Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!
Dead man walking!
Si totul pentru un amarat de dintisor de jos! Nu vreau sa imi inchipui cum va fi la masele!!
Am deja 3 nopti de tzatzaiala continua, da` continua de nu imi mai simt sfarcurile!
Ieri am facut si vaccinul de 1 an, alta distractie, peste 1 luna facem si ROR-ul. A facut un pic de febra, tratat cu ignoranta si un pic de nurofen seara, am zis ca poate doarme...ashhh....
AM terminat kineto, dr zice ca e ok (inclin sa il cred ca ne e prieten de familie si nu ne cere bani), ne mai ducem peste 2 luni sa il mai vada. Oricum, la ultimele 3 sedinte, cum intram in cabinet incepea sa urle, cum o vedea pe dr care ii facea masaj ii dadeau lacrimile. Parfum, nu alta...

Ce sa va mai zic..la noi e cald si bine, iesim zilnic o gramada, a gustat asfaltul din parc si are cateva zgaraieturi pe nas, din astea..caut sa ii iau ceva ghetute, groaznic, e lat in picior, nu gasesc nik..am gasit ceva, dar erau 150 de ron Nush de ce ma tot mir, ca ieri am dat 100 ron pe o geaca la Fox.

Vad ca predomina emoticonurile cu si, deci va dati seama cum sunt.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

am avertisment

nu stiu exact de ce! m-am inverzit de invidie

aaaa... cred ca stiu! am postat linkul cu fotografiile lui carol de la concurs pe la niste topicuri

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

am avertisment

nu stiu exact de ce! m-am inverzit de invidie

aaaa... cred ca stiu! am postat linkul cu fotografiile lui carol de la concurs pe la niste topicuri

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Atunci sa fim si sa inverzim si noi,tot de ciuda,bineinteles,si pe cele care posteaza pe aici " buna,participam si noi la concurs,daca suntem pe placul vostru lasati un vot "? Eu am intrat,am votat ce mi-a placut,ce nu ,am trecut mai departe... Dar atunci cu protestul impotriva micsorarii indemnizatiei,cand isi faceau "n" conturi unele mamici,si trimiteau mesajul cu lincul catre petitie peste tot,primeau toate avrtisment? Ma amuza,asa, putin,dar noi sa fim sanatosi .

Avem si noi pozele in concurs,dar nu ne-am facut reclama ca nu sunt niste poze asa minunate,sunt doar cele care au reprezentat vara pentru noi .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Buna dimineata!
D-nelor, vine primavara!!!La noi este tare cald.
Ma bucur ca am si eu cateva clipe libere sa vad ce mai ziceti, ce mai spuneti. Din pacate cand pot eu nu sunteti voi.
Monikus, felicitari pentru maseluta lui Rares!Din pacate, bunica sta la tara si nu poate veni sa ma mai ajute.Dar multumesc lui DD ca am 2 copii minunati care nu imi fac probleme,Theo este cuminte, papa, se joaca iar Andu este si el la fel de cuminte, isi face lectiile, sunt 2 copii minunati.Hai gata cu laudele

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hai mai Cata,asa urat a reactionat Rares la dintzoc? Uite,eu ma asteptam la reactii tare nasoale la canini ,daca la maselute PAul a avut reactii de enterocolita de fiecare data,dar acum nu,doar plans isteric din cand in cand,fara diaree,fundic de babuin,si voma in jet.

Vin sa stau juma' de zi cu el sa te hodinesti si tu ? Dupa aia fug repejor-repejor la Monikus .
Moni,vrei cafea?

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Lasa, Lali, noi sa fim sanatosi! nu stii ca dreptatea e relativa? asa au considerat, asta e!

Catalina asa violent a reactionat? cred ca esti terminata de oboseala. se simte din mesajul tau o sa treaca si astea la un moment dat. nu stiu cand insa

Doris este minunat ca ai copii asa cuminti. te inteleg deplin. eu nu stiu ce m-as fi facut daca era Carol un copil urlacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

Bai...fetita mea e tot terminatoare noaptea...Cred ca ii dau dintii ca tot saliveaza si tine manuta in gura. Vad ca datul dintilor e subiectul saptamanii:)

Mergi la inceput

Si noua ne mai iese un dinte.Avem 6 pana acum.Ne au iesit mai tarziu pe la 11 luni si 3 sapt, dar acum ii avem si ii aratam la toata lumea.

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doris_79

Si noua ne mai iese un dinte.Avem 6 pana acum.Ne au iesit mai tarziu pe la 11 luni si 3 sapt, dar acum ii avem si ii aratam la toata lumea.

Poze Theo

Poze noi

Exact ce spuneam. pupici sa treaca disconfortul. Si a mea are tot 6 (4 intregio si 2 trei sferturi) si urmeaza altii

Mergi la inceput

Fetele, ajutati si o baba cu un sfat: cum fac si eu la semnaura sa imi apara scrisul colorat? A inteles cineva ce am zis?

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput