Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (101)
Raspunsuri - Pagina 4
vas spune:
Din pacate da MissMJ. Si sotul s-a enervat aseara pe mine si mi-a zis sa ma duc sa-mi rezolv sa stau acasa ca deja il tresez pe el cu munca mea. Am incredere in DUMNEZEU si va trece timpul repede. Am reusit sa fac un pas, sa-mi predau dosarele de instanta la un coleg si macar pleaca el in delegatii. De hartii in schimb ma ocup tot eu iar institutiile publice nu duc lipsa de procese.
madalina, stai linistita. Imi pare rau ca te simti asa rau, stai in patut.
Andreea , mamica Elizei +
13.05.2007
poze2
bebelicu
vas spune:
Missmj acum vad ca pe baieteii nostri ii va chema la fel. Deci pe 30 noiembrie facem chef pentru ei, nu?
Lorich, imi pare rau ca e bolnavior puiul tau...offf... eu nu as fi crezut vreodata ca ma poate afecta atat de mult cand e copilul bonavior.
23+
Andreea , mamica Elizei +
13.05.2007
poze2
bebelicu
missmj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vas Missmj acum vad ca pe baieteii nostri ii va chema la fel. Deci pe 30 noiembrie facem chef pentru ei, nu? |
Sigur ca da , chef mare pentru adreiuzti !
carmen
28 + cu Andrei
missmj spune:
citat din mesajul lui vas offf... eu nu as fi crezut vreodata ca ma poate afecta atat de mult cand e copilul bonavior. |
Doamne, cred ca e goaznic ! ai face orice sa nu il mai vezi suferind ...
carmen
28 + cu Andrei
missmj spune:
Ce liniste este aici ! Fetele nu au venit de la eco , tunde nici ea... ma bag la somnic ! vorbim mai pe seara , sper sa gasesc noutati si vesti bune cand ma intorc !
carmen
28 + cu Andrei
mirela2 spune:
buna fetelor
hop si eu
am avut o zi de marti
am reusit sa duc prenatalul la somaj, bun, dar tre sa l trimit pe sot si cu cartea de munca, norocul meu ca am dat de niste ¨tanti dragute¨ care mi au facut si copii xerox si mi au primit si ce acte aveam, fara sa se supere ca nu aveam cartea de munca.
pana aici toate bune
cu toate ca inainte sa plecam de acasa nu gaseam carnetul de somaj, nu gaseam certificatul de nastere........o nebunie, doamne rau e sa nu ti aduci aminte unde sus puse actele
si...apoi hai la starea civila
doamne, asa niste ofuscati de oameni n am mai vazut
functionara ca nu mai sunt valabile certif prenuptiale, cu toate ca erau in termenul de 14 zile; ca de ce nu am pix, ca de ce sa mi faca ea niste copii xerox..........numai idiotenii
iar dom direftor si mai tampit, nu puteai sa spui ceva ca el incepea sa tipe si sa faca reprosuri de genul ¨ca am stat sa astept sa nasc ca sa ajung sa ma marit¨ numai imbecilitati din astea
pana la urma am reusit sa depunem actele, deci luni pe 8 la 15:45 se va produce marile eveniment
si cireasa de pe tort
in drum spre casa era sa zbor prin parbriz, a pus al meu o frana de toata frumusetea, ca un tamp s a hotarat el sa faca stanga
si cam asa a fost ziua de azi
pupi fetelor
+28 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
Doloress spune:
Mirela cum sa-ti zica mai asa ceva dom director ala??? Astia ar trebui dati in judecata pentru asa purtare.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
lumimar spune:
Mire,sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra,sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de baieteii vostri
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
jasmin26 spune:
Pai daca dom director vb asa ce sa mai zici de angajate,jale mare
Deci de luni,mirelusintri in randul ,,maritatelor´´,bravo,sa ai parte numai de bucurii
30 cu Lukas Christian
Crina
Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul
mirela2 spune:
citat din mesajul lui Doloress Mirela cum sa-ti zica mai asa ceva dom director ala??? Astia ar trebui dati in judecata pentru asa purtare. Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 25+ Kevin Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
si am asteptat o ora la usa lui
ce vina am eu ca a ramas el in 14 angajati si tre sa miste si el acum
pup si eu
+28 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)