Mamici si Gravidute Italia ***(85)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Ginger mi se face pielea gaina cand pov de spital...am patito cu fimiu de 2 ori, dar socant oricum ptr el...imi vomita intr-una, tot o saptam de perfuzi
Gradinita si colectivitatea le probeaza imunitatea la varsta asta...nu le-ai facut niciodata vreun vaccin antibronsite-infleuental lor?
binenteles ca mononucleoza o putea face si de la vreun vecin..
mie imi place numai aia de la taierea porcului, varza e ok in toate felurile...in rest doar pe gratar cea de porc
numai bine strumfilor

Noi am aprofitat ceva de timpul frumos. parc , bici si juniorul cu monopatino

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze

Nu am facut decat vaccinele obligatorii si cele optional.Acum luam BRONCHOMUNAL care e ca un vaccin cu mai multe cepuri de virus, sub forma de praf care se da in 3 luni cate 10 zile pe luna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata

Ginger sa inteleg ca inca nu ati mai folosit acest tip de tratament...direct dupa antibiotic sau ai lasat ceva =spatiu=

Raluk am pc-ul cam cu probleme ,dar ma apuc sa incarc ceva pozici, dar am ramas tare in urma...tu unde ai pozicile?

fug la munca si sper sa reusesc sa intru mai pe seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetele!
Nu am mai scris pt ca sotul a lucrat si sambata si duminica...in rest sunt intr.o pasa extrem de proasta...suntem certati rau din cauza soacra.mii...daca continuam asa, nu ne vad deloc bine.
Asa ca daca nu scriu zilele astea nu ma dati disparuta, dar sunt rau cu moralul

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

spor la carat. Mai aveti mult?

GINGER ai baieti mari.

ALEXANDRA imi pare rau ca va certati din cauza soacrei. Off...e super naspa. Dar sotul asculta asa ce zice soacra?? Ahh ce bine ca a mea e la 2000 de km!!

Eu am o tuse!!! Stiti vreun remediu? In afara de ceaiul din coji de ceapa sau cartofi pusi pe piept,etc?? Exista vreun naturist care as putea sa-l iau?? Cand am 2 nopti ca piticii sunt destul de linistiti nu reusesc sa dorm din cauza tusei.
Alessio de joi plange incontinuu la gradi.Azi l-a luat Alin pe sus cam cu forta....nu vroia si pace....sper sa fie doar asa de inceput. Si toata dimineata Alin a fost imbufnat ca nu reusea sa-si ia gandul de la el.Cand plecase de aoclo il lasase intr-un colt in clasa plangand si cu paturica in gura.....off....
De maine il dau si pe Mattia ca e mult mai bine.Speriamo in bene!

Salutam toata gasca.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Danangie poate tinctura de propolis...e nasoala la gust pe un cubulet de zahar , cateva picaturi,dar contine alcool...daca nu intreaba in farmacie
LAlexandra credeam ca nurorile nu mai patimesc din cauza soacrelor, ca sant mai moderne etc , dar vad ca te-a dat gata ...nu pot sa cred ca a reusit sa-si bage codita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!

Mai trec si eu pe-aici, da' nu tocmai in forma ... sunt varza. Racita, muci, tuse, dureri de gat si tot tacamul. Ooofff. Silvia e bine, muci din ce in ce mai putini.

danangie - suntem in aceeasi oala vad ... propolis e interzis in sarcina. Am incercat sfatul tau de lamaie cu ceai si miere ... pare ca a functionat pt. durerea de gat. Pt. tuse si eliminat muci ia de la erboristerie sciroppo di lumaca (iti face un pic impresie cand auzi, da' e ff bun la gust). Cauta pe net despre el, e indicat si pt. copii cu tuse si muci.

Multumim inca o data pt. urarile de ziua Silviei. Am sarbatorit-o in we acasa, in fam., a fost frumos. O sa pun si poze.

La eco de vineri ... totul bine, bb pozitionat de iesire, fara probleme.

mamma bis - o fetita si 35s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Asaaa ... gata pozicile.

raluca - zgarcita ca de obicei cu pozele . Arati tare bine, mami bis!!

In foto-ghicitoare am recunoscut-o pe Stefy de stefania si ???? Sa fie Giulia cristinei??? Ca pe ea nu o recunosc dintre copilasii de pe-aici, deci am mers prin excludere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ce mai fac fetele mele dragi?
o ceva?
imi cer scuze ca nu prea am mai dat pe aici, dar sincer nu prea am chef de intrat..ca nu reusesc sa raspund pe cat as vrea ... sa vedem acum daca imi vine cheful..asa se spune, nu?..poafta vine mancand

Mergi la inceput

stefania - pofta de scris iti vine raspunzand la foto-ghicitoare , ca sigur e manuta ta pe-acolo. Deci???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

STEF de ce esti indispusa? Vremea?

PETRO da....face impressione ...sciroppo di lumaca....tu l-ai probat? A functionat? Da si eu am scapat de durerea de gat....dar de tuse nu.Acum la amiaza am incercat sa dorm putin nu am putut din cauza ca ma apucase tusea....

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput