuia" mi s-ar parea ca va jignesc pe toate care ati scris aici (me included, ca doar am scris si io ). e corect ce spui, sintactic, dar logic din punctul meu de vedere se intelege altceva.
nelia spune:
Mey, nu va suparati pe mine, da'-mi spune si mie cineva ce e ala grater!?! Ca se rostogoleste lumea de ris si aici si la celalalt subiect cind il scrie Denizel... si pe cuvint daca stiu de ce...
Asa, si daca tot sint off-topic, Denizel, tu esti vegetariana suta la suta? Lactate inteleg ca nu bei sau maninci, cel putin nu animale, dar oua, icre, peste si altele din astea? Iti spun dupa de ce te intreb...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Pucku spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158576
ia de citeste Nelia.....esti in urma cu dc-ul de nu stii de grater
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
nelia spune:
Pucku, pai pe mine ma mai prinde cite un subiect pe la generale si inca in ultimul timp m-au prins bine, dar in rest numai la vreo trei subiecte intru, nu cunosc trei sferturi din forum...
Noroc ca m-a dus Google-ul si aflasem si eu de unde vine... Mi s-a intimplat de multe ori sa caut ceva de maxima urgenta in romaneste si sa ajung tot pe DC... pai, daca stiam, nu mai plecam in cautari, ca aici sint oricum.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Pucku spune:
glumeam binenteles....eu abia am timp de citit ,si de luni incep serviciul asa ca nici eu nu o sa mai stiu nici macar de grater
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
denizel spune:
Nelia, mancam oua (bio :)) si inca mancam (sub-mediu din punct de vedere cantitativ) lactate fermentate (chefir, iaurt, branzeturi). Dupa ce ma lamuresc ce e cu raportul beneficiu/riscuri in dreptul culturilor lactice o sa renunt sau nu si la prod. lactate fermentate.
Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~