Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 2
Raspunsuri - Pagina 9
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lali_mete Monikus,am vaenit ,sa traiti!! ( imagineaza-ti cum am pocnit din calcaie ) . Am vazut lacrimi in ochii socrilor cand a mers bucuros spre ei,pe piciorusele lui,si m-a miscat. Mai tarziu va arat ceva Doris,bine ai venit,parca mai era cineva,imi amintesc acusi,dupa ce adorm un bebel cu baterii interminabile. Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi |
Lali sa stii ca te inteleg perfect. Mama a plans de zici ca jelea pe cineva. Asa a plans cand a venit la noi si Rares a luat-o la fuga spre ea si ea tipa la noi ca sa prinda cineva copilul sa nu cada.
E mai tarziu deci arata-ne ceva
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.
monikus spune:
| citat din mesajul lui doris_79 Fetele, sunteti tare dragute. ![]() Monikus, copii mei sunt bine, Andu este in clasa I, iar theo a inceput si ea de vreo 4 zile sa mearga singura.In principiu sunt bine..Sper de acum sa am si eu tip mai mult sa vorbesc cu voi.E u m-am mtat in apartamentul parintilor din Turnu Magurele , iar sotul sta la Buc. Ne este greu ne vedem la sfr, sapt. dar asta este.Trcem noi si peste asta. mami de theodora ioana 01.09.2009 si andrei gabriel 23.07.2003 Poze Theo Poze noi |
Doris important e sa fie copiii sanatosi, apoi voi si restul se pot rezolva. Cam ingrata situatia ca trebuie sa stati departe unul de celalalt dar sunt sigura ca pe parcurs asta se va schimba. Uite eu acum am vazut ca sunteti din Bucuresti cu toate ca am mai vb cu tine. Poate cand veniti cu totii la Bucuresti zici si ne vedem cu copiii intr-un parc.
Lui Andu ii place la scoala?
Felicitari Theodorei pt primii pasi singurica. Si al meu merge de 1-2 saptamani sangurel dar inca o ia in fund sau in cap destul de des.
Eu sunt sigura ca daca vei avea un pic de ajutor vei putea intra mai des pe aici. Uite eu in zilele in care mai vine bunica pe aici scriu mai mult, in alte zile salut si apoi mai vad eu.
Va pup fetele. Ma duc sa incerc sa adorm printul ratacitor
Danuta1979 spune:
Monikus, am fost la Angst si am verificat cum e cu pate-ul.
Deci ce bine ce cumparam. Adica e un sul netransparent, mai lungut si putin curbat, cu termen de garantie doar cateva zile. Si e curat. Ficati de pui si curcan si atat.
Tot la mezeluri au si niste suluri mai micute de pate Angst, unele de porc si altele de pui, unde daca te uiti la eticheta, asa e, cum ai zis tu. Durere.
Din pacate n-am cupara azi pate sa ii fac poza sa ti-l arat care e cel bun aveau numai cu termen de garantie care expira maine si prefer sa merg maine sa iau unul valabil 3-4 zile, nu una). Cum il cumpar, fac poza ca sa il identifici cand mergi la magazin.
Pupici
Ioanna81 spune:
apropo de cumparaturi sa vedeti ce patesc. sambata la intoarcerea de la salina ne oprim la carrefour ploiesti sa luam una-alta. sotul din dotare cumpara 2 pastravi. buuuuunn... ajungem acasa, il curata, il bag in frigider in ideea sa-i dau lui carol peste duminica. in fine, ma apuc duminica sa scot fileul si, ce-mi vad ochii? niste chestii negru, ca niste puncte in carnea pestelui. scot cu varful cutitutlui ce credti????? un parazit cam de 2 cm lungime, gros ca o ata de papiota. am zis ca-mi vine rau. evident ca avea si frati... muuuuuulti frati! asa ca ne suim in masina, mergem la ploiesti cu peste cu tot. tanti de la raionul de peste zice> "e normal, doamna! toti rapitorii au asa?" nu mi-a raspuns la intrebarea daca ea ar manca asa ceva sau daca ar da copilului ei asa ceva
ma rog... ne-a dat banii inapoi iar eu nu mai mananc peste in veci!
Ioana mama lui
Carol Ioan
Trazbātii 
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
Ioanna81 spune:
monikus dintisorul creste mai repede decat mi-as fi inchipuit. acum ii asteptam si pe fratii lui sa fie la fel de discreti atunci cand isi vor face aparitia![]()
Ioana mama lui
Carol Ioan
Trazbātii 
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
Ellenuta spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril!!
Multa sanatate si noroc!
pietricel spune:
Buna seara , si La multi ani tuturor sarbatoritilor !!!
Noi nu am avut asa o vreme buna ca voi , deci n-am iesit azi
din casa decat cu masina dupa Carmen la scoala .(am stat 10 min. in curta scolii si am fugit dupa copii).
De mancat nu ne laudam nici azi pt. ca nu am papat ff bine , dar asta este .
As face ceva dulce dar nu prea stiu ce... aveti vreo idee? sa pape si bebelusul si Carmencita ![]()
Sunt tare obosita , desi am dormit azi noapte ... dar parca nu am nici o putere in mine...nici un chef...off
Va pupacesc si pove mai tarziu .
Mamica de printisori , Carmen 23.06.2002 si Bogdanel 23.09.2009
monikus spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril!! Multa sanatate si noroc! |
Buna Elle si bine ai venit pe la noi. Ce fac fetele?

monikus spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979 Monikus, am fost la Angst si am verificat cum e cu pate-ul. Deci ce bine ce cumparam. Adica e un sul netransparent, mai lungut si putin curbat, cu termen de garantie doar cateva zile. Si e curat. Ficati de pui si curcan si atat. Tot la mezeluri au si niste suluri mai micute de pate Angst, unele de porc si altele de pui, unde daca te uiti la eticheta, asa e, cum ai zis tu. Durere. Din pacate n-am cupara azi pate sa ii fac poza sa ti-l arat care e cel bun aveau numai cu termen de garantie care expira maine si prefer sa merg maine sa iau unul valabil 3-4 zile, nu una). Cum il cumpar, fac poza ca sa il identifici cand mergi la magazin. Pupici Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Danuta multumesc tare mult. O sa ma duc sa mai intreb si aici la mine daca au asa ceva.

monikus spune:
| citat din mesajul lui Ioanna81 apropo de cumparaturi sa vedeti ce patesc. sambata la intoarcerea de la salina ne oprim la carrefour ploiesti sa luam una-alta. sotul din dotare cumpara 2 pastravi. buuuuunn... ajungem acasa, il curata, il bag in frigider in ideea sa-i dau lui carol peste duminica. in fine, ma apuc duminica sa scot fileul si, ce-mi vad ochii? niste chestii negru, ca niste puncte in carnea pestelui. scot cu varful cutitutlui ce credti????? un parazit cam de 2 cm lungime, gros ca o ata de papiota. am zis ca-mi vine rau. evident ca avea si frati... muuuuuulti frati! asa ca ne suim in masina, mergem la ploiesti cu peste cu tot. tanti de la raionul de peste zice> "e normal, doamna! toti rapitorii au asa?" nu mi-a raspuns la intrebarea daca ea ar manca asa ceva sau daca ar da copilului ei asa ceva ma rog... ne-a dat banii inapoi iar eu nu mai mananc peste in veci! Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii ![]() Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati! |
Ioana mi s-a facut pielea de gaina citind ce ati patit. Si cand te gandesti ca noi numai pastrav mancam. Doamne fereste sa gasim asa ceva.

. Am vazut lacrimi in ochii socrilor cand a mers bucuros spre ei,pe piciorusele lui,si m-a miscat. Mai tarziu va arat ceva
Paul-Iulian ( 01.10.2009)