Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 2

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Lali, sanatate lui Paul. Trec ei mucisorii, important e sa nu faca febra sau altele..
Ioana, vad ca esti pusa la colt. Ti-au dat si coji de nuci moderatorii? :))))))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Va multumesc pt raspunsuri. Eu intrebam de detergenti pt ca pana acum i-am spalat hainutele lui separat cu detergent sano sensitive care e pt bebelusi si cu balsam tot sano sensitive. Acum am cumparat un persil sensitive. Pt noi spal cu dero sau bonux sau tide, depinde la ce gasesc oferta. Dar parca l-as trece pe detergent normal. Nu stiu insa daca e ok. Acum ramane de vazut.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Ioanna, ce bio / eco esti! Si eu cand m-am logat, vad un PM, sar de bucurie ca se gandeste cineva la mine , cand colo, sa votez la concurs.Ntz, ntz, doar dovleci votam.

Kemsy, imi place optimismul din mesajul tau! Doar 6 treziri!

Danutza,sa iti fie de bine schimbarea de look.Si eu am fost recent la tuns si vopsit si m-am simtit ca o regina, desi nu am schimbat nimic, dar rasfatul...ohh, rasfatul...

Monikus, tie ce sa iti zic ca stiu cat esti de daramata...sa traiasca soacra si mama

Vorbeati de detergent. Eu i-am spalat cu Dalin pana pe la 3 luni, persil sensitive de atunci, din asta folosim pt noi, pana pe la 9 luni separat toate, acu mai bag si cate un tricou de al nostru, iar hainele de iesit afara le spal la comun ca nu am o masina de blugi, hanorace de ale lui sa i le spal si pe alea separat. Balsam pun mereu, varianta sensitive de la Coccolino, Lenor, de care o fi, dar doar pentru ca asta cumparam pentru toti. Nu a avut niciodata iritatii, bubite, etc.

E jale cu dintii astia, i-am simtit pe fiecare in parte, am asa o ciuda pe cele care spun ca s-au trezit cu dintii copilului in gura si nici nu si-au dat seama. Ba una in parc, cand am intrebat cati dinti are, se apuca atunci sa ii numere, ii mai zice copilului sa" deschida gura sa vada mama"..copil de 1 an si 4 luni.

Partea buna: azi a invatat sa dea pupic. O sa il filmez cand prind, cumnata mea a reusit, isi tocaie buzele ca un ratoi, e comic rau.

Ce sa va mai zic..aaa, 150 ron am dat pe geaca aia, nu 100..o mana de fash, mama ei de viata..azi i-am luat cana cu pai, deocamdata e buna de aruncat, dar mai insistam.

O zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Catalina lasa ca or sa vina si zile mai bune. Stiu ca momentan e greu dar o sa vezi ca si copilasii nostri vor creste si atunci sa vezi ce mandri vom fi de ei. Nu pot sa iti spun decat curaj ca trece si asta.

Acum sa va zic ca am vb pe facebook cu Roxxy80. Copilasii cresc. Sunt cam raciti pt ca Matei merge la gradi si mai aduce cate o viroza acasa si pt surioara lui. A fost tare dezamagita cand a vazut ca Maria nu e in listuta. I-am explicat cum stau lucrurile, a zis ca ii pare tare rau ca s-a intamplat ce s-a intamplat si m-a rugat sa o trec si pe ea in listuta cu toate ca nu apuca sa scrie. A inceput si serviciul asa ca e de inteles. Sper ca nu va deranjeaza.

Doris in sfarsit esti si tu in listuta. De ce nu mi-ai mai adus aminte ca am uitat cu desavarsire de modificarile ce trebuiau facute?

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Salutare fetele.Ce faceti?Sper ca mai bine decat noi

In primul rand va multumesc pentru urari si ca va ganditi la noi.Am rasfoit paginile restante si am observat ca fac dezastru mucii dintii si racelile.Va cred, va cred pe cuvant ca pe mine m-a dus la disperare.

Marti am fost la control sa vedem cum evolueaza si parca m-a lovit trenul.Aflu ca luta mea are bronhopleumonie.Imi venea sa plang.
Asa ca avem injectabil ampicilina de 250 cu gentamicina, salbutamol pe tuse si respiratie, nurofen pt febra, si singulair pt imunitate si un zinat dupa ce terminal injectabilul il luam si pe ala.Nu va imaginati cat de rau plange la injectie mi-as dorii sa fiu eu in locul ei.

