Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 2

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buuuunn... rufe spalate, casa aspirata, mancarea copilului la cuptor, copil adormit it`s movie time

vroiam doar sa intreb ce fel de cascaval dati voi copiilor? ati gasit vreunul mai nesarat? fiti simpatice si impartasiti o asemenea informatie!

criss noi noaptea dormim cu un aparat salin in functiune. acuma am cumparat o veioza de sare de la slanic si o folosim pe aia. se simte diferenta in aer, toti dormim mai bine si lui carol i-au disparut musicorii ca prin minune nu instant, dupa vreo 3 nopti dar oricum.

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

kemsy multumesc pentru compliment esti tare draguta si m-ai facut sa ma simt asa de bine

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

buuuunn... rufe spalate, casa aspirata, mancarea copilului la cuptor, copil adormit it`s movie time

vroiam doar sa intreb ce fel de cascaval dati voi copiilor? ati gasit vreunul mai nesarat? fiti simpatice si impartasiti o asemenea informatie!

criss noi noaptea dormim cu un aparat salin in functiune. acuma am cumparat o veioza de sare de la slanic si o folosim pe aia. se simte diferenta in aer, toti dormim mai bine si lui carol i-au disparut musicorii ca prin minune nu instant, dupa vreo 3 nopti dar oricum.

Ioana eu din ce cascavaluri am gustat, cel mai nesarat mi s-a parut cel de la Hochland. Nu am citit ce contine in schimb asa ca...

Eu am o stare de kko. Nu stiu, parca azi a cazut cerul peste mine. Nu m-a suparat nimeni, nu mi s-a intamplat nik rau dar nu am chef de nik. Poate doar de dormit dar am pe cineva aici care nu ma lasa asa ca... o sa cad si mai rau in butoi.

Hai v-am pupat si ne auzim cand imi mai revin sau cand ma mai lasa dl Rares aici de fata.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Mergi la inceput

Da. De azi ne putem mandri si cu o maseluta. Nu stiu daca sunt mai multe ca sunt rare momentele in care ma lasa sa-i bag mana in gurita. Deci pe langa faptul ca suntem dintos.... acum suntem si maselos.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

wow..sa va fie de bine! Noi suntem departe, dar ne tratam:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Da. De azi ne putem mandri si cu o maseluta. Nu stiu daca sunt mai multe ca sunt rare momentele in care ma lasa sa-i bag mana in gurita. Deci pe langa faptul ca suntem dintos.... acum suntem si maselos.

Va pup.

wow... noi avem 1/5 dintr-un dinte si... atat! sa fie sanatos si maselos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Felicitari maselosuui ,la cat mai multe inainte,cat mai nedureros iesite .Deci de asta nu te lasa sa dormi?
Eu ma bag la baitza si nani,mai vb maine.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

mai cred ca am trecut pe langa claucia in carrefour. nu am abordat-o ca nu eram sigura ca e ea si sa nu fi zis femeia ca o hartuieste vreo nebuna la cumparaturi

Mergi la inceput

Neata tuturor,

Ce faceti? AAA dormiti? Pai sa-l trimit pe Rares pe la voi sa aiba grija de somnul vostru. Criss la tine nu-l trimit ca imi e frica sa nu care cumva sa-l faci sa doarma.

Daaammm, noi raportam o alta noapte proasta, de fapt, cam la fel cu celelalte din ultimul an asa ca nimic nou sub soare. Noroc ca noaptea trecuta a stat soacramea cu el.

Danuta stai linistita ca apar si la voi cat de curand maselutele.

Ioana pai tu le vrei pe toate odata? Stai ca apar dintii luna asta. Luna viitoare.... nu se stie. Auzi fata... dar tu de cand ai avertisment si mai ales de ce? Cum sa fac sa am si eu atentionare din aia verde ca imi place culoarea.

Lali din pacate la noi sigur nu de la masele nu doarme. Eu abia astept sa-i iasa toate ca sa pot sa-l "bat" in liniste ca atunci e clar ca nu mai are de la ce sa nu doarma decat de la fite si alint.

Sper sa fie si azi vreme frumoasa afara sa iesim muuuuult ca in casa e nasol rau.

Kemsy ia zi de Danangie nu stii nimic? Spunea ca o doare rau spatele ultima data. Mai stii ceva? Eu sper ca totul e ok.

Catalinaaaaaa ce face Rareselul? Cum merge gimnastica la picioruse? Hai mai vino pe aici.

Selen la voi tot bate vantul? Auzi dar tu de ce nu vrei s-o mai lasi pe Ebru cu incaltari cu talpa moale? E adevarat ca la iarna o sa fie nasol dar....

Iulia i-a zi cum ati sarbatorit-o pe Stefi?

Crocomam dar tu la ce lucrezi ca acum imi adusei aminte ca ai zis ca te duci sa lucrezi. Amilici ce face?

Laura cum l-ati sarbatorit pe Mihai?

Daaaam. Acum ma duc sa vad ce mai e de facut prin bucatarie ca Rares e un pic mai cumintel in dimineata asta.

Va pup si va doresc o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatza!
Ioana,ce facusi mama de te inverzisi?
pe toate gusturile,pentru toata lumea,e pe masuta,uite ca abureste deja

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput