Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (101)
Raspunsuri - Pagina 3
Lorich spune:
Patricia dar pediatrul l-a vazut? E sfanta ascultarea asta la plamani- asa ziceam si eu ca nu-i tuse productiva, i-am facut aerosoli cu ventolin+flixo..total aiurea, ca l-a ascultat a doua zi si el avea secretii si alea ii faceau tusea si respiratia aia aiurea. Daca are secretii prin gat, mai jos, ACC e sfant (aerosoli); noi pana acum n-am avut decat tuse data de secretii, alta sugestie n-am. A, in combinatie cu ACC ne-a dat (data trecuta, acum o sapt si ceva ) humex expectorant...l-a ajutat f bine!~
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 29+
vas spune:
Ceau fetelor....sunt prin zona dar nu am timp nici macar sa trag cu ochiul pe la voi.
Azi sunt mai bine ( de aici si cheful meu de lucru), dar va spun sincer ca ieri am stat numai un pat cu dureri de toate felurile.
Acum parca si bebe e mai linistit, sunt oricum mai bine.
Va pup pe toate.
Andreea , mamica Elizei +
13.05.2007
poze2
bebelicu
bebelusi spune:
LOrich de data asta nu am mai fost la medic, credeam ca scapam fara, pana azi noapte nu a tusit asa de tare, decat foarte putin. Nici acum ziua nu tuseste, muci nu are decat daca stranuta....naiba stie. Am niste ACC la pliculete, oare sa ii dau?nici nu stiu ce sa fac.....ma gandeam ca poate scutesc 50 lei pediatrul ca stau cam rau cu banii
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Lorich spune:
Iubita, nu stiu ce sa zic! Cel putin nu de pliculete-eu ii fac aerosoli cu 1 ml ACc si 2 ml ser, la care mai pun si 4 picaturi oftamesone N; si eu tot asa sunt...speranta moare ultima...ca nu ajungem la pediatru, eu nu platesc nimci acolo, dar e aglomerat, poti pelca cu 5 virusi, plus ca se plictiseste Robert, urla. Scuze fetele pt
angie ce dragut cu marea!!! Cate suntem aici cred ca va fi pensiunea ocupata toata vara...avem si noorc ca vom avea bebei numa bun de mers la mare.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 29+
missmj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vas Azi sunt mai bine ( de aici si cheful meu de lucru), dar va spun sincer ca ieri am stat numai un pat cu dureri de toate felurile. Acum parca si bebe e mai linistit, sunt oricum mai bine. Va pup pe toate. |
Dupa o noapte de dureri de tot felul, te-ai dus la munca? Ai grija de tine, ma bucur ca te simti mai bine
carmen
28 + cu Andrei
madalina_m spune:
Eu de ieri am contractii ca la balamuc. Nu stiu ce sa mai fac. Am si cand stau in pat, si cand ma ridic, si cand merg, si cand ma duc la baie ... Tratamentul meu anti-spastic vad ca e depasit.
27+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
madalina_m spune:
Le promisesem la sevici ca trec pe la ei sa ii ajut cu niste chesti ... Am lasat-o pe maine, sa vad cum ma simt. Ma gandeam sa imi iau bagajul cu mine, si daca continua contractiile in ritmul asta, de la servici sa ma duc la spital.
27+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
Doloress spune:
Fetelor, vad ca si voi va chinuiti cu sanii, deci nu-mi fac probleme. La Patrick n-am patit asa ceva, poate de data asta o sa am mai mult laptic. Si eu ma dau cu crema, insa ma mananca sfarcurile tare de tot. Azi m-a mai lasat vad.
Lorich pupicei multi lui Robertel, sa se faca bine! Asa e cu gradinita, mie mi-au zis doctorii ca l-am tinut prea in glob de sticla pana la gradi si de aia se imbolnavea asa cand a luat contactul cu viruseii. Dar tot ei m-au sfatuit de la spital cand am plecat cu el mic sa astept cu gradi pana la 1 an jumate macar, sa-l feresc cat pot de aglomeratii, etc pentru ca e prematur si e sensibil Mai devreme sau mai tarziu, tot le fac ei pe toate. La noi insa problema e ca ne tine prea mult.
Fetelor greutatea este aproximativa, se calculeaza in functie de lungimea oaselor, a uterului, caci nu au cum sa-l cantareasca in burtica. Al meu avea la 21 de saptamani 500 de grame.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Doloress spune:
Madalina ai mare grija! fuga la doctor cat mai repede daca tot continua asa!
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
missmj spune:
Madalina imi pare rau sa aud ca te simti rau , ai grija de tine la munca , nu prea e bine ca te duci ! Sa te duci la spital daca te simti mai rau !
carmen
28 + cu Andrei