Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 2

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doris_79

Fetele, ajutati si o baba cu un sfat: cum fac si eu la semnaura sa imi apara scrisul colorat? A inteles cineva ce am zis?

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

inainte si dupa ceea ce vrei sa colorezi cu rosu, de exemplu, scrii formula urmatoare (fara spatii inainte si dupa paranteze):
[ red ][ /red ]

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Ioanna, multam.Sa vedem daca merge.

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

A reusit baba.

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:

A reusit baba.

Poze Theo

Poze noi

bravo

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:

A reusit baba.

Poze Theo

Poze noi

bravo

,bravo,poti sa il si "ingrosi" ,pe scris, punand inaintea cuvantului [ b] si dupa [ / b] ( fara spatii,ca altfel imi ingrosa " si dupa" ,fara sa arate parantezele).

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Copilul meu e mucios,si e asa dragut cum isi trage mucii si rade,cred ca il amuza cum i se aud in nas

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Lali as bea o cafea ca m-a inebunit Rares afara. Sanatate multa lui Paul sa treaca mucii.

Ioana eu am zis ca te-a scos cineva din sarite si de aia esti verde dar daca e de la poze atunci e de rasul lumii. Bai ziceti-mi si mie exista niste reguli cu nu faceti pt forumul asta sau se poate lua avertisment pe ce vor moderatorii? Habar n-am.

Cata imi pare tare rau ca sunteti atat de obositi si suparati de la un dintisor. sa treaca.

Doris bine ca sunt cuminti copilasii ca daca ai avea un Rares pe cap..... E cel mai frumos si mai minunat copil dar tare rau cu somnul. Si daca odihna nu e altele apar.

Danuta se pare ca Alexandra s-a molipsit de la Rares. Nu putea sa fi invers?

Acum ne pregatim de masa si dupa aia iar show ca tre sa ma chinui 2 ore sa il adorm.

Acum mai vin cu o dilema. Cu ce mai spalati hainele copilasilor? Cu detergent pt bebei sau i-ati trecut pe detergent cu care spalati si hainele voastre? Puneti balsam? Va pupic.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Lali as bea o cafea ca m-a inebunit Rares afara. Sanatate multa lui Paul sa treaca mucii.

Ioana eu am zis ca te-a scos cineva din sarite si de aia esti verde dar daca e de la poze atunci e de rasul lumii. Bai ziceti-mi si mie exista niste reguli cu nu faceti pt forumul asta sau se poate lua avertisment pe ce vor moderatorii? Habar n-am.

Cata imi pare tare rau ca sunteti atat de obositi si suparati de la un dintisor. sa treaca.

Doris bine ca sunt cuminti copilasii ca daca ai avea un Rares pe cap..... E cel mai frumos si mai minunat copil dar tare rau cu somnul. Si daca odihna nu e altele apar.

Danuta se pare ca Alexandra s-a molipsit de la Rares. Nu putea sa fi invers?

Acum ne pregatim de masa si dupa aia iar show ca tre sa ma chinui 2 ore sa il adorm.

Acum mai vin cu o dilema. Cu ce mai spalati hainele copilasilor? Cu detergent pt bebei sau i-ati trecut pe detergent cu care spalati si hainele voastre? Puneti balsam? Va pupic.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Monikus, poate la urmatoarea revedere se cumintesc amandoi:)
Eu nu i-am spalat niciodata cu detergent de bebe. Cand era f mica aveam Persil sensitive si apoi am trecut pe Ariel color. acum ca s-a terminat sacul am luat detergent de la nemti de la DM dar inca nu l-am folosit.
Balsam de rufe ii pun de cand a facut un an (lenor, de la DM si ceva bulgaresc cumparat de sot de la munca)iar Calgon nu pun la hainele ei inca. Eu ii spal hainele ei inca separat de ale noastre si pun Calgon doar cand spal pt. noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Am fost 2 ore in parc si am dat-o in toate leganele/topoganele posibile, apoi i-am dat sa pape si a si adormit. Am revenit acasa si mai dam o tura de parc cand vine tati. Ar fi si pacat la cat de frumos e afara. Am tinut-o in pantaloni de trening si tricou cu maneca scurta:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ziua buna!!

x_ggg, imi pare rau ca iti face probleme Rares. Profita cat si cand poti ca sa te mai odihnesti.
monikus, felicitari pentru maseluta . Noi inca nu am ajuns la performanta asta.
Eu spal, ca la inceput, cu detergentul folosit si pentru noi, fara balsam si cu clatire intensa. Nu am avut probleme.
Dana e bine, ocupata cu integrarea copiilor la cresa.
lali, ce baiat mergaret ai!Am vazut si comparatia, cred ca aduce 60% cu sotul si 40% cu tine!
Danuta, pup pe Alexandra ca sa fie mai prietenoasa!

Noi de vreo 2 zile dormim mai bine, doar cu vreo 6 treziri de la 9 seara la 9 dimineata.

O zi buna!

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput