Albinute & bondari de mar-apr '07 (151)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La multi ani de Sf Mihail si Gavril!

Sanatate multe si cele mai frumoase ganduri va urez tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani Mihail si Gavril!

sanatate lui alexandru! asteptam vesti bune!

matei in continuare muceste si boleste. azi noapte a vomat, s-a sufocat ... sa vedem azi incotro o luam. deocamdata sunt la serviciu pana apar colegii mei, apoi ma duc acasa. cred ca incercam niste aerosoli ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI SF MIHAIL SI GAVRIL!SA VA DEA DOMNUL NUMAI SANATATE!!!

Ioana multa sanatate!

Kitty da,sunt asa mandra de el...dimi ne-a luat pe mine si pe tasu in brate si ne-a zis "va iubesc"!!!

Gabi

O zi frumoasa si usoara!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Doamne-ajuta pt Alexandru!

Pe masura ce mai citesc ma ambitionez tot mai tare in campanie, e foarte important in astfel de situatii sa se ajunga "la rece" in primele 5 ore de la eveniment... avem mereu tendinta sa spunem ca nu ni se intampla noua sau nu se intampla celor din jurul nostru, dar ... viata bate filmul. Oricum, daca stiti pe cineva dispus sa doneze, sau vreo firma dispusa sa sponsorizeze, dati-mi de stire. Sponsorizarile caritabile se scad din impozitul pe profit datorat statului (e ceva similar cu acei 2%), punem noi la dispozitie intreg cadrul legal pentru asta (contract de sponsorizare etc). Mai avem nevoie de 8500 euro pana la sfarsitul lunii...

In rest, cum ati petrecut week-endul?

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Gabi, si eu ma gandesc in continuare la Alexandru, ii tin pumnii stransi pt azi.

Mami de fetita si de baietel

participam la "Clipe de vara"

ess-1.jpg si ess-2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Gaby in primul rand multa sanatate puiului mic,ma rog pt el.

In al doilea rand la multi ani tuturor sarbatoritilor(sarbatoritelor)!!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE SF.MIHAIL SI GAVRIL.SA FITI SANATOSI SI LA PUNGA GROSI.

La multi ani si baiatului meu caruia ii doresc sanatate si o familie linistita si implinita.

Sanatate si succes la interventia de la Viena puiutului Alexandru

Sanatate Matei.Sa te faci bine si sa nu o mai ingrijorezi pe mami.

Sanatate d-nei Silvia (mama lui Mady) . Fie ca D-zeu sa faca o minune si in acest caz.

Kitty...ma bucur ca ti-ai ridicat moralul.Super idei.Astep poze inclusiv cele cu torturi cu care ne-ai amenintat

Maine merg la control sa vedem daca mai sta bazdaca pana pe 16.Sa-mi tineti pumnii sa stea cuminte in burtica si sa nu fie probleme cu colul ...nu de alta dar nu am banii de "cotizatii"...nu ca ar fi musai dar sa merg eu linistita...si abea luni imi intra salariu.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

sanatate multa Alexandru!!!! multa bafta azi si recuperare pe deplin!

La Multi Ani, Mihai si Gabriel!!!!

Mady am vizionat si admirat pe razvi dragalas. e adorabil...cum zice rares

io sambata am fost la piscina si m-am balacit....ce bucurie pe capul meu ca am mai scos nasul di nscutece!!!!

rares e azi acas, mucos...tocmai ce ziceam ca nu a mai racit cu bronhovaxomul ala, nu?! oricum e ok, doar muci la greu, nu pare sa dea in complicatii.

io m-am hotarat ce ii iau lu rares de craciun, voi?

mai e vreun baietel obsedat de filmul de desene "Cars"? rares este si in consecinta va primi masinutele di ndesenul ala...unele dintre ele...alese pe spranceana ca is asa scumpe si toate ar costa o avere.

cupilu mic o sa primeasca o zdranganea ceva....si un scaunel bumbo

o saptamana linistita va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! tuturor celor care poarta numele SF. MIHAIL si GAVRIL.

LA MULTI ANI!:MIHAI(ELYANNE), DAVID GABRIEL[/red](LILIDANA), VICTOR MIHAI(MARTUTZA), MIHAI(RILOASA), MIHAI VLAD GABRIEL(RADCARMEN), [red]ALEXANDRU(DIANA JORS).

Sa fiti sanatosi, voiosi si sa aduceti multe bucurii parintilor.

mamici va pup pe toate, sunt mereu alaturi de voi, dar destul de greu sa scriu.

am sa incerc sa mai pun si eu pozici cu picii mei.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Roxyyy...mersi mult!si lui razvan ii place cars asa ca are si el cateva masinute de la megablocks cu pers din cars,nu foarte scumpe si el il vrea pe camionul mack,poate o sa il iau...acum s-a razgandit nu mai vrea tren de mare viteza vrea unul vechi,a vazut unul in carrefour,dar sunt de-alea chinezesti,care manaca bateriile repede si sare de pe sine,asa ca ma gandeam sa ii iau tren de mare viteza pe sine,de la tomy...mai vedem!

Marta iti multumesc mult ptr rugile tale!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput