Fluturasi de martie-aprilie 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna seara fluturasi!

Acum juma de ora m-am adunat si eu de pe drumuri. Intoarsa din Bucuresti, cu aer de "capitalism" ma simt coplesita de oboseala, ..dar nu este ceva nou la mine , nu? Partea proasta este ca maine colegii ma asteapta aici la la lucru ca "noua". Asa ca no sa "va retin" prea mult, ....

Am vrut sa va salut, sa dau un semn de viata, .. am citit pe diagonala din urma(ca tare mult mai scrieti) ..felicitari burticilor care :au fost la eco, care au postat foto (apropos, am pus si eu una de ieri 19 s fara 2 zile , maine le implinesc), burticilor care au inceput sa le miste bb sau si mai interesant sa le ...sughit, sughit, ...haaaa ce frumos....abia astept si eu, ... si nu in ultimul rind tuturor burticilor care stau "pitite" si nu au curajul sa-si exprime "emotiile".
Noi suntem bine, ocupate inca...lucram cu drag si spor, ..am reusit sa ne imbracam...si eu (vezi foto-kiabi sa traiasca )dar si micuta...am reusit sa-mi fac bagajul de spital (mai putin cosmeticile) plus hainute ptr perioada 0-3 luni. Mi-a ramas lucrurile mari:carusior +patut. Restul am rezolvat... Daca imi termin si proiectul pina in februarie.... pot sa ma imbat dupa ce nasc...si tot sa-mi priiasca cit mai mult acasa...

Eu inca conduc, km destul de multi, ...burtica inca nu am asa cum "va laudati"voi, dar speram ca suntem bine, ..miscam suntem active zilnic... Doar pe 22 nov am eco. Cu kilogramele sunt tot pe -1 sau pe 0...depinde, ... sper la eco sa-mi zica dr ca nu sunt probleme.
Burtici... va pup asa la gramada, fara sa nominalizez, insa sunt cu sufletul alturi de voi si va doresc tot binele din lume!
Incerc pina in week sa intru sporadic, deoarece sunt la servici.
Pupici tuturor!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

catank mai odihnestete burtica. sa folositi sanatoase lucrusoarele amandoua!! woww deja ne gandim la bagajul de spital????

anaxena, te-ai "descurcat" cu cozonacul ala??

mami x2 , de printesica si printisor s 24

Mergi la inceput

alina.n, cris, mada, andreea ati tras chiulul azi....
restul fetelor nu va mai enumar ca v-am "strigat" in capitolul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Stefy, felicitari pt vestile frumoase!

Catank, deja bagajul de spital... wow. Bun lucru.

Miki, eu am fsot la Tutunaru la Buc. El mi-a facut laparascopia anul trecut, asa ca am mers tot la el.

Apropo de mancare, si eu am avut tot mazare cu pui (de fapt curcan). Vad ca se poarta mancarea asta. Maine in schimb fac o salata de brocoli (brocoli, cartof, morcov, mazare fierte plus maioneza Noua ne place tare mult. Si ceva carne la gratar sa punem langa. Nu mai gatesc, ca vineri plecam pt un week-end la Sibiu

Anaxena, ce fel de ceai ai luat? Si eu patesc la fel. Seara simt ca explodez. Chiar asa se numeste, ceai de colici?

in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

mie mi s a facut o pofta de salata orientala cu maioneza de casa..... de obicei o fac fara. maine dimi o execut.
apoi ma apuc de curatenie ca m am saturat de lenevit si vine si o prietena de-a mea de pe DC la mine.

alina 06 suna tare bine salata . si simpla de facut. voi incerca si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Stefy, felicitari pt vestile frumoase!

Catank, deja bagajul de spital... wow. Bun lucru.

Miki, eu am fsot la Tutunaru la Buc. El mi-a facut laparascopia anul trecut, asa ca am mers tot la el.

Apropo de mancare, si eu am avut tot mazare cu pui (de fapt curcan). Vad ca se poarta mancarea asta. Maine in schimb fac o salata de brocoli (brocoli, cartof, morcov, mazare fierte plus maioneza Noua ne place tare mult. Si ceva carne la gratar sa punem langa. Nu mai gatesc, ca vineri plecam pt un week-end la Sibiu

Anaxena, ce fel de ceai ai luat? Si eu patesc la fel. Seara simt ca explodez. Chiar asa se numeste, ceai de colici?

in sapt 15

am intuit bine

mami de Vlad 09.04.2009 si s23 cu

Mergi la inceput

Pai da yasmi, e simplut. Cam ca o salata boeuf, doar ca e cu brocoli. A! Ba parca ultima data am pus si niste gogosar murat in ea. E singura combinatie in care mancam brocoli.

in sapt 15

Mergi la inceput

Miki . Pana acum nu ne-am nimerit in acelasi timp pe la el pe la usa. Eram singura graviduta pe acolo. Dar eu ma duc devreme. La 13 sunt acolo, ca sa am timp sa ma intorc acasa, sa nu ma prinda noaptea pe drum...

in sapt 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

eu ma bag in dus si apoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

va multumesc din suflet la toate!!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 22+

Mergi la inceput