Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (177)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Luam un antibiotic numit Septra sa prevenim pneumonia. ACu' Septra asta coboara toate CBC; de cateva saptamani ma tot rog de ei sa schimbe rahatul asta de Septra care face bine dar face si mult rau, ca uite, din cauza Septrei (?) e a 2-a saptamana ca amanam tratamentul cu citostatice care e mult mai important. Dar ei nuuuu, dom'le ca asteptam sa-si revina cbc si daca nu si nu isi revin, atunci schimba septra; ieri l-au schimbat!!! Deci, daca ma ascultau si pe mine, ieri am fi terminat un ciclu de medicamente, asa abia il incepem saptamana viitoare!!! A venit dr. cu reteta ptr. antibioticul nou si i-am spus ca joi cand mergem la clinica vreau o lista cu TOATA medicatia si cu TOATE reactiile adverse, ce pot cauza si semnele si simtpomele pe care eu le pot recunoaste acasa; ca de 6-8 saptamani le tooooot spun asistentelor ca Victoria tremura dimineata inainte de a papa dar nu i s-a aprins nici uneia vreun beculet sa zica ca ceva nu e in regula. Dar de acum incolo urmaresc EU si le spun EU ce sa verifice.
Am ajuns intr-un final acasa pe la 2 jumate (dupoa-masa) si ma suna de la farmacia spitalului ca tre' sa schimbe doza de antibiotic ca mi-au prescris doza dubla!
I-am spus ca nici nu ma surprinde, ca deja atatea greseli s-au facut in ultimele 2 saptamani, ca nici nu ma mira ca au mai facut una. Si i-a dat tel. lui Daddy; le-a dat nr. de fax de la el de la magazin sa trimita reteta noua si farmacista a sunat si a vorbit cu sefa lui daddy (nu stia ca el lucreaza acolo) si i-a zis ca sa aiba mare grija ce "Mama e suparata." Tot eu!
Normal ca am aflat imediat! Din greseala, de fapt, ca eu am sunat-o pe tehniciana de la farmacie, Carmen si ea mi-a zis... si a mai zis Carmen ca bineinteles nu au zis ptr. cand timp e la tratament, asa ca azi dimi au trebuit sa sune de la Daddy de la magazin sa intrebe!!!
Asta a fost ziua noastra ieri... va urma... joia viitoare... acum ma duc sa va citesc din urma.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Of Desiree imi pare rau! Nu aveti destul pe cap, mai trebuie sa va luptati si cu incompetenti... Cred ca-ti vine sa-ti iei campii.
Si eu cand am fost cu sangerari la spital, in sarcina cu Patrick mi-au luat sange de 4 ori (noroc ca-mi lasasera tubulet din ala in vena si tot veneau si alimentau) insa eram sa lesin pe-acolo ca si sangeram puternic, ei mai si trageau sange din mine... Ba ca au uitat una, ba ca s-a coagulat, ba ca nu stiu ce... La sfarsitul, sarsitului, cand am zis ca in sfarsit e gata, se gandesc sa ma intrebe si grupa sanguina, eu le zic A 2 ca asa e in Romania, habar n-aveam ce fel de grupa aveam in engleza sau franceza. Si stateau vreo 3-4 doctori si se gandeau ca oare ce insemana A2 ca aici nu exista asa o grupa (la ei e A si AB). Si mi-au mai luat odata, sa fie ei siguri.
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Si mi-am mai amintit o greseala: cand ajungem la clinica ne da bratara de identificare, cu numele si nr. de card de sanatate; ieri a luat-o daddy de la receptie, ca noi era inca jos la lab, si a luat-o el sa ne inscrie la numar (ca ne ia in ordine); am ajuns acasa si daddy a pus bratara pe aragaz. m-am uitat la ea, din greseala si nici macar nu era a Victoriei; ave anumele lui Lauren pe ea!!! I-am trimis text mamicii lui Lauren si am intrebat-o ce bratara are ea si ai zis ca ei nu i-a dat receptionista, i-a zis ca a luat-o asisitenta, ca Luaren a a juns tarziu... si i-am spus ce NU, nu a luat-o asistenta, ci ne-a dat-o noua, din greseala! Si Lauren era programata ptr. punctie lombara, maduva osoasa si ultrasound (ecograf?)
saptamana viitoare i-o duc inapoi si ii spun ca Ea e Victoria, nu Lauren! Si data viitoare sa caste bine ochii ce bratari da si cui.
Deci, Cleo, ce zici? Tre' sa stau cu ochii pe ei sau nu?
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Si mi-am mai amintit o greseala: cand ajungem la clinica ne da bratara de identificare, cu numele si nr. de card de sanatate; ieri a luat-o daddy de la receptie, ca noi era inca jos la lab, si a luat-o el sa ne inscrie la numar (ca ne ia in ordine); am ajuns acasa si daddy a pus bratara pe aragaz. m-am uitat la ea, din greseala si nici macar nu era a Victoriei; ave anumele lui Lauren pe ea!!! ![]() ![]() ![]() ![]() _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella ![]() Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
desiree imi pare tare rau de situatia asta. De aceea cred ca trebuie sa faci ceva -si inainte de a -fa-le reclamatii.Cand o sa stie de responsabilitate-se va schimba.
Tu esti in prag de depresie pt ca nu mai ai incredere in nimeni si stai sa te incarci cu toate ipotezele negative. Suspectezi pe orice de greseli - iar asta chiar cauzeaza greseli. Ai dreptul sa iti ceri dreptul la o solutie corecta, dar si la o rezolvare - si eu cred ca vei fi cu atat mai mult inteleasa cand aduci si argumente scrise. In momentul asta nu trebuie sa intri tu si sa faci ordine in spital, au ordinea lor interioara. Te inteleg, mi-e mila de situatia ta, dar cred ca te incarci cu prea multe probleme - fa -le reclamatii la fiecare, scrie-le amanuntit, la fiecare pers. cu ce a gresit si ce efect are aspura pacientilor. Trebuie sa faci ceva - a 2a oara or sa fie atenti cu tine, dar si cu alti parinti care nu au vigilitatea ta.
Cred ca pt ei deja VIctoria e un caz reusit, nu mai au nevoie de atentie maxima si dedicare totala, deja e rutina si nu mai raspund corect.
Si inca o rugaminte - acolo au consiliere psihologica/suport/asistenta sociala? pt ca ai mare nevoie - macar cu un umar, sau o solutie de inlocuire si sustinere pt 1-2-3 ore - sa apuci sa dormi si sa iti tragi si tu sufletul.
Victoria_mami spune:
Vai de mine, Cleo! Tu ai pus pe hartie exact ce gandeam eu acum afara, la tigara! Asa e, sunt in prag de depresie! Chiar asta cgandeam acum ca joi cand mergem sa o caut pe asistenta sociala sa o intreb cum ma poate ajuta! Am nevoie de o pauza, asa cum spuneai, macar o ora pe zi, pentru mine si nu e nimeni in lumea asta sa vina sa ma ajute! Daddy e si el in aceeasi oala, ce sa-i mai cer mai mult? Uite, am ajuns sa urlu la ea, s apoi plang cu ea in rate ca imi pare rau, dar, efectiv nervii mei sunt ferfenita! Sunt intr-adevar, in pragul depresiei! Azi, daca ma vedeai, m-am enervat si nu stiam ce sa mai fac si am sarit in sus si-n jos, urland, incercand sa ma calmez... sunt convinsa ca aratam de-a dreptul ridicol, dar am ajuns la capatul puterilor, am ajuns la capatul rabdarii, Victoria plange si urla din orice, cel mai miiiic lucrusor daca nu-i e pe plac urla! Si o tot rog sa imi spuna ce vrea ca eu fac orice vrea ea, dar sa imi spuna ce vrea, in loc sa ghicesc eu de ce plange... dar in zile din-astea, nu am cu cine ma intelege, probabil ca nici ea nu e ok, si de-asta face asa... of, ma duc iar la o tigara ca deja plang singura aici, la computer.
