PEPENASI de 2008 - bine ai venit VICTOR! (200)
Raspunsuri - Pagina 5
bobitamica spune:
Imi aduc aminte ca ne dadea la gramatica un fel de munca independenta in clasa...o fraza din aia super grea si cine avea curajul sa dea caietul era mare...uneori stiam ca e corect si nu aveam curaj...daca greseam o singura chstie ne facea cu ou si otet...dar mi-am facut o data curaj si am dus...mi-a dat 10 ,dar fara sa ma laude foarte tare,desi apoi am aflat ca era una din frazele cele mai grele...se daduse la nu stiu ce olimpiade sau examen de admitere...
Daca faceam bine i se parea normal,pentru ca ea muncea mult cu noi si vroia rezultate...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Caprioara spune:
Helau fetele,
Intru scurt sa urez:
Felicitari Turtu si refacere rapida!
Bun venit, bebe Victor!
Sanatate, noroc, dragoste si fericire!
La multi ani celor ce se sarbatoresc de Sfintii Mihail si Gavril!
Sunt foarte prinsa si la job si acasa, incat abia apuc sa citesc in mega diagonala cate ceva pe aici.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
ella81it spune:
LA MULTI ANI CELOR CE SARBATORESC SF.MIHAIL SI GAVRIL!
Felicitari TURTURICA!Multa sanatate ii doresc lui VICTOR si tie refacere rapida.
Am cateva luni bune de cund nu am mai scris,am citit din cand in cand dar spre rusinea mea nu am intrat nici macar sa va salut
Noi suntem bine,Alex a fost racit zilele trecute,mai tuseste putin dar cel putin nu mai are febra.
La gradinita totul bine ,sunt foarte multumita ,invata fffff.multe lucruri.De vorbit vorbeste si italiana si romana,le amesteca dar ne intelegem.La gradi vb doar italiana,asa spun educatoarele.
A sosit teroristul meu si nu mai pot scie
Va pup pe toate si va doresc numai bine!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
Didi81 spune:
Vicky, ce de peripetii! Eu nu asi merge cu Aida prin locuri de-astea fara sa o tin de mana (sau mai bine la tati in spate) ca ea in 2 secunde dispare la cat de aventuriera si independenta e. Chiar si mersul la supermarket cu ea e o aventura.
Cu rana pe col, am trecut si eu prin asta, de atunci ma duc anual la control. Am fost stresata pana am rezolvat-o, dar cauterizarea in sine nu a fost mare branza, 5 minute si gata.
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
mcoca spune:
Didi, asa e, stresul e mare. Se face imediat o luna de cand am primit rezultatul la pap. Apoi rdv-uri, analize peste analize. Acum gata, am programat operatia, azi mperg la clinica sa fac preinternarea, vineri la anesezist. Uuufff sa ma vad o data scapata.
Vicky si Printzesone
Marina_1609 spune:
vicky, sanatate multa. bine ca ai descoperit la timp...se rezolva si asta!
Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2
----------------------------------------
Marina11+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
mcoca spune:
Marina .
In alta ordine de idei, am o dilema : voi cum faceti cand copiii va cer sa le cumparati toate prostiile?
Eu la dulciuri zic din start nu, si nici nu mai cere, dar la alte bazaconii insista, face ochi dulci. Atunci zic : nu am bani, daca tu ai, poti sa-ti cumperi. Na, nu stiu ei ce intzelege ea, dar merge. Tati insa nu e de acord cu explicatia mea :). Voi cum faceti?
Vicky si Printzesone
ana_a spune:
Vicky, greu subiect
Depinde de situatie.
Daca nu am cumparat de mult vreo prostioara si nici nu-i foarte scumpa...o luam si gata.
Daca e scumpa, de regula trebuie sa o amane pana la ziua de salar .
Ai mei au o data pe luna zi in care primesc diverse chestiutze pe care si le doresc in cursul lunii, nu pe toate, pe cele care si le mai amintesc in ziua respectiva
Sunt zilnic bombardati de diverse reclame, le vor pe toate, de regula eu ii spun " o sa-l cumparam daca il gasim la magazin si daca ne convine ca si pret la ziua de salar" Dar cam 70% din ceea ce vor sa primeasca cam in 10 minute uita... Daca ramane ceva ce chiar isi doresc...atunci cumparam in limita bugetului.
Stie ca luam doar o jucarie pe luna si chiar daca acu ceva vreme intelegea mai greu, acum sa obijnuit si nu i se mai pare o tragedie
Cam asa.
Oricum, juniorul - ca este mai mare a inteles ca nu ne permitem orice, mi se pare firesc sa-i spun asta, nu vreau sa-l mint, iar mezinul inca nu prea cere, si il putem distrage mai usor, deocamdata.
In plus, recunosc ca in general evit reclamele/raioanele de jucarii pe care nu ni le permitem si incerc pe cat posibil sa-i explic ca nu intodeauna ceea ce arata ambalajul este si ceea ce poate sa faca el cu respectiva jucarie. Cam de un juma de an incoace a inceput singur sa inteleaga.
blog
proud
Clipe de vara 2010: ana-1 si ana-2