Mamici si Gravidute Italia ***(85)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRIS off cat te bine te inteleg. Pe 9 noiembrie anul trecut si noi am facut rogitul.D-ne ce vremuri. Eu cu Mattia care avea o luna jumate cand ne-am mutat. Ma duceam pe ploaie cu amandoi copiii sa duc de mancare celor de aici care varuiau si incercau sa puna totul a posto. Mama ce chinuri!! La fel si noi eram singuri.Am mai avut noroc de fratele meu care venea de la Modena sa ne ajute la carat si la varuit.Putere sa va dea D-zeu si sa faceti totul cu calm.Sa va fie de bine noua casuta. D-ne ce satisfactie,nu? Felicitari ptr maschietto.

KEMSY nu am cum s aintreb mamicile ca ne vedem rar....adica nu toti copiii au acelasi orar de venit.Si cand ne vedem, spatiul e mic acolo unde schimbam copiii si deci negrabim ca sa eliberam spatiul si pe urma fiecare isi vede de treaba lui.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

cris85, ma bucur mult ca au iesit negative!!Ai scapat de un stres.
NU STIAM CA PRIN AMNIO ITI ZICE SI DE DISTROFIA MUSCULARA...

abramburika, vazut poze, placut, comentat

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Huhureaza ma stiati??
DEci, intimitatile familie le pot spune noaptea...am fost in vacanta cu totii, dansul deja "traia" cu chirie ...toate bune si frumoase...dupa multe urlete am reusit sai "aud" vocea , fara sa se planga si fara dusmanie am vorbit pus tara la cale...concluzia ca se va da peste cap sa-si schimbe comportamentul, dar mai ales sa devina stalpul familie , nu padronul...(ma durea sufletul sa-mi vad copii ca pe niste pachetele in fiecare zi la el sau samb sa doarma fimiu la tasu...Sonia nici nu-l mai vroia...ma durea ca radeau dusmanii de noi , adik niste oameni maturi care au reusit sa ridice o fabrica si nu au putut sa faca mult mai multe ptr ei)
Inainte de a incepe scoala era deja "in casa"...f grijuliu, rabdator , iubitor etc cred ca deja se vazuse "vagabondul"familiei...chiar nu mai credea ca mai are vreo sansa...pe mine ma obosise situatia asta de kk , a reusit sa puncteze bine , chiar pot sa zic ca parca mi-ar fi ghicit gandurile...mama inca nu ii vb , doar stric la subiect
Binenteles ca actele sant in maini bune ...adik tinut la distanta "coabitam", dar oricand pot sai pregatesc valiza
baiatul a inceput scoala super, sper sa o tina asa...fata are crizute , dar problema e gradinita "despartirea" de casa, de mediul ei...la gradi se comporta super e f responsabila , o adevarata domnisoara

numai bine tuturor ...fug la nanic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Salut...sper ce nu m-ati uitat ,din cand in cand incerc sa intru pe net.Sunt super ocupata chiar daca acum fc doar 6 ore la servici,mare lucru n-am rezolvat cu timpul liber.De cand am inceput gradi am fost doar 15 zile , ca printre muci si febra am reusit sa facem o mononucleoza de toata frumusetea de am fost si ricoverata cu unul dintre copii, celalalt nu a facut din fericire.
A facut 2 saptamani de antibiotic cu Grig si numai nu-i scadea febra ,apoi a inceput sa i se umfle ganglionii de sub urechi ,exact ca si la orecchioni dat cu febra 40.asa ca am fost la spital unde ne-au internat pentru ca facut si un rush pe tot corpisorul de a devenit tot bordeaux (mi ales din cauza antibioticului care e interzis in caz de mononucleoza).A stat foarte cuminte , 48 de ore de perfuzii iar apoi am ramas doar in observatie , in total 4 zile de spital...a fost socant pentru mine faptul ca suferea si nu am putut sa fac nimic.Mihai a ramas acasa cu bunica si tata care facea avanti-indietro de la servici-spital-casa.
In sfasit am trecut peste asta dar debutul asta ma preocupa...oare asa v-a fi pe toata perioada in care vor umbla la gradi ????
Buuuuuuun, sa trecem la oale...azi am facut varza acra cu carne fripta ca la noi acasa cand taiem porcul -fac cinste ca ma facut portii pentru 10 insi (la copii le place tare bine )
Acum copii dorm si eu savurez un pahar de vin rosuuuuca mergede minune dupa caloriile astea
pupilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua,

GINGER multa sanatate micutului.Cat are? Ai zis la gradi ca a avut boala asta? Din cate am vazut e o boala care mai este numita si "boalasarutului".Si de asemenea se poate lua din stoviglie infette,etc. Deci ,daca a luat d el agradi e clar ca acolo trebuie o dezinfectare mai amanuntita. Si eu sper totusi pe Mattia sa nu-l fi inscris degeaba la nido....dat fiind ca am mers doar 3 zile in care am stat cate o ora si am o sapt ca nu-l mai scot din raceala si laringita asta.

Noi suntem singuri azi.Tati vine abia maine dimineata.Si e cam naspa cat sunt singura. Alin si-a mai revenit din raceala. Piticii mei se lupta cu tusea asta idioata! Azi noapte am facut cu amandoi noapte alba. Parca era miezul zilei la noi .

Eu in dupa amiaza asta am facut o salata de vinete. Baietii au mancat pasta cu sos de peste. Cam atat.
O Duminica frumoasa.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Multam de incurajari! caram de dimineata , acum i-am dat lui ricky sa pape si am ramas cu el sa doarma iar sotul cu soacra s-au dus sa curete bucataria ca doar ce-au instalat-o ieri! fara cusur!

Dupa ce se trezeste musiu, trec iar la carat si ramane soacra cu el.

Cris - bafta ptr aprobarea imprumutului si felicitari ptr casuta!

Eu am scapat de carat mancare la zugravi caci locuiesc cu noi pe scara si mergeau la ei acasa sa pape. apoi nu stiu daca la italieni e "moda" asta ca la romani sa faci de mancare la zugravi! de pachet de acasa n-au auzit? dupa ce ca le-am dat o caruta de bani sa mai fac si pe sluga la ei cand eu abia am timp sa gatesc ptr mine si sot...zic pas...

Vad ca sunt multi pui raciti pe aici, multa sanatate tuturor!

Ginger - bine ai revenit si cateva cuvintele sunt bune ptr noi!

Nu mai stiu ce voiam sa scriu...ca,s cu mintea'n 14 zari!

LAlexandra pe unde mai esti? ce face mandrul tau?

Va pupic pe toate!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Da , mononucleoza e numita si Boala sarutului, se ia prin saliva, jucarii bagate-n gura sau pupat.De obicei 90% la suta din populatie o face in mod silent ,nici nu stii ca o faci,probabil ca fratiorul lui a facut-o asa ca toata ziua sunt impreuna asa ca imposibil sa n-o fi facut si el.Ma rog, bine ca a trecut.
Am avizat grdinita imediat ce am avut certeza ca e boala asta.
Pupilici

Mergi la inceput

In decembrie fac 3 ani
Si noi din 2 luni de gradi am fost doar 15 zile,in rest pe-acasa cu muci,tusa si febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ginger mi se face pielea gaina cand pov de spital...am patito cu fimiu de 2 ori, dar socant oricum ptr el...imi vomita intr-una, tot o saptam de perfuzi
Gradinita si colectivitatea le probeaza imunitatea la varsta asta...nu le-ai facut niciodata vreun vaccin antibronsite-infleuental lor?
binenteles ca mononucleoza o putea face si de la vreun vecin..
mie imi place numai aia de la taierea porcului, varza e ok in toate felurile...in rest doar pe gratar cea de porc
numai bine strumfilor

Noi am aprofitat ceva de timpul frumos. parc , bici si juniorul cu monopatino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neata,fetelor!

Am vazut pozici de Petro,cu d-ra ei,si am pus si eu cateva de la botez.

Cris,Roxali,astept sa va vad din nou

Prima noapte impreuna a trecut bine,Maeva era asa obosita de peste zi,incat a dormit ca lemnul,indiferent de zgomotele lui Anais

Va doresc o duminica insorita,ca la noi!

Mergi la inceput