_
cleo78 spune:
citat din mesajul lui Desiree2002 Vai de mine, Cleo! Tu ai pus pe hartie exact ce gandeam eu acum afara, la tigara! Asa e, sunt in prag de depresie! Chiar asta cgandeam acum ca joi cand mergem sa o caut pe asistenta sociala sa o intreb cum ma poate ajuta! Am nevoie de o pauza, asa cum spuneai, macar o ora pe zi, pentru mine si nu e nimeni in lumea asta sa vina sa ma ajute! Daddy e si el in aceeasi oala, ce sa-i mai cer mai mult? Uite, am ajuns sa urlu la ea, s apoi plang cu ea in rate ca imi pare rau, dar, efectiv nervii mei sunt ferfenita! Sunt intr-adevar, in pragul depresiei! Azi, daca ma vedeai, m-am enervat si nu stiam ce sa mai fac si am sarit in sus si-n jos, urland, incercand sa ma calmez... sunt convinsa ca aratam de-a dreptul ridicol, dar am ajuns la capatul puterilor, am ajuns la capatul rabdarii, Victoria plange si urla din orice, cel mai miiiic lucrusor daca nu-i e pe plac urla! Si o tot rog sa imi spuna ce vrea ca eu fac orice vrea ea, dar sa imi spuna ce vrea, in loc sa ghicesc eu de ce plange... dar in zile din-astea, nu am cu cine ma intelege, probabil ca nici ea nu e ok, si de-asta face asa... of, ma duc iar la o tigara ca deja plang singura aici, la computer. ![]() _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella ![]() Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
sari puiule, bate un covor, bate un sac de box, urla la luna si descarca toata durerea din suflet. Lacrimile trebuie sa curga la timpul lor, durerile trebuie consumate.
Deseori ne ascundem dupa aparente, dar uite ca durerea iese tot timpul la suprafata.
pupaturi si imbratisari de la noi
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pupaturi si de la Felicia si David, si imbratisari calde! Suntem cu sufletul alaturi de tine
![](pupic.gif)
Danicris spune:
Of, Desiree, imi rupi inima si sufletul cu tot ce scrii. Eu nu stiu sa te sfatuiesc, pot doar sa-ti fiu alaturi cu gandul, cu sufletul ... sa plang alaturi de tine desi suntem atat de departe ... altceva nu stiu ce sa fac. Ba da, sa ma rog pentru voi, Te imbratisez, va imbratisez de fapt pe toti trei. Doamne ajuta !
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_anto/alina_anto.jpg)
alina_anto spune:
Desiree Subscriu la ceea ce a spus Danicris. suntem cu sufletul alaturi de voi. e dureros..tare dureros ceea ce se intampla.
Cleo Dr se numeste Emel Nuraltay. la ea merge si Lori. E sefa sectiei gineco de la euroclinic. Eu, ieri am fost la euroclinic in pipera. Mi-a placut ca nu era asa nebunie (fata de euroclinic-floreasca). O pupam pe Mara si pe tine
Noapte buna fetelor! Somn usor puilor!
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Desiree
O imbratisare calda si de la mine!
Cleo are dreptate, neaparat trebuie sa mergi la spital sa ceri consiliere, trebuie sa existe. La noi existau in spital grupuri de suport pentru mamicile de prematuri, pe mine m-au ajutat mult. Se reuneau odata pe saptamana. Trebuie sa fie si la voi! La noi mai sunt clinicile astea de cartier unde poti cere ajutor, o asistenta sau un voluntar care sa vina cateva ore sa stea cu copilul. Nu stiu daca sunt si la voi.
Trebuie sa te descarci si tu, ca prea multe s-au adunat pe umerii tai!
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
citat din mesajul lui Desiree2002 Vai de mine, Cleo! Tu ai pus pe hartie exact ce gandeam eu acum afara, la tigara! Asa e, sunt in prag de depresie! Chiar asta cgandeam acum ca joi cand mergem sa o caut pe asistenta sociala sa o intreb cum ma poate ajuta! Am nevoie de o pauza, asa cum spuneai, macar o ora pe zi, pentru mine si nu e nimeni in lumea asta sa vina sa ma ajute! Daddy e si el in aceeasi oala, ce sa-i mai cer mai mult? Uite, am ajuns sa urlu la ea, s apoi plang cu ea in rate ca imi pare rau, dar, efectiv nervii mei sunt ferfenita! Sunt intr-adevar, in pragul depresiei! Azi, daca ma vedeai, m-am enervat si nu stiam ce sa mai fac si am sarit in sus si-n jos, urland, incercand sa ma calmez... sunt convinsa ca aratam de-a dreptul ridicol, dar am ajuns la capatul puterilor, am ajuns la capatul rabdarii, Victoria plange si urla din orice, cel mai miiiic lucrusor daca nu-i e pe plac urla! Si o tot rog sa imi spuna ce vrea ca eu fac orice vrea ea, dar sa imi spuna ce vrea, in loc sa ghicesc eu de ce plange... dar in zile din-astea, nu am cu cine ma intelege, probabil ca nici ea nu e ok, si de-asta face asa... of, ma duc iar la o tigara ca deja plang singura aici, la computer. ![]() _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella ![]() Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Te strang in brate tare
![](grup.gif)
![](floare.gif)
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
![](smiley_pregnant.gif)
![](punk.gif)