PEPENASI de 2008 - bine ai venit VICTOR! (200)
Raspunsuri - Pagina 3
Violeta_m_tm spune:
Turturica felicitari pt bebe Victor, sa fie sanatos si sa-ti aduca multe bucurii.
Mona naspa situatia, inteleg ca te simti rau, dar cum zic si fetele nu mi se pare o solutie sa vorbesti despre colegii tai care nu si-au facut treaba, asta nu iti rezolva tie problema, si te pui rau si cu colegii. Eu in locul tau m-as rezuma prin a ma apara, as expune faptele asa cum s-au intamplat, ca doar nu i-ai amenintat, le-ai dat o lucrare de control asa cum fac toti profesorii, deci ti-ai facut doar treaba, si copiii nu aveau cum sa lesine din cauza asta.
dana81 spune:
TURTU FELICITARIIII!!!!BINE AI VENIT PE LUME VICTOR, SA ITI BUCURI PARINTII SI SURIOARA!!!!!
MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)
flo1980 spune:
Felicitari Delia!
Bun venit bebe Victor!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
flo1980 spune:
Pica1
....si celor ce se mai sarbatoresc azi ( mobriq, Fabian )!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
dara_d spune:
Buna seara
VA MULTUMESC PENTRU URARILE DE ZIUA MEA SI VA PUP PE TOATE.
FELICITARI TURTU PENTRU BEBE VICTOR SA CRESCA MARE SI SANATOS SI TIE REFACERE RAPIDA.
Despre noi ca sa mai spun ca avem mult de alergat,pe 4 dec botezam, sunt multe de facut si timp putin.La birou agitatie destula. Nu am timp sa mai deschid si sa citesc forumul iar cand ajung acasa sunt franta de oboseala de multeori nici nu mai deschid calculatorul.
In rest denisa este bine, sanatoasa ii prieste statul cu bunicii materni.
MONA imi pare rau de situatia in care ai fost pusa dar ai grija cum procedezi ca sa nu te afecteze pe viitor.
BOBITA, ANA si Deni are o paturica de care nu se desparte deloc, doarme cu ea , asta neaparat si mai nou vrea sa o luam cu noi la plimbare sa vada si paturica ce pe afara.
Azi am fost cu ea la ferma animalelor din pantelimon si i-a placut, a mangaiat toate animalele si era sa o muste un ponei, ea spune ca nu l-a ciupit dar cred ca i-a facut ceva ca a prins-o de maneca de la bluza si tragea zdravan ca abia i-am tras-o din gura, ca deni si-a tras manuta in maneca.Nu a plans deloc cred ca s-a socat ca era alba la fata, i-am explicat situatia si acum pe seara i-a spus lui tati ca parca l-a ciupit.
Bine ca nu a patit nimic.
O seara placuta si pupici tuturor.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
dara_d spune:
A, am uitat sa va spun ca azi la ferma animalelor ne-am intalnit cu Marina si cu Sofi intamplator, le-am recunoscut dupa poze si vreau sa va spun ca Sofi e o dulceata si o fetita foarte finuta si cocheta , cu mare talent la pictura, a participat la un atelier de pictura acolo iar mami marina arata foarte bine, isi mentine tonusul mai ales ca e pe drum bebe 2.
Gata ma retrag.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
ankalaura spune:
MARINA - dar de ce crezi ca o sa se bata copiii pe biberoane? Eu m-as relaxa in locul tau. A' mare a mea a prestat bibe pana pe la 3 ani jumate.
Ca si la Ana, la Erika n-am mai folosit bibe decat cat a fost foarte mica si nu o mai alaptam. A renuntat complet la bibe foarte foarte devreme. Erika a baut direct din sticla (apa) si din canita (fara cioc si fara pai - cu pai mai aveam pentru parc)
Da' de ce nu ii dai noaptea biberoane goale??
mcoca spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru urari! Nu nominalizez, ca sunt la lucru, dar va trimit la toate un Big virtual.
Noi am fost in Ro, la aniversarea casatoriei bunicilor sotului. Au sarbatorit 60 de ani de viatza impreuna. A fost foarte emotionant si frumos in acelasi timp.
Calatoria cu avionul era sa fie cu peripetii. Dupa ce am facut controlul la Lyon, ne indreptam spre free shop (la 5 m distantza de punctul ala de control). Noi inainte, Maya dupa noi (ca tiganii :)). Intram acolo, ma intorc, Maya nu-i. Incep sa strig : Maya, Maya, o caut in magazin, ies, aud in departare mama. Buun, dar unde e. Hop apara mandra, de unde credetzi : iesise din spatiul ala, se amestecase printre oamenii care faceau coada, si reintrase apoi fara ca nimeni sa o bage in seama. Va dati seama? Si aia cica fac control. Mi-am amintit de filmul ala Singur acasa, cand un copil de 5 ani isi face de cap prin aeroport. Buun, ajungem la Munchen. La controlul pasapoartelor, Maya trece singura de cealalta parte, fara ca cineva sa o vada. Cand ii dam la ala 3 pasapoarte, ne intreaba care e faza? De ce 3? Ii aratam puiu, in 4 labe pe jos. Mda, cam astea sunt aventurile.
Sinon, mie mi-au descoperit un rana de col, asa ca trebuie sa o rezolv. Am descoperit-o cu ocazia frotiului anual, ca altfel nu convietuiam linistite pana ce dadeam in altcevan doamne-fereste. Asa ca fetelor mergeti sa va factetzi anual Papanicolaul, e f important!
Vicky si Printzesone