Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 2
Raspunsuri - Pagina 5
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daciana.ilie Ioana, nu ma lasa sa votez si azi ...zice ca am mai votat o data; asa e? doar o data si gata? nb daci Nici un om nu-ti este dusman, nici un om nu-ti este prieten; toti oamenii sunt maestrii tai spirituali! |
Buna dimineata,
Doar o data se voteaza, e adevarat. Multumesc mult
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
x_ggg spune:
Neata!!
Am un copil cam neprietenos, cred ca de la dinti cumva, nu ma lasa deloc sa ma uit in gurita, toata noaptea foiala si supt, sunt zombie. Sotz trebuie sa lucreze si azi pana pe la 5, ce mai, tot o distractie!
Macar e frumos afara, sper ca vreo cateva ore bune sa le pierdem prin parc.
Danuta1979 spune:
In primul rand a iesit f bine parul, dupa 4 ore jumatate de coafor (eu merg la coafor o data pe an dar asa bine m-am simtit acum de am de gand sa merg mult mai des). Din bruneta cu parul lung m-am facut blonda cu parul scurticel- abia imi acopera urechile si o coafura mai infoiata - bob cred ca ii zice. Sotul zice ca imi sta tare bine si ca am intinerit cu 5 ani cel putin. Deci a fost o schimbare reusita.
Daciana, nu am stiut de complicatiile nasterii. Sa inteleg ca tot la Elias ai nascut si tu (si eu si Monikus tot acolo). Eu am mare incredere in majoritatea doctorilor de acolo.
Ce sa zic, bine ca au gasit pana la urma o solutie. Cine s-ar fi asteptat sa nu se contracte uterul..Acum inteleg ca e complicat putin cu a doua sarcina. Cred ca doctorii impreuna cu voi doi veti lua cea mai buna decizie. Eu pot doar sa iti urez multa sanatate si sa fie bine.
Monikus, ramane pe maine pe la 10.30-11.00 in Cismigiu la intrarea dinspre Primarie, unde e ceasul (sper ca e ok locatia). Ioana, daca poti ajunge ar fi f. fain. Daca mai e vreo fata din Bucuresti care poate ajunge, noi ne-am bucura.
Sa aveti un weekend frumos si luminos!
daciana.ilie spune:
neatza
am intrat sa va urez un week-end placut, o sa fim ocupati cu vizite si plimbari lungi ;
da Danutza, la Elias si daca nu eram acolo, sigur acum as fi fost in imposibilitatea de a ma gandi la al doilea copil; sunt convinsa ca aproape toti ceilalti medici ar fi luat mult mai repede decizia de scoate uterul, Tutunaru fiind renumit pt faptul ca se "bate" pana in ultima clipa ca sa pastreze femeia intreaga (dansul fiind seful garzii, in acest caz decizia ii apartinea);
cat despre dr mea - dr Condelescu - ce pot sa zic ...... un om minunat, foarte tanara si foarte priceputa, mi-e tare draga si as recomanda-o tuturor; pare tare blanda dar am vazut-o si batandu-se ca o leoaica pt mine atunci cand doreau sa ma externeze ... mult prea devreme ...
dragelor, dupa inca o zi nelinistita in care am cantarit si am sucit pe toate partile toate argumentele am decis sa mai astept cu al doilea copil; cel mai mult a cantarit faptul ca imi doresc sa pot alapta cat de mult si energia pe care o mai am la dispozitie sa se canalizeze in directia Darius - asa mi se pare corect;
in plus, odata cu criza, noi am inceput sa o ducem din ce in ce mai prost financiar si asa ca voi incerca sa fac ceva si in acest sens;
hai va tzuk, va doresc o zi minunaaaaaataaaa!
daci
Nici un om nu-ti este dusman, nici un om nu-ti este prieten; toti oamenii sunt maestrii tai spirituali!
monikus spune:
Buna fetele mele dragi,
Nu am apucat sa citesc din urma dar am inteles ca a aparut andraiulia. Bine ai revenit. Esti in listuta.
Cata nasol de voi. Noi am avut o noapte mai usoara. Poate pt ca a mai stat si sotul cu asta mic.
Daciana Doamne prin cate ati trecut. Uite acum imi aduc aminte ca ai mai zis, dar cum uoamenii uita... asta e. Eu zic ca decizia ta e una inteleapta asa ca uite o de la mine.
Danuta, sper sa nu te ratez maine. Dar eu zic ca o sa-mi fie imposibil sa ratez o mamica si o fetita ambele minunate. Vezi ca ti-am lasat PM. O sa fim acolo. Pupici.
Acestea fiind zise ma duc sa trezesc copilul sa mai tragem o fuga afara. V-am pupat.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.
andraiulia spune:
Hello!!
De aseara m-am tot chinuit sa va mai scriu, dar mi-a facut fente lap-topica asta.
Danuta, multumim mult de intampinare!!