Asa ca mare grija cu vremea asta e tare tampita si inselatoare.
Multa sanatate puilor

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Monikus de cate ori doarme Rares pe zi? Eu ii spal de ceva vreme hainutele la un loc cu ale noastre,folosesc si balsam,dar nu intotdeauna,uneori mai uit sa pun balsam.Clatesc de doua ori . Detergent separat nu am folosit,doar hainutele le-am spalat separat.
Danuta cojile inca nu,cica dau si boabe de porumb la cartonas portocaliu ,si te pun si cu mainile sus la ala rosu .
Kemsy cand citesc de copii ca ai vostri,al tau si al Monicai,imi e rusine sa spun ca Paul nu ma trezeste noaptea decat rar,cand ii da vre-o masea/dinte ,in rest isi cea singur bibele cu ceai/apa,sau lapte. Laptele il fac cand adorm eu,pe la 12-1 ca la 2 se trezeste si il bea . Chiar,ai vostri cat lichid beau noaptea? Ca al meu bea canita cu lapte,care are 230-240 ml ,+ vre-o 15-200 de ceai sau apa. si dimineata la 7-8 bea alta canita cu lapte .
Xggggggggggule,nu dispera cu cana cu pai ,las-o pe langa el cu ceva lichid in ea si va invata singur cum sa traga. La al meu nu i-am aratat deloc,cum i-am pus paiul intre dinti a tras din el . Dar era lapte in ea si lui ii era sete . Eu sincera sa fiu nu ii cumpar hainute asa scumpe,pentru mine este scumpa o geaca de 150 ron ,pentru ca acum creste foarte repede. Dar atunci cand va creste mai incet,si ii va veni o gecuta si doua sezoane,nu doar unul,cu siguranta dau un ban in plus sa iau calitate.

Iulia pupam papusa mica sa treaba mama ei de pneumonie,ca tare-i pacatoasa. Pe sora mea,care e internata cu o nepotica de-a ei in spital,a invatat-o pediatrul din spital sa bata fata pe spate ,scurt si puternic,de jos in sus,pana termina tratamentul. S-a internat cu fetita in spital pentru ca a bagat piciorusul intr-o oala cu apa clocotita. Maine se externeaza ,au stat in spital 3 saptamani lungi de tot.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Iulia mai ce rau ca este bolnavioara. o fi si de la vremea asta neica. cine a mai pomenit 23 de grade la 6 seara in noiembrie.

Monikus eu am spalat dintotdeauna rufele lui Carol impreuna cu ale noastre folosind Ariel si Cocolino Sensitive. Acum am cumparat un alt balsam de rufe, ceva cu lamaie parca. nu a avut nicioadta macar o bubita.

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Catalina eu i-am luat lui Carol o cana cu un pai foarte foarte moale (habar n-aveam cand am cumparat ce moale e) de la Primii Pasi. a costat in jur de 9 lei. Si a fost dragoste la prima vedere. Ma laud si eu acum poate ii trebuie ceva timp sa se acomodeze cu schimbarea. In ceea ce priveste costurile hainutelor Socrii mei sunt din Targoviste si ii cumpara lui Carol de acolo hainute si ghetute. De exemplu incaltarile de acum sunt der piele interior/exterior si au costat 26 de lei!!!!!!!!!!! la unirea erau 125 de lei... mai am exemple similare daca vrei

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

back again
Cand am zis de 6 treziri nu am glumit, ma bucur ca sunt doar atatea. A avut nopti cand se trezea la 10 minute . Asa ca daca leg cate 2 ore de somn, dimineata sunt in forma!
ioanna, imi pare rau pentru avertismentul primit
iuliapapusa, multa sanatate lutei!

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatza!
Eu is zombie desi am dormit fara treziri de la 12 la 7.20 ,nici nu stiu sa spun e ma doare,doar ma simt naspa.. Dar o sa imi treaca ,si pana atunci ma misc si eu in reluare prin casa .
Kemsy,Monikus,Xggg cum ati dormit?
Iuliapapusa ce face luta? Hai ca trece ea si raceala
Selen ce faceti?
Criss ce face Alexutul? Cat v-ati plimbat ieri? Ca stiu ca voua va plac plimbarile luungi si a mai fost si cald .
Laura voi ce faceti?
[b]Danuta[/]b ce face Alexutza?
Toti dovleceii sunt sanatosi,le-a recut raceala/mucii?

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput