Albinute & bondari de mar-apr '07 (151)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Ma bucur pentru Alexandru ca a plecat la Viena. Inseamna ca sunt sanse reale sa-si revina,nu? Doamne sper sa-l veghezi si pe drum si acolo sa-si revina cat mai repede. Gabi te asteptam cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

pentru Alexandru. Sper ca este deja mai bine si maine sa fie treaz si cu zambetul pe buze.
M-am cutremurat cand am citit mesajul lui Gaby si mi-am amintit si de patania altor copii din stup (Maria Tzunei, Alex al Dianei sau praslea Razvanel pe toti). Cat de repede se poate trece de la o extrema la alta!!! Doamne fereste!!

Diana - cred ca ti-am mai zis cat de mult te admir sper sa reusiti in demersul vostru si aparatul sa ajunga la spital. Ce mai face cretolinul tau?? Pe face book trebuie sa-mi fac un cont ca sa intru si sa va vad pozele??

Tzuna - n-am testat noi din medicamentele spuse de tine pentru imunitate, dar am o colega care a dat baietelului ei si anul trecut si anul asta bronhovaxom si daca anul trecut a fost cat de cat OK cu racelile (adica fara complicatii) anul asta povestea nu s-a mai repetat si i-a racit destul de des si cu complicatii. Si am mai auzit persoane care au fost multumite si altele care au spus ca n-a avut rezultat. Depinde cred de copil. Am vazut asta la gaza mea si a sora-mi. Maya daca da semne de raceala ii dau oscillo si "o zboara imediat" cum zice mama. Ii dau de obicei trei zile consecutiv cate o doza, la semne de raceala. In schimb la Ioana nu are nici un efect si l-a incercat de mai multe ori.

Despre vaccinul antigripal nu cred ca e o rezolvare, noi nu-l facem. Ce ai hotarat Ioana pana la urma?

Noi suntem bine, astazi mi-am adus odorul acasa si cum este atat de frumos afara iar eu o sa am si o saptamana de "foc", am hotarat sa o las si saptamana viitoare la Rucar si sa amanam intoarcerea la gradi, asa ca duminica o sa o duc si o las iarasi acolo. Ea e fericita, am intrebat-o astazi daca vrea si normal a vrut.

Am vazut ca vb. de peste. Maya (ca de altfel si noi) suntem fani peste (desi e f. adevarat ce zicea pisik despre suferinta lor, jos palaria pentru decizia ta), de 2-3 ori pe saptamana mancam sigur peste. Maya manaca in general pastrav, stiuca sau salau (mai rar somon) la cuptor sau pe teflon cu putin ulei, sau uneori cand suntem in criza de timp, nu avem dezghetat si nu vrea sa manance altceva (cum a fost seara asta), i-l fierb in apa cu putina sare si dupa ce-l scot ii pun lamaie. Am incercat si ton congelat, pornind de la ideea ca e bine sa manaci peste oceanic, dar cred ca nu am stiut sa-l prepar ca mi s-a parut cam tare. Oare trebuie marinat inainte?? eu l-am prajit ca si pe orice alt peste (nu-l dau de obicei prin nimic, doar ii pun sare si intr-o tigaie de teflon il prajesc in ulei).

biky - esti dementiala cu perdeau ta din rochia de mireasa. va mai citesc de la serv, si la faza asta am pufnit in ras de se uita chioras un coleg la mine (cred ca v-am mai zis de aberatia de la noi de la serv., cu internetul intr-o camaruta special amenajata pentru asa ceva, cica asa ne protejam informatiile din calculator). Grozava puiutza ta cea mica . Am vazut initial filmuletul la serv. fara sonor, iar in seara asta i l-am vazut cu Maya. Si ce pofta de varza calita mi-ati facut, bunica mea facea asa cum zici tu. La mine varza calita e din varza dulce, calita la foc mic in putin ulei, in care pun si rosiile intregi de la inceput si le scot cand se inmoaie bine, le pasez si le adaug spre final si pun marar verde cand opresc focul. Si mie-mi place sa o mananc cu usturoi iar sotului cu carnati. Habar n-am daca se numeste varza calita, dar eu asa o fac. Si mi-ai dat idee pentru maine, o sa iau varza dulce din piata si o sa o mancam cu niste snitele de vitel.

Marta, ma bucur ca esti mai optimista. Ma gandeam ca ti-ar prinde f. bine un wk la Poienari cu Victor si sotul. Nu cred ca va trebuie f. multi bani, avand in vedere ca aveti casa acolo, nu e nici chiar f. departe de bucuresti si pe vremea asta frumoasa garantat o sa incepi saptamanile care urmeaza mai in forta. Parca tu ziceai de curcan (mie cred ca mi-e foame, ca parca numai de mancare -mi amintesc din ce am citit in ultimele zile despre stup ), la mine e tot un fel de pui, am incercat o singura data sa-l fac la cuptor intreg, umplut cu legume, cu nu stiu cate mirodenii, dar n-a iesit chiar ce ne asteptam, pieptul a fost atos (l-am folosit ulterior pentru o ciulama), asa ca m-am invatat minte si de atunci cumpar doar parti din el, in functie de ce vreau sa gatesc.

Ce desert faceti maine?? Ca eu ma gandema la un tort de mere, dar Maya vrea merele, vrea si frisca, dar a zis ca fara blat. Si la intrebarea mea: pe ce punem frisca daca nu facem blat? ... a raspuns pe nasul lui tati si-i punem si lumanare (tortului sau lui nasului?!?! nu mi-a mai raspuns)

Va pupam
C&M







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Am uitat sa va zic de pistruii Mayei, ca tot zicea Roxi ca-mi seamana iar Ioana ca-i seamana Alexandrei (cred ca au dreptate amandoua, ca familionul sustine ca si Alex imi seamana). Din vara asta au inceput sa-i iasa cativa pistrui pe nasuc, nu tineam sa mi-i mosteneasca si pe astia, dar asta e, s-a livrat pachet complet .



