Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 2
Raspunsuri - Pagina 8
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doris_79 BUNA DIMINEATA!Nu stim daca va mai aduceti aminte de noi dar speram ca ne primiti si pe noi in gasca voastra. La Multi Ani! sarbatoritilor de azi. mami de theodora ioana 01.09.2009 si andrei gabriel 23.07.2003 Poze Theo Poze noi |
Buna Doris
Bine ai revenit

Danuta1979 spune:
La multi ani si lui Mattia Gabriel!!!!!!!!!
Mult noroc, sanatate, bucurii, fericire si sa fii cuminte
!!!

Ioanna81 spune:
La multi ani luta
Bine ai revenit Doris! 
Selen
eu fac asa ficateii:
pun in craticioara in unt topit ceapa/ardei/morcov ras/dovlecel ras (ultimele 2 sunt optionale), le las pana se inmoaie apoi pun o rosie tocata marunt (fara pieluta)/bulion si las sa se faca sosul. separat fierb in lapte (sau in apa dar schimb apa des) 2-3 ficatei. dupa ce s-au fiert pun peste sos, mai las un pic sa fiarba impreuna. cand sunt gata opresc focul, pun patrunjel verde tocat marunt si las acoperit. si in procesul tehnologic tin capacul mereu pe craticioara. lui Carol ii servesc cu piure de cartofi de obicei.
Ioana mama lui
Carol Ioan
Trazbātii 
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
monikus spune:
| citat din mesajul lui doris_79 BUNA DIMINEATA!Nu stim daca va mai aduceti aminte de noi dar speram ca ne primiti si pe noi in gasca voastra. La Multi Ani! sarbatoritilor de azi. mami de theodora ioana 01.09.2009 si andrei gabriel 23.07.2003 Poze Theo Poze noi |
Doris bun venit in gasca noastra, bine ai revenit printre noi si la multi ani lui Gabriel.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.
monikus spune:
Selen sa stii ca o sa se obisnuiasca cu ce ii vei pune in picioare. Eu de exemplu nu il scot mai mult de 2 zile afara cu aceeasi papucei si nu face figuri. La inceput pare sa mearga mai nesigur dar apoi se obisnuieste.
Doris in cursul zilei de azi sunteti si voi trecuti in listuta. Ce mai fac copilasii?
Danuta, tot suparata e Alexandra? Sigur o deranjeaza ceva.
Lali, Crissbebe la apel va rog. Pai se poate?
Ioana tu ai super retete. Eu una sunt mult mai comoda. Noroc ca Rares mananca ori legume atata timp cat sunt bine pasate. Cum mai e dintisorul lui Carol?
Fug sa pregatesc pranzul dar ne mai auzim.
Lali_mete spune:
Monikus,am vaenit ,sa traiti!! ( imagineaza-ti cum am pocnit din calcaie )
. Acum au plecat socreii ,mai au treaba prin oras si pleaca spre Limanu,localitatea unde locuiesc. Paul merge prin casa,e asa incantat ca poate sa mearga in piciare ca incearca sa alerge
. Am vazut lacrimi in ochii socrilor cand a mers bucuros spre ei,pe piciorusele lui,si m-a miscat. Mai tarziu va arat ceva
.
Doris,bine ai venit,parca mai era cineva,imi amintesc acusi,dupa ce adorm un bebel cu baterii interminabile.
Lali mami de
Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
kemsy spune:
Salutare!
La multi ani celor care poarta frumoasele prenume Gabriela si/sau Mihaela!!!
Mergem afara, ne auzim pe seara!
Giani 
Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)
doris_79 spune:
Fetele, sunteti tare dragute.
Monikus, copii mei sunt bine, Andu este in clasa I, iar theo a inceput si ea de vreo 4 zile sa mearga singura.In principiu sunt bine..Sper de acum sa am si eu tip mai mult sa vorbesc cu voi.E u m-am mtat in apartamentul parintilor din Turnu Magurele , iar sotul sta la Buc. Ne este greu ne vedem la sfr, sapt. dar asta este.Trcem noi si peste asta.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
monikus spune:
| citat din mesajul lui kemsy Salutare! La multi ani celor care poarta frumoasele prenume Gabriela si/sau Mihaela!!! Mergem afara, ne auzim pe seara! Giani ![]() Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009) |
Plimbare placuta si vreme buna. De Dana mai stii ceva, ca nu am mai vazut-o de mult timp.