Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 2
Raspunsuri - Pagina 17
monikus spune:
Buna dimineata fetele mele dragi,
O
vrea cineva? V-o ofer pe a mea ca eu nu beau cafea decat foarte rar, cand nu imi pot tine ochii deschisi si azi se pare ca nu e cazul
.
Vreau sa va spun ca acum sunt sigura ca Rares se trezeste de la dinti si masele. Urla saracutul aseara de nu mai stia de el. Dupa ce i-am dat cu dentinox si i-am dat si 3 ml de ibalgin s-a mai potolit un pic.
Catalina sa stii ca nici al meu nu vrea sa bea decat din biberon dar nu disper. Poate ca o sa treaca direct la cana normala si gata.
Lali maz intrebai cat doarme Rares ziua. Pai in cel mai bun caz 2,5 ore. In cel mai rau 1 ora cum a fost ieri. De regula nu mai doarme dupa ora 17. Oricum somnul asta si-l face din doua bucati. Ieri am incercat sa nu il las sa doarma dimineata ci doar la pranz dar nu mi-a iesit pt ca plangea afara de oboseala si cum l-am pus in carucior si l-am plimbat 2 minute a adormit. Mai nasol e ca daca adoarme de dimineata a doua tura e cam de la 15 - 15.30. In fine sa vedem cum om face si cu somnul asta.
Kemsy daca ai sti cat de bine te inteleg cu doar 6 treziri. La cat mai putine. Daca vb cu Dana spune-i te rog ca o pup si ca ma gandesc la ei pt ca si ea trage rau cu Mattia.
Daa acum mergem sa ne spalam pe dinti![]()
O zi minunata tuturor.![]()
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.
monikus spune:
I-a uite ca Lali e mai matinala dar a uitat sa dea cafea
.
Stii chiar ma gandeam. Uite fata mi-a pus o simpla intrebare si eu am scris 15 randuri ca sa raspund. ooooppppssss.
Iulia, iarta-ma ca te-am uitat. Tare rau imi pare sa aud ca nu sunteti bine. Doamne tare rea este perioada asta de toamna. Sa dea Dzeu sa scapati repede de raceala asta groaznica si sa vii cu vesti bune despre Stef. Te
.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.
Lali_mete spune:
Monikus da' poti sa scrii si 30,descrii mai detaliat situatiunea
,stie lumea ce sfaturi sa dea
! Te intrebam pentru ca PAul cand doarme o singura data pe zi,pe la 12-13 ,se trezeste la 15-16 si nu mai doarme pana la 21-22 ,cand adoarme si ne mai trezeste dimineata la 7 sau chiar mai tarziu. De ceva timp a ineput sa fietare marait de pe la 6 seara daca doarme de doua ori cate un somn scurt.
Chiar am uitat sa dau cafea
? Rusinica mie,am uitat sa dau trezirea
!
Lali mami de
Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
x_ggg spune:
Neata!!!
Nu mai zic cat de des m-am trezit, mai bine zis am atipit cate 10-15 minute.
Lali, pai pe geaca am dat atatia bani pentru ca in orasul asta de 2 lei nu gasesti nimic, am fost la Suceava, vazusem una in Carrefour la 60 de lei, dar nu aveau marimea potrivita.Cu papucii, om vedea, ma strange in spate sa dau 150 si pe ghete, plus cizme din alea de zapada, de alea am vazut la Deichman cu 60.
Cana cu pai tot de la Primii pasi e, cu pai moale, i-o tin la dispozitie momentan.
Monikus, Rares tot in 2 reprize doarme, una pe la 10-11, alta in jur de 15. E normal.Esti inca norocoasa ca doarme in carut. Al meu nu mai vrea, dc ii e somn se cere in brate, urla, si sa ma vezi cu copil de 11 kile si ceva in brate, impingand mutantul de carutz...asa ca nu mai ies pana nu doarme o tura.Seara i-am dat 5ml de nurofen si dentinox, dar nu prea merge. Am auzit de o pudra Ashton&parsons tre sa vad cum fac o comanda de pe undeva ca la noi, evident nu exista.
Stam iar prost la capitolul mancare, sigur de la dintisorul magic, care evident, inca nu a spart.
Kemsy, nu te luam la misto, si la mine 6 treziri pe noapte sunt considerate o noapte linistita.![]()
Va pup.Scuzati-ma ca ma vait, e o perioada mai dificila.
Danuta1979 spune:
Buna dimineata!
Tot prost am dormit...Unde e somnul meu de altadata? Sper sa dea odata tura asta de dinti ca sa ne punem pe recuperat somnic.
Monikus, pupici lui rares ca sa-i mai treaca durerile
Eu de 2 zile am inceput sa-i dau la a mea lapte Dorna bio. Asa simplu i-am pus intr-o canuta cu cioc si a luat o gura si l-a scuipat de parca era caca. Am schimbat tactica. I-am luat cereale de la Nestle (eu pana acum i-am dat doar cereale Humana cu lapte inclus)care sun fara lapte inclus i le-am preparat cu laptele Dorna si l-a mancat. Adica are deja 4 portii mancate.
In rest tot san ar vrea dar nu stiu cat mai a eu si daca-i ajunge.
Merg sa-mi pun o cana de Pepsi ca sa ma trezesc.
Aaa., de ieri m-am apucat si de jocul Grepolis, f. dragut. Sa vedem cat ma va tine pana ma plictisesc:)
Sa avem o zi faina!
x_ggg spune:
Am dat comanda de pudra magica pentru dinti pe un site de la noi, sa vad dc o au in stoc, daca nu, o sa fac comanda pe ebay, are fratele meu cont de paypal. Daca mai vrea cineva..e vreo 2,49 lire, nush cat inseamna in lei.
Ioanna81 spune:
Neata 
Danutza sa stii ca nici carol nu-l bea gol. pe el, laptele. tot cu cereale de la Nestle ii dau si eu. le folosesc pe cele Somn usor.
Catalina preturile sunt aiurea rau de tot la hainute si incaltari. nu se justifica de nici o culoare. dar asta e
. Trebuie cumparate. Eu mai am noroc cu tot felul de en-gros-uri de pe langa Bucuresti. Sunt aceleasi, dar aceleasi lucrusoare ca in oras, numai ca la mai putin de jumate de pret.
Ioana mama lui
Carol Ioan
Trazbātii 
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 Neata ![]() Danutza sa stii ca nici carol nu-l bea gol. pe el, laptele. tot cu cereale de la Nestle ii dau si eu. le folosesc pe cele Somn usor. Catalina preturile sunt aiurea rau de tot la hainute si incaltari. nu se justifica de nici o culoare. dar asta e . Trebuie cumparate. Eu mai am noroc cu tot felul de en-gros-uri de pe langa Bucuresti. Sunt aceleasi, dar aceleasi lucrusoare ca in oras, numai ca la mai putin de jumate de pret. Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii ![]() Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati! |
Eu i-am dat Nestle cu 7 cereale, dar o sa incerc si pe cel Somn uSor. Imi place cum suna si poate da Doamne Doamne si reincepe sa doarma si a mea.
kemsy spune:
Salutare!
O noapte mai agitata raportam si noi, cu treziri la care am pierdut numarul. Plus ca toata noaptea am avut in cap o melodie de pe cd-ul care il asculta Loris, drept urmmare m-am trezit 
Acum ma chinui sa-l adorm la tzitzi, dar ma pacaleste, nu vrea sa stea desi se vede ca nu mai poate de somn.
O zi buna va doresc!
Giani 
Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)
doris_79 spune:
Buna!Copilul mic doarme,iar cel mare este la scoala.Deci am timp de destrabalare!
Theo a ivatat si ea sa bea cu paiul.Noi tot canuta de la primii pasi avem. In legatra cu hainele, orasul nostru este mic, in schimb este un magazin care aduce hainute super frumoase , de calitate si la preturi accesibile. Noi avem o matusica la bucuresti care ne aprovizioneaza cu haine, ea nu are copii si ii rasfata pe theo si andu.![]()
Sanatate la puiutii bolnavi!
Monikus, nici o problema in legatura cu lista.
Mamica fericita de[b] theodora ioana 01.09.2009[b/]
si [b]andrei gabriel 23.07.2003[b/]
Poze Theo
Poze noi