Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *273*
Raspunsuri - Pagina 18
roli25 spune:
Bravo Luca!
La noi, la grupa lui Andrei cica se face azi lectie deschisa...ce-o mai fi si asta la grupa mica, greu de-nteles si pe chestia asta, ieri i-a inghesuit pe la alte grupe, ca sa fie curata grupa domne cand vine inspectia
...ca "nici nu stiti ce greu e cu astia mici si ce mizerie fac"...poftim problema, parca nu-i normal la copii de 3 ani.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
alina023 spune:
Buna dimineata, zuzici!
Miky, ma bucur ca a reactionat asa de bine Luca la gradi. Sper sa continue asa si sa poti sta linistita ca e fericit acolo!
Roli, din pacate asta e perceptia pe care o au unele educatoare despre copii. Mici si rai!
Am trait-o si eu la gradinita de stat la care a mers Luca timp de un an.
Sa aveti o zi frumoasa!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
NataliaS spune:
'Neata!
Dany - LA multi ani! cu mare intarziere
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Miky - felicitari lui Luca...sper sa ramana asa de determinat si maine![]()
Alinush -![]()
...la noi la gradi sa stiti ca nu e asa...sunt super dragute si educatoarele si ingrijitoarele...chiar daca e de stat gradi. A fost si la grupa Stefaniei lectie deschisa pentru Def-ul unei educatoare, dar n-a fost prea mare stres.
La noi in schimb sunt alte probleme...eu sunt deja oaie neagra in gradinita...ca am facut scandal la sedinta sa nu isi aduca parintii copiii bolnavi in colectivitate...apoi ca nu-mi convine ce mananca (sa nu le dea iaurt cu fructe si patiserie dulce, sa le mai dea si peste si ou...etc), apoi...azi...ca folosesc o hartie igienica ordinara(din aia gri, dura si urata), iar Stef mi-a venit zgariata pe fundic...mahhh dar toate astea mi se par de bun simt, in conditiile in care platesc cate 80 Ron/an pe copil doar pe hartie igienica si consumabile igienice...mi se par bani suficienti sa ia ceva de calitate medie, nu cea mai proasta posibila...nu?
Vreau pareri sincere...sunt eu exagerata?ca poate sunt si nu realizez
...
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NataliaS 'Neata! Dany - LA multi ani! cu mare intarziere Miky - felicitari lui Luca...sper sa ramana asa de determinat si maine Alinush - La noi in schimb sunt alte probleme...eu sunt deja oaie neagra in gradinita...ca am facut scandal la sedinta sa nu isi aduca parintii copiii bolnavi in colectivitate...apoi ca nu-mi convine ce mananca (sa nu le dea iaurt cu fructe si patiserie dulce, sa le mai dea si peste si ou...etc), apoi...azi...ca folosesc o hartie igienica ordinara(din aia gri, dura si urata), iar Stef mi-a venit zgariata pe fundic...mahhh dar toate astea mi se par de bun simt, in conditiile in care platesc cate 80 Ron/an pe copil doar pe hartie igienica si consumabile igienice...mi se par bani suficienti sa ia ceva de calitate medie, nu cea mai proasta posibila...nu? Vreau pareri sincere...sunt eu exagerata?ca poate sunt si nu realizez ...Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103 http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
Eu zic ca nu esti exagerata; m-am luat si eu de o mamica pentru ca si-a adus fetita tusind groaznic la gradi... asta in prima zi in care am dus-o pe Daria dupa pneumonia tratata in spital si stat acasa o luna si ceva sa se recupereze
. Iti dai seama ce am simtit cand am dus-o fix langa un copil care nu se oprea din tuse... Ma-sa s-a balbait un pic si mi-a zis ca toti copiii tusesc
; i-am zis ca sunt sigura ca nu e singura inconstienta
.Iar ref alimentatie, iti dau dreptate si aici; practic cea mai importanta si consistenta masa a zilei o au la gradi, deci conteaza enorm ce mananca...
