Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 2
Raspunsuri - Pagina 6
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 n-am ajuns in paaaaarc pentru ca am fost cu baiatul la Impartasanie. azi se implineste un an de la botez. de-abia astept sa vad fotografii si sunt tare, tare curioasa cum arata danutza cu noua coafura o duminica frumoasa in continuare ![]() Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii ![]() Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati! |
Salutare
A fost f fain si Monica si sotul sunt deosebiti. Rares e f vesel si f. curios sa vada el tot..Si seamana perfect cu tati, nu cu mami, ceea ce e atipic:)din pacate Rares a facut u cucui de fata cu noi, lovindu-se de asfat si-i trimitem un pupic virtual ca sa treaca cat ai repede.
In Cismigiu azi e durere de aglomerat ce este, plus ca mai e si un targ de chestii traditionale. Deci prea aglomerat, dar vreme faina si soare.
Ioana, poze a facut Monica cat a tinut aparatul- era seidescarcat - (eu am uitat sa iau aparatul foto, dar sunt precisa ca o sa le puna cand intra pe net.
Una peste alta, a fost o pimbare f placuta ca intre parinti de copilasi de un an si un pic si sper sa o reeditam cat de curand.
Danuta1979 spune:
Ioana, f bine ca ai fost. Uite, acum ca ai spus asta, ma gandesc sa merg si eu sa o impartaseasca preotul cand face un an de la botez (peste o sapt.) Ne vedem data viitoare, ok?
:)
Lali, bine ai revenit
monikus spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va zic ca ne-am simtit minunat azi in parc. Daca nu luam in considerare faptul ca a fost prima data cand Rares a facut cunostinta cu asfaltul direct in mecla ar fi fost chiar si mai minunat.
Oricum, mi-a facut mare placere sa o revad pe Danuta care arata tare bine iar Alexandra e o minune de copil. Socializeaza cu toata lumea in parc. Nu sta o clipa. E mereu in continua miscare. Ce sa mai zic, super. Daca le-ar place un apartament in Militari, am tine si mai mult la ele.
. Glumesc evident.
Din pacate nu pot sta mult acum pt ca trebuie sa mergem in vizita mai pe seara si trebuie sa mergem sa cumparam cadouri. Totusi, va las poze de la intalneala ca sa va clatiti ochii cu doi copilasi minunati din toate punctele de vedere.
Va pup si profitati de ultimele ore din weekend.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.
kemsy spune:
Salutare!
lali, bine ai revenit. 
Ce temperaturi in tara, zici ca vine primavara!
. Vreau si eu, aici e urat, ploua, bate vantul.
danuta, imi place cum iti sta blonda.
Am vazut si foto, ce pui frumosi!Imi place de Alexandra cum "astepta" sa se trezeasca Rares.
O prinde culoarea lilla!![]()
Mi-a placut si de Rares intre frunze, stie sa pozeze ![]()
In seara asta am fost la aniversarea unei fetite. Loris m-a plimbat de mi-a rupt spatele!
Tot in seara asta a invatat sa sufle intr-o trompetica, si tot asa o tine!![]()
Seara placuta!
Giani 
Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)
laura78nico spune:
Buna seara ...pe fuga ca nu pot sta mult.
In week-end am stat destul pe afara, dar am vazut ca incep sa-i curga mucisorii lui Mihaita simt ca mor
Sper sa fie ceva trecator si sa nu o luam de la capat mai ales ca Ramona incepe gradinita de maine.S-a terminat vacanta.
Lali bine ai venit acasa!
Danuta iti sta f bine! Mie imi place!
Am vazut doi copii frumosi sa va traiasca!
ici la toata lumea ca plec la baie!
O saptamana usoar va doresc!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
andraiulia spune:
Buna seara!!!
Gata, ne intoarseram si noi de la munte, am mers si prin parc....era tare aglomerat. Deci maine daca iese cineva si doreste sa ne vedem...
Monikus si Danuta, aveti 2 pui frumosi si dulci si mergatori...adorabili!! Bravo voua ca ati petrecut o duminica frumoasa impreuna.
laura78nico spune:
Andra eu voi fi in Herastrau cred ca la Ursi sau la Roata mare intre 12.30 si 14 cel tarziu. iti trimit nr de tel pe Pm
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
andraiulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura78nico Andra eu voi fi in Herastrau cred ca la Ursi sau la Roata mare intre 12.30 si 14 cel tarziu. iti trimit nr de tel pe Pm Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
Merci mult. Te sun daca venim in intervalul acesta. puup!!

monikus spune:
Neata fetelor,
Sa aveti o saptamana frummoasa plina de clipe minunate petrecute alaturi de dovleceii vostri.
Eu sunt super obo si nu e decat luni. Rares nu vrea sa doarma si gata. Nu stiu cand s-o intampla minunea sa vrea sa doarma. Uoff.
Andra eu as merge in parcuri zi de zi dar uite ca nu am carnet si imi e tare greu sa ma deplasez. In weekend ne duce sotul unde vrem noi dar in cursul saptamanii e greu. Daca e frumos wk viitor venim la Roata mare.
Laura78nico, Danangie, Iuliapapusa la multi ani copilasilor vostri care isi sarbatoresc azi ziua onomastica.
As indrazni sa spun si la multi ani Miha74 si Aidan Gabriel.
Sa fiti sanatosi si mereu voiosi.
Va pup.
monikus spune:
Am uitat sa multumim pentru cuvintele frumoase adresate noua, asa ca multumim.
Ioana lasa ca o sa fie mereu si o data viitoare si ne vedem atunci.
Lali ai fost super tare. Pacat ca ati avut neste treaba si nu ati putut sa ajungeti.
Ne vedem data viitoare intr-un parc mai aproape de voi sau la mare
.
Pietricel cum mai stati cu mancarica? Daca vrea pasat da-i pasat. Important e sa manance.
Selen cum a petrecut Ebru weekendul asta frumos?
Nela, am inteles ca la voi e urat afara dar nu cred eu ca stati in casa.

pentru ca am fost cu baiatul la Impartasanie. azi se implineste un an de la botez. de-abia astept sa vad fotografii si sunt tare, tare curioasa cum arata danutza cu noua coafura
Ioana mama lui
Carol Ioan