Albinute & bondari de mar-apr '07 (151)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanici

sanatate multa Alexandru!!!! multa bafta azi si recuperare pe deplin!

La Multi Ani, Mihai si Gabriel!!!!

Mady am vizionat si admirat pe razvi dragalas. e adorabil...cum zice rares

io sambata am fost la piscina si m-am balacit....ce bucurie pe capul meu ca am mai scos nasul di nscutece!!!!

rares e azi acas, mucos...tocmai ce ziceam ca nu a mai racit cu bronhovaxomul ala, nu?! oricum e ok, doar muci la greu, nu pare sa dea in complicatii.

io m-am hotarat ce ii iau lu rares de craciun, voi?

mai e vreun baietel obsedat de filmul de desene "Cars"? rares este si in consecinta va primi masinutele di ndesenul ala...unele dintre ele...alese pe spranceana ca is asa scumpe si toate ar costa o avere.

cupilu mic o sa primeasca o zdranganea ceva....si un scaunel bumbo

o saptamana linistita va doresc

mama lu' R (23 martie) & H (21 iunie)

Victor e fun Cars...o sa pun poze din camera lui are dulapior cu Fulger McQueen si peretele are deja stickere lipite pe pereti cu masinile din Cars si cateva machete ...dar nu toate...
...adica mai vrea

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

noi, noi cu cars. ruleaza filmul ala la noi mai ceva ca la cinema. deci de craciun: trenulet de lemn de la ikea, masinutele din cars la set (de marime cam cat o jumatate de palma). i se potrivesc numai bine pe niste piste pe care deja le are.
de mos nicolae ghete/cizme, manusi si poate un set nou caciula/fular.

noi inca n-am stickarit peretii si parca asa nu-mi vineeee ... totusi e posibil ca de craciun sa incerc sa-i fac o surpriza si sa-i pun cateva .... pe mobila in nici un caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ROXANICI- si Mariei ii plac masinutele din cars si ne vb de un fulger nu stiu cum ca-i aude pe baieti la gradi iar ca jucarii pt afara i-am luat un set de masinute ca cele din cars (nu arata prea bine ca tot setul e costat 8 lei )dar nu-ti spun cat sunt de cautate cand iesim cu ele la bloc.

LA MULTI ANI ! tuturor sarbatoritilor de astazi. vem si noi in familie si am facut un tort cappucino pentru aseara.

GABI- La multi ani ! in primul rand si multa sanatate tie si nepotului tau. Sper sa-l ajute Bunul Dumnezeu sa treaca peste aceasta grea incercare cu cat mai putine sechele. Asteptam vesti bune.

KITTY- ma bucur ca esti mai vesela.

IOANA- multa sanatate lui Matei.

Maria e sanatoasa tun si prin urmare in seara asta primim vizita Lainei. De bucurie s-a culcat Maria imediat ce am venit d ela serviciu fara nici un comentariu. Azi nu a fost la gradi ca a trebuit sa plec f devreme la serviciu, si tb sa ajung in Berceni deci nici vb sa o ajung si cu ea la grad in Militari asa ca a stat acasa cu bunicii ca sunt in vizita la noi de aseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

am incercat sa incarc cateva poze recente dar nu se incarca toate asha ca "daca doriti sa vedeti" am reusit sa incarc cateva poze din casutza noastra la final...si e chiar dragutzica

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Editez : vreau sa fac privat albumul si daca doriti sa vedeti pana maine il las ; restul de albume sunt sterse ca erau cateva downladate si am avut discutii in familie....
Am mai reusit sa pun 2 poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Laina, bafta maine si sa auzim numa vesti bune de la voi. cre'ca esti suparata de n-ai mai zis nica. Io va tin pumnii oricum.

Marto, tu meriti urecheata...poate nu e casa amenajata conform asteptarilor tale dar este chiar super ok...io am vazut draperii peste tot :p si am zarit si prietenii din valea radiator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Gabriele/ Gabrieli si Mihai/ Mihaele.
Kitty-Gabriela , la multi ani si un buchet de flori doar pentru tine ca sa iesi din pasa proasta .
Gabi, la multi ani si tie , si un gand bun pentru Alexandru !
Sanatate multa lui Matei-Patei.
Anastasia a venit din prima ei vacanta la bunici dar azi nu am fost la gradi pentru ca mie mi-a fost ffffffffff greu sa ma trezesc .
Roxanici, la piscina ...oau ce mai destrabalare ! Felicitari.
Rein, Ada nu mai zumzaiti deloc pe aici ?
pup si seara frumoasa

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

LAINA- nu a mai scris ca sunt cam ocupate. Au venit de ieri in Bucuresti si in seara asta ne-au facut o vizita. Antonia e o scumpica, e f dulce, cuminte si sociabila si s-a jucat frumos cu Maria (nici o cearta nimic...) si e topita dupa al meu sot pe care l-a vazut f putin dar i-a zambit din prima si s-au jucat impreuna, a dus-o in brate la metrou (si pe ea si pe gaza noastra) de l-a luat toate caldurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna dimineata!

Temperatura corpului lui Alex a ajuns la 36 de grade. Nu au fost probleme, azi se iau decizii in privinta sedativelor.

Am vazut casa Martei ... sa fie un cuibusor calduros si plin de iubire si sanatate.

Sa aveti o zi plina de bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

la multi ani sarbatoritilor de ieri, cu nume de sfinti!
marta, zau, ori ai pus draperiile intre timp, ori naste mai repede ca sarcina asta te a tulburat rau! pai casa voastra arata foarte bine! am remarcat parchetul care arata super! s o stapaniti sanatosi, cu doi copii care sa creasca fericiti in ea!
cars: imi plac mie!! am furat insa ideea cu masinutele de jucarie si o sa i iau nanei, ptr ca e la varsta la care si fetitele se joaca savuros cu masinile.
gabi: ma bucur mult de vestile bune ref alex. sa i dea dumnezeu putere micutului trup sa si revina la normal si sa ramana cu cat mai putina suferinta!
kit: foarte faina joaca voastra...ce sa zic, ai niste prieteni pe masura si trebuie sa fii foarte fericita cu ei! astept cu interes aprofundarea subiectului, promisa.
apropo de prieteni, eu mi am regasit prietena mea buna, cu care n am vorbit 4 ani. din mandrie si muulta, multa stupiditate din partea amandorura. intamplator, sambata, la un bowling, am dat peste ea, ne am imbratisat si am stta un pic impreuna. mi a lipsit enorm.

cadouri: anul asta, in sfarsit, va primi trenulet cu sine. adora jucaria asta dar eu i am tot luat altele...

astept sa treaca tusea norei, are deja cam 10 zile, si mergem la bazin, la inot. cu instructor, primesc si copii mici. eu una abia astept! ea a stat toata vara n piscina, si cate 4-5 ore(ca apa avea 31 de grade, va imaginati, spal rufe la masina la temperatura asta...) si e invatat cu apa, e o fericire ptr ea!
iar eu ma bucur ca si va ordona un pic stilul de viata, mult prea pretentios, deh, de ale varstei...

va pup, o zi calda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

si, desigur, mult curaj la doctor antonia! ai o mama langa tine cu sufletul la gura, care se va gandi tot timpul sa ti fie bine, iar noi iti tinem pumnii!

Mergi la inceput