Asta e, facem ce putem sa indreptam lucrurile, dar din pacate tot acolo se decide ce si cum, iar bani de particulara nu sunt
...Roxana, mami de
Ioana Daria (3 jul 2006) si
Victor Mihai (8 ian 2008)POZE
grati.ela spune:
Naty Ozi avea la gradi servetele umede mari pt igiena intima si nu folosea hartia igienica de acolo...cat despre mancare, trebuie sa te calmezi pt ca va fi o disputa continua...mananca sanatos acasa si la gradi cat se poate. Copiii oricum ar alege iaurt cu fructe si pe asta mizeaza si cei care fac meniul. Referitor la copiii care tusesc...si aici te vei obisnui. Sunt parinti care nu au cu cine-i lasa acasa si aleg varianta asta. Ozana a latrat nu gluma in primul an aproape zi de zi...aproape de 6 ani s-a imunizat. Rabdare si tutun![]()
jelimoni spune:
noua nu ne cer bani pt consumabile, ducem in fiecare luna pachet cu 2 suluri de hartie igienica, sapun lichid, servetele umede etc, asa ca n-avem probleme de genul asta. 80 de lei pe luna pt un copil mi se pare mult, ce cumpara de atatia bani?
danibv LA MULTI ANIIII cu intarziere!
doniro spune:
| citat din mesajul lui jelimoni noua nu ne cer bani pt consumabile, ducem in fiecare luna pachet cu 2 suluri de hartie igienica, sapun lichid, servetele umede etc, asa ca n-avem probleme de genul asta. danibv LA MULTI ANIIII cu intarziere! MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE SI FILME ROBERT ce mare am crescut!! |
IDEM
Roxana, mami de
Ioana Daria (3 jul 2006) si
Victor Mihai (8 ian 2008)POZE
gattasalvaje spune:
Ola zuzici !
Vad ca vorbiti de problemele din gradinite...si eu sunt tot mai dezamagita de modul in care se desfasoara lucrurile in gradinita Sarei. La noi , problema cea mare este ca sunt prea putine ingrijitoare , una la 6 grupe , deci la aprox. 100-120 de copii . Inchipuiti-va cum poate o persoana sa faca tot ce tine de ingrijirea atator copii
. Tot greul pica pe educatoare , care , in loc sa faca educatie , activitate pedagogica , au tot timpul ocupat cu imbracat-dezbracat , dus la toaleta , schimbat de caca-pishu , sters la nas ,aranjat patuturi pentru culcare , pus-strans masa , etc. Saraca educatoarea Sarei , e capie ...mai face si tura dubla pt ca cealalta educatoare este in CIC pana in ianuarie.
Normal ca nici educatia , nici ingrijirea nu se fac bine in conditiile astea.
Au inceput sa apara tot felul de probleme .. o gasesc pe Sara cu hainele ude ca si-a varsat ciorba pe ea si educatoarea n-a observat ,copiii sunt lasati sa mearga singuri la toaleta si Dumnezeu stie cum se spala ei pe maini , Sara s-a iritat la pasa pt ca , probabil nu se sterge bine ( i-am gasit si chilotul cu urme de pipi si exclus sa se fi scapat pe ea ...acasa nu mi s-a intamplat niciodata ). Cea mai grava problema care a aparut este ca , fiind insuficient supravegheati , copiii se bat , Sara mi-a venit de doua ori sapt trecuta lovita ...intr-o zi cu o zgarietura mare pe nas , a doua zi muscata de obraz. Am inteles ca autorul ar fi un baietel aflat in plasament care a avut parte de un tratament groaznic din partea parintilor naturali si care a ramas cu sechele. Nu numai Sara a avut de-a face cu acest copil , toti parintii se plang.
Din cauza asta , de joia trecuta , adica dupa 4 zile de gradi , au inceput si la noi problemele . Sara nu mai vrea sa mearga , imi face show in fiecare dimineata , spune ca nu mai vrea la gradi pentru ca sunt copiii rai si o bat. Mi se rupe sufletul , mai ales ca incepusem asa de bine , stiti si voi ca v-am povestit.
Astazi vreau sa ma duc sa mai vorbesc cu educatoarea , poate gasim o solutie sa angajam o ingrijitoare...am propus sa aducem pe cineva cu jumate de norma si s-o platim noi , parintii. Directoarea se opune , cica e ilegal , insa eu am auzit ca se mai practica sistemul si la alte gradinite. Poate gasim o solutie , ca asa chiar nu se poate.
Sunt suparata ...eu am decis s-o duc pe Sara la gradi sperand ca va avea de castigat la capitolul educatie , chiar daca ingrijirea nu se poate ridica la nivelul celei oferite acasa de parinti sau de bunici. Din pacate , nu poate fi vorba de educatie in conditiile astea ...
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
ramonab spune:
| citat din mesajul lui roli25 Bravo Luca! La noi, la grupa lui Andrei cica se face azi lectie deschisa...ce-o mai fi si asta la grupa mica, greu de-nteles si pe chestia asta, ieri i-a inghesuit pe la alte grupe, ca sa fie curata grupa domne cand vine inspectia ...ca "nici nu stiti ce greu e cu astia mici si ce mizerie fac"...poftim problema, parca nu-i normal la copii de 3 ani.Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Probabil ca educatoarea are vreo inspectie de grad.La aia nu conteaza la ce grupa predai, iti vine inspectia cand esti programata.
(slideshow)
Razvan 2+
ramonab spune:
| citat din mesajul lui gattasalvaje Ola zuzici ! Vad ca vorbiti de problemele din gradinite...si eu sunt tot mai dezamagita de modul in care se desfasoara lucrurile in gradinita Sarei. La noi , problema cea mare este ca sunt prea putine ingrijitoare , una la 6 grupe , deci la aprox. 100-120 de copii . Inchipuiti-va cum poate o persoana sa faca tot ce tine de ingrijirea atator copii . Tot greul pica pe educatoare , care , in loc sa faca educatie , activitate pedagogica , au tot timpul ocupat cu imbracat-dezbracat , dus la toaleta , schimbat de caca-pishu , sters la nas ,aranjat patuturi pentru culcare , pus-strans masa , etc. Saraca educatoarea Sarei , e capie ...mai face si tura dubla pt ca cealalta educatoare este in CIC pana in ianuarie. Normal ca nici educatia , nici ingrijirea nu se fac bine in conditiile astea. Au inceput sa apara tot felul de probleme .. o gasesc pe Sara cu hainele ude ca si-a varsat ciorba pe ea si educatoarea n-a observat ,copiii sunt lasati sa mearga singuri la toaleta si Dumnezeu stie cum se spala ei pe maini , Sara s-a iritat la pasa pt ca , probabil nu se sterge bine ( i-am gasit si chilotul cu urme de pipi si exclus sa se fi scapat pe ea ...acasa nu mi s-a intamplat niciodata ). Cea mai grava problema care a aparut este ca , fiind insuficient supravegheati , copiii se bat , Sara mi-a venit de doua ori sapt trecuta lovita ...intr-o zi cu o zgarietura mare pe nas , a doua zi muscata de obraz. Am inteles ca autorul ar fi un baietel aflat in plasament care a avut parte de un tratament groaznic din partea parintilor naturali si care a ramas cu sechele. Nu numai Sara a avut de-a face cu acest copil , toti parintii se plang. Din cauza asta , de joia trecuta , adica dupa 4 zile de gradi , au inceput si la noi problemele . Sara nu mai vrea sa mearga , imi face show in fiecare dimineata , spune ca nu mai vrea la gradi pentru ca sunt copiii rai si o bat. Mi se rupe sufletul , mai ales ca incepusem asa de bine , stiti si voi ca v-am povestit. Astazi vreau sa ma duc sa mai vorbesc cu educatoarea , poate gasim o solutie sa angajam o ingrijitoare...am propus sa aducem pe cineva cu jumate de norma si s-o platim noi , parintii. Directoarea se opune , cica e ilegal , insa eu am auzit ca se mai practica sistemul si la alte gradinite. Poate gasim o solutie , ca asa chiar nu se poate. Sunt suparata ...eu am decis s-o duc pe Sara la gradi sperand ca va avea de castigat la capitolul educatie , chiar daca ingrijirea nu se poate ridica la nivelul celei oferite acasa de parinti sau de bunici. Din pacate , nu poate fi vorba de educatie in conditiile astea ... Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE POZE RECENTEPovestea nasterii |
Nu as vrea sa fiu in locul educatoarei.Cati copii sunt in grupa?
Si la gradi la Razvi am vrut sa "angajam" noi o ingrijitoare, de fapt sa mai platim jumatate de norma la una de acolo si sa stea cu copiii toata ziua, dar nu ne-a permis directoarea, din acelasi motiv, pt ca e ilegal.
(slideshow)
Razvan 2+