Monikus, esti o dragutza ca ne-ai si trecut in listutza!! Acum mi s-a facut si mai dor de voi!!
CE-am fi venit si noi maine in parc cu voooi!! Dar maine abia pe la 12 ajungem in Bucuresti, ca estem la munte acuma.
Dar in Herastrau mergem mereu, am observat ca mergeti si voi. Chiar ne-ar face placere sa ne vedem!!
Din cele mai recente realizari, acum doua saptamani am pus-o pe Sophie pt prima data pe olita, a facut si de atunci face mereu....sau de cate ori o prindem si o punem.
De cateva zile mergem si noi singurele!! E asa de dulce, cum merge ea cu manutele inainte...si acum tot exerseaza pe langa noi. Eu ma tot opresc din scris sa o mai felicit, ca tot pleaca dintr-o parte in alta.
Ioanna81 spune:
buna seara
tocmai ce ne-am intors de la salina de la slanic. a fost mi-nu-nat! Carol s-a jucat si a alergat intr-o veselie. ne-a obosit pe amandoi si el tot mai avea rezerve
Fetelor nu stiu daca ajung maine. eu incerc ca tare as vrea dar Carol are masa de fructe la 10 si apoi somn in jur de 11. daca nu sunt acolo la ora stabilita eu va zic de acuma distractie maxima
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
Lali_mete spune:
Buna dimineaaatzaaa !
M-am intors acasa mai,m-am intors,m-am descaltat,am descaltat cupil si m-am postat la pc,ca vazusem eu pe mail ca am pm-uri si ma rodea curiozitatea .Pe tel nu pot decat sa caut pe goagal,sa intru pe mes si pe mail,ca telefonul meu e rabla .
Recuperez,dar pana atunci las pentru toata lumea .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Lali_mete spune:
pietricel vad ca ti-au raspuns fetele cu masa,eu nu stiu ce sa iti raspund pentru ca PAul mananca mult si des ,dar nu doua feluri,nu vrea.
Legat de decalotare,eu nu stiu daca am facut-o corect pana acum ,dar vad ca nu sunt probleme,e decalotat "pe jumatate" sa zic asa,si nu ii mai umblu la putzulica de cea vreme,doar il spal bine.
Danuta intrebai de al doilea bebe ,pai noi ne-am apucat de treaba . Stiu ca vremurile sunt tulburi tare,dar greu a fost mereu.Cei mai multi zic "lasa sa fac unul,si sa ii ofer tot,la doi daca nu le pot da la fel" sau "nu stiu daca il pot iubi si pe al doilea la fel" . Eu am crescut cu doua surori, si probabil ca de asta imi mai doresc un bebe.
Crissbebe ,multumim ca impartasesti momentele tae de fericire cu noi ,stiu cum e .
Iuliapapusa nu ma stii ?Eu is aia cu multe idei stii cum se numesc oamenii cu prea multe idei,nu ? Pup pe luta sa se faca bine,noua nr\e ies caninii de o luna,mama lor,abea acum se vede plesnita gingiuta putin la cel din dreapta sus.
Eu i-am dat lui Paul de toate de mancare,si ciuperci,varza, fasole uscata,mai nou mananca si castraveti murati ,l=am prins la sora-mea molfaind unul cu mare placere.
Vinetele sunt printre preferatele lui,a mancat si zacusca,tot la sora-mea ,zilele astea.
A,si sa va mai spun ceva!Doua zile Paul mi-a stat afara zi-lumina, cu pauza de somn,si masa si-a luat-o afara,ca nu se deslipea de tractorul de plastic al nepoatei mele ,a cantat cu preotul la pomana,a mers in picioare,singurel toata curtea,a invatat sa o strige pe nepoata "Gogo" si "Gaga" ( de la Georgiana),a dansat aseara( ca a facut sora si sfestanie la casa,asa ca am avut pomana pe zi,petrecere pe seara .Paul a fost in elementul lui,a dansat,a mers,a ras cu toata lumea. Au dansat numai copilasii,tare haiosi,5 la numar intre 1 si 5 ani.
Paul o tot lua de maneca pe verisoara lui , o striga si o tragea dupa el prin toata casa,sa ii arate diverse .
Monikus si Danuta,poze azi,da? Sa vaza si ochiu meu ceva,ca noi din pricina programului super incarcat nu ajungem azi in Cismigiu.E,ce sa fac si eu,visez ca-s mai aproape de voi ,oricum pana la urma tot va vaz si eu intr-o zi.Pan'la majoratul copchiilor e timp.
Andraiulia
pe toata lumea.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Ioanna81 spune:
n-am ajuns in paaaaarc pentru ca am fost cu baiatul la Impartasanie. azi se implineste un an de la botez. de-abia astept sa vad fotografii si sunt tare, tare curioasa cum arata danutza cu noua coafura
o duminica frumoasa in continuare