PEPENASI de 2008 - bine ai venit VICTOR! (200)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Vicky, buna idee, eu nu am mai fost la control de cand am nascut, asa ca azi ma pun sa intreb prin oras de un ginecolog ok si voi lua rdv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

LA MULTI ANI CELOR CE-SI SERBEAZA ONOMASTICA AZI!

VICKY, nici nu vreau sa-mi imaginez cum e senzatia sa stii ca e acolo copilul si dintr-o data sa nu-l mai vezi. Dar ati avut curaj sa o lasati sa mearga in spatele vostru fara s-o tineti de mana? Eu clar nu am, daca nu il tin de mana trebuie sa fie mereu sub ochii mei, de ex. daca scot bani de la bancomat sau ceva il pun in fata mea, sub ochii mei, sunt bolnava daca suntem undeva cu multi oameni si nu-l am sub ochi. Cu rana ce faci? Ti-o cauterizeaza? Si mie mi-a cauterizat o rana inca pe vremea cand nu aveam copii, e nasoala senzatia pe moment dar trece si macar stii ca ai rezolvat o treaba. Felicitari si la multi ani impreuna si de acum inainte bunicilor sotului!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

TURTU...Felicitari!!!

Bine ai venit p lume ,Victor!!! sa cresti mare si sa ai o copilarie frumoasa alaturi de suriaoara Mara!!!

Vichi...legat de controlul in aeroport,ce sa mai spun...baietelul de 6 ani al unor cunoastine s-a pierdut in Paris..noroc ca e baiat destept si s-a dus la paza si s-a anuntat singur . Iar eu am am ajuns pana in avion cand am condus pe cineva la aeroport.

Cu papanicolau..mi-am facut si eu...asa,trebuie facut!!!

La multi ani,celor care serbeaza Sf. Mihail si Gavril.!!!

revin

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sib, f bine, asa sa faci. E atat dse important.

Moni, merci. Maya merge pe langa noi. Nu o tin de mana decat in aglomeratzie, sau cand traversam. In rest merge singura. Acolo nu o tineam, ca teoretic, era un spatiu inchis, dar na, numai teoretic.
Cu rana, ala nu a zis cauterizare (si vara-mea care e ginecolog a zis ca nu se mai face asa ceva), a zis o mica interventie, sub anestezie generala.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hello

pusei poze noi pe picasa, proaspete, de we

vicky, imi si imaginez ce ai simtit in secundele alea cand nu o zareai pe maya...
am patit-o si eu in parc prin primavara.... foarte rar o imbrac pe sofia in roz si uite atunci taman asa s-a nimerit ca am imbracat-o. Ea se juca linistita la un loc de joaca si eu mi-am scos telefonul sa ma uit la ora, deci 5 secunde am scapat-o din ochi. Apoi vedeam numai roz in fata ochilor de a lua ameteala. am inceput sa alerg ca disperata si sa o strig cand ea era chiar la 2 pasi de mine dar n spatele unor copii mai inalti
in clipele alea am simtit ca imi fuge pamantul de sub picioare. la un incident asemanator am asistat in grecia intr-un parculet unde o tanti tipa in gura mare si eu nu pricepeam ce s-a intamplat ca nu intelegeam. apoi am inteles cand am vazut ca toti parintii s-au mobilizat sa caute copilul care iesise din spatiul de joaca si se uita la reviste la un chiosc....

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina11+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Mamaaa, prevad niste conflicte la orizont... Azi am spalat un pic caruciorul sport al lui Luca, in care el oricum nici nu mai tin minte cand a stat ultima oara Dar am zis ca in curand o sa-l pun pe Alex in el, ca m-am saturat de magaoaia de carucior de nou-nascut, si sa fie curat.Pfuaai, si cand i-am zis ca o sa-l punem pe bebe in el ce s-a suparat, nununuuu, smiorcait, tot arata spre el ca e al lui, a vrut sa se si suie, l-am convins ca e ud si nu poate. I-am zis ca o sa-i explicam lui Alex ca e caruciorul lui Luca si i-l da Luca imprumut, nici asa n-a fost bine... Sunt tare curioasa cum va reactiona cand va fi pus in fata faptului, sper sa nu vrea sa se suie peste Alex

Oricum si cu jucariile, i le tot arata el, dar cand sa puna si Alex mana pe ele imediat nununuuuu, si i le ia din mana, singurele exceptii sunt alea de dentitie sau zornaitoarele, care sunt prea simple pentru gusturile lui, in schimb nu-l lasa nici cu alea de bebe de la Fisher Price, cu butoane si lumini, decat cu interventia mea.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

MONA...am citit...Mai,ce sa iti spun..nu mai pune atat la suflet. Din ce am vazut eu acolo,nu ar trebui sa te justifici in nici un fel...sincer...Oricum nu-mi vine sa cred in ce hal a ajuns scoala in ziua de azi...

Apropo de profa de romana....cand eram la scoala generala aveam o profesoara de si acum o pomenesc...ne-a invatat carte. Ne era o frica de ea de inghetam cand intra in clasa. Nu aveam curaj unul sa miscam in front la ea. Cand ne dadea lucrari sau teze erau ca adevarate olimpiade....
Ce dreptate avea mama cand mi spunea ca voi ajunge sa zic si eu"pe vremea mea"....legat de lucru asta,ii spunneam mamei ca nu e in trend. Acum ce dreptate ii dau....pe vremea noastra se facea scoala,frate ,nu gluma....eu am terminat scoala generala in 1990. Si am facut scoala nu gluma....am prins doar un trimestru de democratie....

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bobitza, tu esti de pe "vremea mea". Si eu tot in 90 am terminat generala :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Vichi... Si era altceva ,nu??
Va spun ca mie mi-e groaza ce aud cu gradinitele...ce spagi ,cate interventii...deja admiterea la gradi e foarte dura.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Si eu imi amintesc cu drag de profa de romana. Ni se parea foarte severa, cand luam un 10 ma simteam ca si cum as fi intrat la facultate. Dar acum imi dau seama ca am invatat de la ea.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput