Fluturasi de martie-aprilie 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

stefy ne bucuram ptr tine si printesica ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stefy felicitari pt vestile bune!!!

eu am ramas asa impresionata...de mi-au dat lacrimile....inainte de papa printesa mea a spus rugaciunea in engleza.... nici nu stiam ca stie......"our father who art in heaven".... doamne ce fetita am!!!!!!!!

mami x2 , de printesica si printisor s 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am ajuns si eu acasa,azi mi-am luat ceai de colici ca prea ma balonez peste zi,adiq dimi am burta cum o shtitzi,iar seara e imensa!!!

stefyapost felicitari pt eco..grasulina bebelina!

mai citesc si revin

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 20+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

acum am intrat intr-un cozonac si am sa mananc cat am eu chef,sunt depresiva azi

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 20+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

heeiiii ana-maria revino ti mami ca, chiar nu ai motive!!!! fff bine, papa cozonacul , fa ti damblaua, pofta si maine e o noua zi. in care cu siguranta o iei de la capat cu regimul. so, un mic rasfat e permis....

eu am mancat azi cred ca o 100 si cea de grame de cioco.... doamne sa fie gata o data toate dulciurile ce le am in casa (mi-a trimis mami meu bunatati in pachet ) sa imi iau gandul de la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

stefy felicitari de masuratori si bebelina sanatoasa
ti-am trimis PM
ASTEPT UN RASPUNS

ROXY SI EU GATESC ZILNIC ... cine sa imi gateasca?
am avut pe cineva anul trecut platita
da o sa o chem mai tarziu cand avanseaza sarcina ca nu ma dau banii afara din casa

nici mie nu-mi place in mod deosebit sa gatesc dar incercam sa mancam cat mai din casa si cat mai proaspat mai ales ca dam si fetei din ea

vei vedea cum vei gati pt bebe zilnic
te vei obisnui

eu tot varza calita
salata orientala
mazare cu pui
ciorbita de perisoare de vacuta
etc

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

stefy, felicitari pt vestile bune
anaxena, si eu am burta dubla seara..cred ca mancarea si lichidele sunt de vina, mai ales ca am prostu obicei sa mananc si sa beau cel mai mult in a doua jumatate a zilei..ca in prima nu am timp nici sa respir..
cami, ma bucur ca ai revenit si ca ai trecut cu bine peste evenimentele triste
byasmi, chiar ca ai fetita mare..cred ca se ocupa f bine la gradi acolo de ei..in bucuresti mai rar am auzit asa pareri bune despre gradinite, fie ele si particulare..mai toate au si bube

eu am pus sa fac supica de pui cu galusti, pt mine si vlad

liniste a fost azi pe aici..

mami de Vlad 09.04.2009 si s23 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

pup si eu burticile

eu am devenit tare inceata pesemne, nu mai reusesc sa tin pasul cu voi! :)
felicitari tuturor fetelor cu vesti bune. am vazut ca era plin forumul cu vesti bune ieri.
multumesc ca m-ati linistit aseara cu crescutul copilului fara ajutor :) ideea e ca nu mai trebuie sa plec urechea intr-o parte sau alta: eu sunt foarte optimista ca am sa ma descurc. am momente de panica, banuiesc ca sunt normale, dar stiu ca o sa trec peste toate momentele dificile :) asadar, multumesc inca o data de incurajari si ca mi-ati impartasit din experienta voastra

bebe incepe sa miste tot mai des, o simt in diferite locuri din burta. bineinteles misca la vocea lui tati mai ales :)) cred ca atunci cand o s-o si simta miscand o sa fie lesinat ;)
eu as mai vrea sa ma duc la un eco luna asta, ca apoi sunt programata la morfofetala in jurul datei de 15-20 decembrie, dar mi se pare prea mult sa imi vad bebe asa de tarziu.

eu nici nu indraznesc sa deschid discutia despre kilograme :D adevarul e ca la haine pare chiar ca am slabit (fundul si soldurile), doar burta si sanii s-au marit.
luand in vedere greturile care le-am avut si cat am vomitat nici nu ma mira. am vreme sa pun de acum incolo.

apropo de sani, am inceput sa am niste dureri care strabat tot sanul pana la sfarc. ca si cum ma strapunge ceva. e normal?

17+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

da miki sunt ffff multumita de gradi. de 2 luni jumatate de cand merge a invatat o gramadaaaaaaaaaa, plus ca s a schimbat ff mult.

Mergi la inceput

nimeni????

Mergi la inceput