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!
Dau eu cafeaua de sambata dimineata!

In primul rand, un gand bun spre Alexandru!
Cred ca pe toate ne-a infiorat gandul ca intr-o clipa se poate produce o tragedie.

Laina foarte bine ca te-ai descarcat aici, eu spun ca e locul potrivit .
Mi s-a parut ca te-ai simtit putin atacata si cred ca nu e cazul.
E normal ca te simti demoralizata in momentul acesta, dar o sa vezi ca o sa fie bine. Si da, stiu din proprie experienta, daca esti asa, copilul te simte, chiar daca in fata lui nu te manifesti.
Sanatate si sa treaca repede!

In discutiile despre mancare nu ma bag momentan, ca nu-s in chef. Am chef de facut doar torturi...si am si facut in ultima vreme o gramada, pentru toate ocaziile. O sa pun poze sa ma laud .

Diana felicitari pentru casuta mult dorita! Sa il aduci pe Alex acasa si sa o mai populezi si cu alti pitici!

Crina pup pistruiata mica. Eu am fost consolata pentru ai mei de un fost iubit cu expresia "o fata fara pistrui e ca cerul fara stele"

Despre noi. Giulia si-a revenit greu din enteroviroza, si acum face mai moale si mai des. Starea ei este buna altfel, a slabit putin, dar nu-mi fac probleme. De miercuri am dus-o inapoi la gradinita, unde i-a placut foarte mult pentru ca, fiind vacanta, au fost putini copii si a fost la gramada cu cei mari si in alta sala ca de obicei. Aveam emotii ca n-o sa vrea sa ramana, ca nu era nici un copil de la ea din grupa si in prima zi nu erau nici educatoarele ei, dar a fost incantata.
Cu Raul ne luptam in continuare cu lectiile, au foarte mult si sunt acum cu atat mai suparata pe chestia pentru ca am citit aici pe forum despre sistemele de invatamant din alte tari, unde copiii au mult mai mult timp pentru ei. La noi de abia are timp de baschet si cu greu are timp de iesit afara.
Eu sunt in continuare sub tratament, am o stare proasta, sunt fara energie, fara putere de concentrare. Nu-mi place deloc ca nu reusesc sa ies in starea asta. E drept ca peste problemele mele de sanatate mai am cateva care ma tin in butoi si la servici si problemele catorva persoane dragi.

Un sfarsit de saptamana placut va doresc, incerc sa ma "activez" sa fac ceva prin casa.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

am pus niste filmulete cu razvi poate va mai inveseliti....mie imi place asa de mult,l-as asculta toata ziua!

kitty


Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna pe seara!

vesti despre alexandru nu avem?

noi n-am mai apucat sa facem vaccinul pt ca ieri nu ne-am intalnit cu dr. azi deja nu mai are rost ca matei e foarte racit. tuseste, muceste si ma scoate din minti. nu vrea sirop, nu vrea ceai, nu vrea picaturi, nu vrea NIMIC!

sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimineatza....va dau o cafea calda...poate va dezamortiti...

Gabi nici o veste?

Razvi m-a disperat se trezeste la ora 7...


Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Doamne Gabi, sunt in continuare socata si nu pot sa nu ma gandesc mereu la micul Alexandru. Sunt sigura ca Ingerul sau pazitor il va ajuta sa isi revina complet. Dumnezeu sa il ajute si sa ii dea puterea sa se insanatoseasca rapid si sa isi bucure parintii!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

mele fierbinti pentru micutul Alexandru! Sa-i calauzeasca Dumnezeu pe medici sa-l vindece si lui sa-i dea resurse sa-si revina complet! Gandurile mele bune se indreapta catre el.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Un gand bun si o floare pentru toata lumea care sarbatoreste azi Mihail si Gavril!
Adica si pentru mine, ca e singura zi din an in care imi folosesc al doilea nume : Gabriela.
Asa ...m-am autourat de dimineata si l-am trezit si pe capca imperativ: "spune-mi la multi ani!" ..de se uita la mine socat.

O cafea de luni dimineata

Gabi normal ca ne gandim la Alexandru, asa ceva nu poate sa te lase indiferent, cred ca la fiecare ne-a trecut in fior prin spate si ne-a plans sufletul de durerea parintilor lui. Sper din suflet sa fie cat se poate de bine!

Pup mezinul stupului "cu nasul mititel", frumos recital a dat. Mady cred ca va creste sufletul cand in vedeti asa frumos si istet!

Sanatate Patei!!

Eu stau mai bine cu moralul pentru ca am avut un weekend frumos. Sambata seara am fost la o zi de nastere la o prietena, i-am facut surprize si a fost foarte frumos. Anul acesta in grupul nostru de prieteni ne-am intrecut unul pe altul cu surprizele de zile de nastere. Am facut petreceri surpriza, torturi haioase, de ziua unei prietene am facut cu totii filmulete cu urari (fiecare ce i-a trecut prin cap, cat mai distractive) si a fost bombardata de 17 filmulete in aceeasi zi, am umplut multe cutii de cadouri cu tot felul de aiureli si am pus mesaje distractive pe ele. A fost ca un concurs de surprize in ultima vreme. Am sa pun poze sa vedeti.


Mergi la inceput