Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *273*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata! si mersi de cafea!

Miutza - e o dulceata Ayana...superba! seamana multa cu Maya. Cat a avut la nastere ca-i bufleica bine...iti vine sa-i musti obrajorii rotunjori Cat despre solduletul ei...la mine e un subiect sensibil...anyway, cat mai repede posibil mergi la ortoped, eu sunt convinsa ca va fi bine!

Eliza - hmmm parca vorbesti despre Ana mea acum 2 ani...brrr...la noi cred ca a avut un efect extraordinar Singulair -ul...ma gandesc ca si ea e usor alergica...cat despre produsele apicole eu nu i-as da inainte de a-i face teste de alergie...eu i-am dat Anei si mai rau ii faceam...fata mea e alergica la polen, mi-a interzis si mierea unde pui ca eu ii dadeam polen si propolis ca fleata.

Elenutza - sanatate multa fetelor...la mine e Ana bushita acum...ca tocmai i-a trecut la sor'-sa...ce sa-i faci...gradinita.
Pensiunea "Sub Piatra" , com Salciua, Alba...e in creierul muntilor, minunat in zona, au ponei si iaz cu pesti, liniste si aer curat...mancarea nu e grozava cu exceptia preparatelor din vanat, care se fac, insa, doar la comanda.
Cat despre aparat...se observa ca e profi?...acum l-am luat, e o bijuterie...un Nikon D5000...inca nu stim sa lucram prea bine cu el...pe automat nu ies prea grozav pozele, insa daca alegi modul potrivit...e minunat!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Danybv primeste te rog cu intarziere un "La multi ani!" sincer si cu mare drag. Sa fii fericita, sti fie sanatosi toti cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

La multi ani Danibv, multa saatate si tot ce iti doresti!!scuze pentru intarziere.

Sanatate clopoteilor bolnaviori!

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

dany si din partea mea, cu scuzele de rigoare, la multi multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roli am inteles, in cazul asta nu stiu ce sfat sa-ti dau .. poate e doar o faza. cat despre raceala, le dau miere, le au siropele ptr imunitate, insa, vad ca tot o patesc.

nati daaaaa, se vede ca e aparat profi .. si mie mi se pusese pata pe d5000, acum vreun an insa era vreo 30 si ceva de milioane .. nici acum nu e iefin. o sa ma interesez la un preieten care are un studio foto, poate face rost de aparate mai ieftine. pensiunea arata super super .. insa drumul e lung ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Lala_D
Nati, Ayana a avut doar 3 kg insa are obrajorii plini va fi bucalata ca Maya probabil.

Am fost aseara la ortoped la Braila, se pare ca e cel mai bun din zona (noi stam in Galati) si Ayana e ok. Nu are nimic, probabil s-a reparat. Oricum, mi-a zis ca e o aiureala faza cu 2 pamperasi . Ne-a recomandat o radiografie (brrr) la 4 luni si jumatate pt siguranta dar noi suntem cam sceptici cand e vorba de radiatii ufff...pana atunci insa vom face o ecografie de sold la un pediatru sa fim linistiti complet.
Ma duc ca ma striga Ayana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Danibv la multi ani!

Miutza sa-ti traiasca bebelina bucalata. E atat de dulce in foto... ma bucur ca nu are nimic la sold.

Roli, ca sa-ti zic cu cel mare... probabil trece printr-o criza a varstei. Multa rabdare iti doresc.

Fi-mea e inca acasa... tusea nu i-a trecut... ea e foarte fericita ca sta acasa... dar mama are parul pe bigudiuri deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ziua buna, dragele mele!

Miutza, cu intarziere, dar din suflet ii doresc bun venit pe lume papusicii tale celei mici! Sa fie sanatoasa, norocoasa si cu o viata lunga, plina de bucurii!

Dany_bv la multi multi ani cu sanatate si bucurii (mai ales din partea copiilor, dar nu numai!)!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Miky, am citit prin ce ai trecut cu Luca... Imi pare nespus de rau ca a trebuit sa experimentati un asemenea moment, dar este bine ca s-a descoperit problema la timp si s-a remediat cu succes! Multa sanatate puiului!

Vera, multa sanatate Iuliei! Am apucat zilele trecute sa vizionez ceva poze cu voi si cu Nati. Aveti niste copii absolut superbi!

Eliza, Elle, Nati si celorlate fete care au puiutii bolnaviori, multa sanatate!

Roli....nici eu nu-mi amintesc sa fi trecut prin asa etapa cu Luca... Imi pare rau ca nu-ti pot da alt sfat decat sa ai rabdare...cat se poate de multa! Trece!

Miriku dragu, v-am admirat pe FB zilele trecute... Faci niste baieti a-ntaia!!! Parol! Multa sanatate si voua!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Si de la noi una calda ... azi prima zi de gradi a lui Lucu ... totul bine si frumos dimineata ... ne trezim si ne imbracam cade obicei numai ca nu mergem la bunica ci la gradi ... nu protesteaza deloc ba chiar ii da un pupic taticului la masina, intram ne dezbracam si fuge in sala la jucarii ... bunnnnnnnnnn mai astept vreo 15 min pe acolo, mai vb cu educatoarea si plec. El n-avea treaba cu mine ci se apucase de colorat.

La pranz merg si il iau si vad ca are ochisorii rosii ... si imi spune doamna ca a plans de vreo 3 ori dupa noi cand si-a dat seama ca nu mai suntem, apoi dupa o jucarie ca i-o luase un alt baietel. Si imi spune si el ca a plans ...

Ne echipam de plecare si il intreaba daca mai vine si a doua zi si el foarte senin "-Normal" de parca mersese la gradi de-o viata.

De mancat a mancat binisor, de dim tot iar la pranz doar ciorbita cu multa paine si smantana ... so pt prima zi sunt multumita.

Sa vedem maine dimineata ce se mai intampla ...

PS: Multa sanatate bolnaviorilor ... si fara muci ...

Mergi la inceput