Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (101)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

off off, se vede ca nu am avut multa activitate pe forum, nu reusesc nici macar sa citez un alt mesaj in cadrul mesajului meu

pup toate burticile

27+ viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Un capitol nou plin de vesti bune sa avem!
Zumzu,exact acolo ma manaca si pe mine,sub sani.Si eu am crezut ca e de la sutien,dar se pare ca nu...

27+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lorich nu stiu ce sa mai zic, el pana acum a fost bolnavior foarte putin, dar parca acum nu mai scapam de tusea asta pacatoasa, azi l-am pus pe Mircea sa cumpere iar ridichie sa ii fac cu miere

Fluturas asa e, uff, promit ca o sa va pun, nici cu parul blond nu v-am pus

Bebelu de ce vrei sa fie grasunica?nici nu e indicat.

Bebelu, stai linistita si profita de perioada asta cat poti de mult ca nu se stie daca te mai intalnesti cu ea. Fata va fi bine, o sa vezi, nu are cum sa nu fie bine

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Missmj stai linistita ca poti sa ai sfarcuri si bebe sa nu prinda bine, dar slava Domnului ca exista sfarcuri de silicon, care au salvat multa lume. Va amintiti prietena mea de care va povesteam ca o conving sa alapteze si cred ca cedeaza???E nu a cedat pentru ca a inceput sa foloseasca sfarcuri de silicon si se descurca de minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

dragi mamici sau viitoare mamici, am de vanzare cateva produse care foarte curand va vor fi foarte utile. Daca doriti ceva anume din acel link, va rog sa ma contactati la nr: 0761 660 878.
Toate produsele sunt in stare exceptionala, unele NOI!!! si de calitate!

Aici gasiti produsele
http://news.webshots.com/album/578924470MbVFLx

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Patricia..de aia innebunesc si eu, ca n-a fost bolnav toata viata cat a fost in astea 2 luni - a patra viroza in 2 luni! El n-a avut in 2 ani si 4 luni atatea! In fine, astea sunt bucuriile gradinitei, dar ma ia cu cald; oricum, cand vine fifi mic, il retrag vreo 2-3 luni, ca as capia sa-i aduca si ei, sa stau cu amnadoi bolnavi.

Eu i-am facut aerosoli cu ACC (prin somn, ca altfel nu sta), i-am dat bronhexim, oftamesone N si ketof seara.
Azi o sa-i cumpar ssi ceva sirp de tuse mai natural, prospan sau plantusin; stau ca pe ghimpi, pe la 2 sun la gradinita sa vad cum s-a prezentat azi. Uof

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Bebelusaru'mana
Missmj abia astept sa vina vara sa merg cu bebe la plaja..si va astept si pe voi

Angie +27

bebe jucaus

Mergi la inceput

Lorich, noua Plantusinul ne-a facut fff bine, dar acum cred ca ii mai trebuie si altceva. I-as face si eu aerosoli dar nu stiu cu ce, acum ii fac doar cu ser fiziologic. Cu Acc nu ii pot face ca stiu ca e pentru tuse productiva iar a noastra e neproductiva, daca ai vreo sugestie, te ascult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Missmj stai linistita ca poti sa ai sfarcuri si bebe sa nu prinda bine, dar slava Domnului ca exista sfarcuri de silicon, care au salvat multa lume. Va amintiti prietena mea de care va povesteam ca o conving sa alapteze si cred ca cedeaza???E nu a cedat pentru ca a inceput sa foloseasca sfarcuri de silicon si se descurca de minune

Merci ! O sa imi iau si niste sfarcuri din silicon pt orice eventualitate, oricum nu sunt scumpe !

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Fetelor, nu va mai faceti griji ca bebeii vostri nu sunt grasunei. Noi aveam la 22 saptamani 490 gr iar acum la 27 saptamani 1031 gr. Deci sigur , cele care nu i-ati vazut de mult , acum si-au dublat greutatea, si nici nu e f importat sa fie grasuti, ci bine dezvoltati, adica toate organele sa fie ok si la locul lor.

FVL heterozigot, 27 de saptamani

Mergi la inceput