Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 2

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete
Eu de mancare nu stiu ce sa fac,sunt in aceeasi trilema cu voidoar ca mie imi vine sa arunc friiderul pe geam ,nu sunt deloc multumita de el...Nu stie sa gateasca,nu stie nici macar sa imi spuna ce sa gatesc! Tre' neaparat sa iau altul .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Hai ca m-ai binedispus de dimineata. Asta in ciuda faptului ca sunt zombie din nou din lipsa de somn. Cand gasesti un asemenea frigider sa ma anunti si pe mine ca tare bine suna.

Lasa ca azi o sa fie frumooooos tare si o sa stati mai mult pe afara.

Iar Paul este minunat.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Acum sa zic si buna dimineata,

Andra ma bucur tare mult ca ai reusit sa te vezi cu Ana si Aletuxul. Sunt minunati. Din cand in cand ne mai viziteaza si pe noi. Din pacate acum ca vine vremea urata, cred ca o sa fie si mai dificil sa ne mai vedem.

Poate imi spuneti si mie unde e pastravaria asta in Azuga ca m-as duce si eu sa iau. Si cam cat costa ca sa stiu daca se merita sa fac drumul pana acolo?

Kemsy sa stii ca si Rares are zile bune si zile proaste. Oricum am vazut ca daca ciuguleste ceva intre mese, nu mai mananca masa respectiva bine. Iar iaurtul este cah rau de tot pt el. Am incercat si cu biscuiti si cu cereale si cu fructe... degeaba. Trebuie sa ma lupt cu el ca sa manance.

Nelaaaa, Anuca ce face?

Am vazut la tv ca se anunta vreme buna azi. Un pic de vant pe ici colo dar temperaturi mari.

Presimt ca si azi stam mai mult pe afara.

Va pup asa de dimineata si va urez o zi minunata.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!
Poftiti la nu va sfiiti,e facuta proaspat,acum!
Pun ceva la spalat si ma intorc pe aici,ieri nu am avut timp de nimic,si nici nu am facut mare lucru .

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna dimineataaaaa.....ce fac fetele si puii din dotare?
Lali ma bucur ca s-a distrat Paulik la tara...am azut un mergaret frumos..ce dor imi era de el..
Fetelor felicitari ptr intalneala...sa va fie de bine..aveti doi pui frumosi tare...
Andra,Doris bine ati venit pe la noi ... ce mai fac cupiii???
Monica dar de ce nu te lasa Rares sa dormi? Trimite-l la noi si promit ca il conving pana la urma sa doarma..si singur...la cat dormim noi...Noi suntem puturosi tare...
Week-end-ul asta ne-am cam plimbat, am avut musafiri...asa ca timp nu am avut deloc..
Praslea s-a gandit el ca a stat sanatos cam mult (o sapt) si acum are mucisori.. nu mai suport...cred ca am sa ma duc cu el la un control sa vad poate ii scot polipii...nu mai tine asa...non-stop racit...chiar daca il tin in casa tot la fel e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata!

V-am recuperat dar mor de somn inca (a mea a inceput sa se trezeasca pe la 1-2 noaptea si dai lupte sa se culce la loc..). Ma duc sa pun de papa ceva si revin.
Lali, super tare pustiul. De acum o sa ai de lucru si mai mult, sa-l pandesti ca sa nu se loveasca...

Mergi la inceput

Danuta eu nu prea am stat dupa el nici cat a mers doar de-a busilea ,doar am luat din calea lui ce il putea vatama , nici acum nu stau doar in spatele lui,a luat-o de-odata in picioare,fara sa cada .Se dezechilibreaza dar a invatat foarte repede sa isi gaseasca echilibrul.

Va las ceva sa cititi :
Legi (stupide)
1. in statul Alabama:
-Soferilor li se interzice sa conduca un autovehicul legati la ochi
-Cine poarta mustata falsa, susceptibila de a starni rasete in biserica, este pasibil de pedeapsa
2. in statul Alaska:
-Este ilegal sa impingi un elan viu dintr-un avion aflat in miscare
-Este considerata ofensa publica servirea de bauturi alcoolice unui
elan
3. in statul Arizona:
-Vanatoarea de camile este interzisa
-Cine taie un cactus risca 25 de ani de inchisoare
-Este impotriva legii sa refuzi a-i da apa unei persoane insetate
-- lege locala in orasul Glendale, Arizona:
-Mersul inapoi este interzis pentru orice autovehicul
4. in statul Arkansas:
-Barbatilor li se permite sa-si bata nevestele, dar nu mai mult decat o
data pe luna
-- lege locala in orasul Fayetteville, Arkansas:
-Este interzis sa ucizi "fiinte vii"
5.in statul Michigan:
-Femeilor li se interzice sa se tunda fara asentimentul sotilor
-Hotii au dreptul sa-l actioneze in judecata pe proprietarul casei pe care au jefuit-o daca s-au ranit in timpul operatiunii
6.in statul Tennessee:
-Pescuitul cu lasoul este interzis
-Opt sau mai multe femei care locuiesc in aceeasi casa constituie un bordel
7.in statul Texas:
-Este interzis sa mulgi vaca altuia
8.in statul Utah:
-Cine nu bea lapte comite o ilegalitate
9.in statul Vermont:
-Fluieratul sub apa este interzis
10. in statul Wisconsin:
-Cetatenii nu au voie sa-si ucida dusmanii
11. in statul California:
-Fiecare locuitor are dreptul la lumina soarelui
-Este interzisa montarea unei curse de soareci fara permis de vanatoare
-- lege locala in orasul Chicago, Illinois:
-Legea interzice pescuitul de pe gatul unei girafe
12.in statul Louisiana:
-Oricine, dupa ce a jefuit o banca, face uz de un pistol cu apa impotriva functionarului de la ghiseu comite o infractiune
-Legea interzice gargara in locurile publice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Poate imi spuneti si mie unde e pastravaria asta in Azuga ca m-as duce si eu sa iau. Si cam cat costa ca sa stiu daca se merita sa fac drumul pana acolo?

Neata

gasesti indicatoare in azuga. chiar asa se numeste: pastravaria azuga. nu mai stiu exact cat costa undeva in jur de 20 de lei kg insa e proaspat. adica viu

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Crissbebe si pe tine si pe Praslea, si mie imi e dor de voi .
Ellenuta fetitele frumoase,ce mai faceti ?
Catalina voi cum sunteti ? Ce faceti? Cum e in n-e ? Tot vant ca si la noi?
Eu tot ma chinui sa spun ca am vazut pozele de duminica si m-a apucat invidia ,da' d-aia buna,zau!
Danuta,eu mor dupa parul blond,mereu m-am visat blonda (pe dinauntru mereu am fost blonda naturel) ,avand si ochi albastri ma si visam Consanzeana. Ei ash, nu ma prinde nici o nuanta,si mor de ciuda . Tu esti o frumoasa,iti sta tare bine. Vreau un "before and after" ,sa vaza si ochiu' meu diferenta .
Deci pozele au fost superbe,proagonistii frumosi de tot,mi-a palcut tare mult cum au socializat piticii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Lali, poate nu ai gasit nuanta potrivita. O coafeza buna te-ar putea multumi, sunt precisa:)
Am pus din pozele facute de Monica pe facebook. Ca sa poti vedea inainte si dupa. Alte poze blonda inca nu am, dar promit sa mai fac:)

Azi fac ciorba de galuste rosie si ghiveci de legume cu carne de pui. Sotul nu mai cere friptane ci legume (aseara a trecut cantarul de 95 kg si a hotarat post negru la ceafa de porc, carnati etc :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hellou!

multu mult pt raspunsurile cu pantofiorii, acum sunt convinsa ca problema e la noi....am incaltat-o putin ieri, putin azi, prin casa si plange initial, mai face cativa pasi, iar plange, ii mai distrag atentia cu cate ceva....dar se vede ca o deranjeaza tare, se concentreaza numai pe picioare si nu poate face miscarile natural....acum...zic si eu ca altii, doar n-o ajunge la majorat cu incaltari cu talpa moale

Ioanna, saru'mana pt reteta, suna bine o sa-i fac maine, azi mai am niste chefal la gratar, cu cartofi dulci si brocolli....eu nu prea i-am dat peste desi stiu ca e bun, tocmai pt ca nu am o sursa de incredere....acum mi-a adus cineva chefalul si e tare yummy, a mancat cateva bucatele si goale pana i-am pregatit eu masa....si nici n-are oase mici, doar coloana....

Lali, bine ca mi-ai adus aminte, am pus si eu o masina de rufe, ca pe vantul de afara sigur se usuca repede Paulica e prea tare! felicitari!

Criss, eu sper sa nu fie nevoie de scos polipii, desi habar n-am cu ce se mananca astia adica nu stiu ce rol au in organism si care sunt consecintele scoaterii lor....dar poate va da doar ceva de imunizare...poate e o idee buna sa mergeti si la un homeopat...

o zi frumoasa sa aveti, la noi te ia vantul pe sus

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput