Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 2

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Doris pune / inainte de b la semnatura. de tipul [/b]

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Fetele, eu va las merg sa incalzesc mancarea. Imi ajunge cat am forumit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Iesim si noi in Cismigiu la plimbare.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Si noi iesim in parc , acum ne pregatim.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Si noi am fost in parc.

M-am chinuit mai mult de jum de ora sa adorm copilul razgaiat. Uofff ca tare greu mai e sa fii mamica.

Sa inteleg ca e o chestie generala azi cu lipsa somnului.

Doris ai forumit tare de tot. Dar o sa ma prinzi tu si on-line la un moment dat.

Acum sa va spun o faza tare. Rares al meu devinde din ce in ce mai neastamparat. Zilele trecute ii spun sotului de dimineata, vezi ca ti-ai uitat paharul cu suc pe masa si il vad jos. El zice lasa ca il iau imediat. Intre timp eu ma iau cu treaba, sotul pleaca la munca si Rares se juca. La un moment dat aud cum curge ceva. Ma si gandesc...iar s-a mai spart ceva pe la bucatarie. Fug repede, nu era din bucatarie. Vin inapoi in sufragerie unde era paharul cu pricina si ce sa vezi, paharul era sub masa. Bineinteles ca Rares sa straduia sa stearga sucul de pe masa cu manecile de la bluza. Iau eu o cutie cu servetele, imi dau seama ca imi trebuie un prosop pt ca era mult prea mult suc pe masa si pe jos, las servetele si ma duc in bucatarie sa iau prosopul.Pana ma intorc Rares reusise sa scoata vreo 50 de servetel din cutie si sa la ude in sucul de pe jos. Pana adun servetelele ude sa le arunc la gunoi deja lingea facturi si pliante pe care le agatase de pe birou. Pana sa ii iau ale din mana si din gura si sa le pun undeva mai sus, bine, ce ramasese din ele el deja lingea prosopul de suc. Am zis ca inebunesc. Pana am reusit sa termin de curatat sucul deja eram leoarca si bineinteles ca venise ora de plimbare.

Vai si asta a fost doar o ora din programul zilnic. Placut nu? Doar trebuie sa simti ca ai copil in casa nu?

Catalina daca te ajuta cu ceva, uita-te pe pliante de la hipermarketurile din Bucuresti si zi-mi pe PM ce vrei. Eu cumpar si iti trimit prin posta cu plata ramburs.

Kemsy, Danuta, Cata tare imi pare rau ca nu va lasa copilasii sa dormiti. Stiu cum e, cu toate ca nu va ajuta cu nimic asta. As vrea sa ma pot ajuta si sa va pot ajuta si pe voi.

Iulia cum mai e luta? Sper ca mai bine.

Gata. Cred ca asta a fost timpul de stat pe forum pe ziua de azi. V-am pupat si ne auzim curand.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
Monikus, trebuie sa fim atente ca ei speculeaza tot, si te trezesti cu cine stie ce trasnaie
Al meu azi a stricat telefonul fix
Faza amuzanta: stie sa-si duca mainile pe cap cand zic "vai de mineee". Azi la pranz manca spanac si s-a murdarit tot pe fata , maini, in jur, etc. Eu, natural, am zis: vai de mine ce te-ai facut!!El si-a dus mainile imediat la cap si si-a pus in par spanacul de pe maini .

La noi a venit iarna cu ceata dupa ea.

Seara placuta!

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Seara buna fetele, va multumesc pentru gandurile bune si atat de calde.

Noi nu suntem prea bine, a facut niste nodule la fundulet de mama mama plus ca aseara cu toate ca o tineam si eu si guri mai avea putin si fugea cu seringa in fund, asa ca i-am bagat branula.Sper din suflet sa tina si sa o lase in pace ca tot vrea sa o smulga.Imi vine sa capiez.Iar tusea asa nu vrea sa-i treaca deloc si este una atat de uracioasa.Colac peste pupaza am racit si eu de abia ma tin pe picioare..

Am vazut ca vorbiti de nazbatii.Of as putea enumera pagini si tot as omite multe.Nu credeam ca pot gandi atatea.Pe mine ma uimeste continuu.Cea mai tare si tematoare e ca deschide usa de la masina de spalat si se catara in ea.Imi ingheata inima in mine.

Acum va rog din suflet sa-mi tremiteti si mie datele de pe webshots unde aveam noi poze.Vrea sa le iau de acolo si sa le pun pe picasa>as vrea si adresa si parola ca le-am uitat cu banda asa scurta a mea.

Hai ca fac cinste cu cateva poze mai recente, nu sunt cinestie ce dar mai vedeti cum arata luta mea
http://picasaweb.google.com/112143106085533324308/Poze1An2Luni#5538371683588054754

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

iuliapapusa, imi pare rau ca nu va simtiti bine. Multa sanatate tie si lutei!
Daca faci rost de date poate mi le dai si mie, te rog!Desi am inteles ca s-a desfiintat contul ala
Mai, are luta niste ochi senzationali . Si e bucatica rupta sotul tau

Giani

Mergi la inceput

Vad ca ma chinuie rau talentul in seara asta

Vroiam sa va rog sa puneti pe prima pagina si formula prin care poti "ascunde" o adresa de web, si sa apara doar un nume. Ati inteles la ce ma refer?
Am cautat-o intr-o seara si am vazut ca nu e.
Apoi, numele meu e cu i, nu cu e, daca se poate corecta, va rog.

Merci frumos!

P.S stiti vreo metoda de hidratare a pielii mainilor?Am niste maini de zici ca am 80 de ani

Giani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara!
Kemsy se rezolva cu numele,imedit ce ma adun nitel,ca am facut o baie fierbinte ,m-am "incremat" ( ca sa nu imi spuna forumul sa iau o pauza ),nici nu m-am imbracat si am dat un refresh .
Legat de maini,eu cand imi crapa sau cand le simt uscate le dau cu o crema cu glicerina,crema de galbenele sau mai nou, cu vaselina ( asa scrie pe ea) adusa de socrul meu din Anglia,cred. Asta din urma nu miroase,nu e prea grasa,e perfecta pentru cand simti pielea uscata sau aspra ,si cred ca se gaseste la farmacie.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;

Mergi la inceput