Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 2

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

Andraiulia, si noi iesim zilnic in parc, dar in Cismigiu. Daca in una din zilele astea vrei sa ne vizitezi, da-mi un PM :)

Si eu sunt tot ca Monikus, fara permis. De aceea nici nu sunt mobila in timpul sapt. Poate in weekend venim si noi in Herastrau.

Bai ce somn imi e...Alexandra mea s-a tot trezit azinoapte si m-a obosit de numa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Buna dimineata

Andraiulia, si noi iesim zilnic in parc, dar in Cismigiu. Daca in una din zilele astea vrei sa ne vizitezi, da-mi un PM :)

Si eu sunt tot ca Monikus, fara permis. De aceea nici nu sunt mobila in timpul sapt. Poate in weekend venim si noi in Herastrau.

Bai ce somn imi e...Alexandra mea s-a tot trezit azinoapte si m-a obosit de numa...

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Stii, ma bufneste si rasul. Eu zic ca s-au vorbit copilasii nostri sa nu ne lase sa dormim.

Edit: La multi ani sotului.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Buna dimineata

Stii, ma bufneste si rasul. Eu zic ca s-au vorbit copilasii nostri sa nu ne lase sa dormim.

Edit: La multi ani sotului.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

:))
Macar de ar fi inversat si ei si te-ar fi lasat pe tine Rares sa dormi:)

Merci mult pt. urari. O sa-i transmit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineataaaaa

LA MULTI ANI sfintilor Mihail si Gavril de azi! Sa aveti o zi minunata

O saptamana excelenta tuturor

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!
La muolti ani Mihaele,Mihai,Mihaitzi ,Gabriele si Gabrieli, azi bem,nu? Sa fiti fericiti si iubiti!
Ma intorc mai tarziu,acum au navalit socrii .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

BUNA DIMINEATA!Nu stim daca va mai aduceti aminte de noi dar speram ca ne primiti si pe noi in gasca voastra.
La Multi Ani! sarbatoritilor de azi.

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

buna si de la noi.

La multi ani sarbatoritilor de azi cu numele de Gavril si Mihail!Multa sanatate si fericire.

Si cum este ziua si Lutei mele dau party

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

La multi ani Stefania Gabriela!

Sanatate, mult noroc si fericire maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hello
in primul rand, LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI, DOVLECEI, MAMICI, TATICI, BUNICI, FRATI sau SURORI

vad ca toata lumea profita de vremea buna, ma bucur mult, ca tare ma mai speriase vremea de sapt trecuta...

Danutza, sa-ti fie de bine tunsoarea, iti sta tare bine! iar Alex e o dulcica!

Monikus, pupam cucuiul baietului frumos

Andra, Doris, bine ati revenit!!

IUlipapusa, cum mai e Luta??

Ioanna, nu-i asa ca i,i zici si mie o reteta usoara si rapida cu ficatei? saru'mana!

avea dreptate Monikus, si noi am fost in plimbarici si gratarele w/e asta i-am luat si niste ghetuta ursulicai, dar a fost cu showuri.....ea a purtat pana acum numai incaltari cu talpa moale, si am inteles ca este bine deja sa treaca la cei cu talpa mai tare, cu talonet si eventual si ortopedici (nu neaparat, dar ma gandesc ca nu strica)....ei, cum o incaltam cu ceva mai tare, isi lipea talpile de podea si nu puteai s-o misti de acolo...si plansete si urlete, vai de capul nostru.....pana la urma i-am luat o pereche si incerc s-o obisnuiesc incet incet, cate 5 minute prin casa....
am vazut si in poze ca ai vostri copilasi n-au probleme din astea, majoritatea au incaltari cu talpa tare, deci are ea ceva pitici de nu-i plac....sau a fost vina mea ca am incaltat-o prea mult cu aceia usori si mult mai comozi....nu stiu...sper s-o rezolvam....

o zi buna tuturor! la noi e cam vant :(

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Selen,

Eu zic sa o obisnuiesti incet-incet intai in casa si apoi afara. Sunt convinsa ca o sa ii accepte pana la urma.
Noi i-am dat de cand a inceput sa mearga tinuta de manute si incaltari cu talpa tare. A mea nu a facut figuri. ACUM, VEZI CA SUNT INCALTARI SI INCALTARI.
Cu talpa tare Alexandra are de ex. o pereche (ii vezi in pozele de le-a pus Monikus de la intalnirea de duminica, aia crem) pe care i-am luat cu 30 lei din Cora si care sunt mai moi si mai comozi.
Mai are de ex. incaltari mai frumoase si mai de fitze, cu cca. 200 lei de la Minibu (primiti, ca eu nu i-as fi luat asa scumpi) care sunt f frumosi dar destul de incomozi. Bine, a mea ii poarta dar se vede ca merge mai bine in pantofii crem.
Mai are inca 2 perechi - una de tenisi si una cu talpa moale dar pe astea nu le poarta asa frecvent.

Deci uneori incaltarile ieftine pot fi mult mai comode copiilor decat cele scumpe. Totul e pe baza de probat/placut.

Mergi la inceput