Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (177)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna!

mama, ce zile frumoase ... e asa cald si soare, sunt indragostita de vremea asta

Alysh, sanatate multa, ma bucur ca sunteti mai bine. Nici eu n-am inteles de ce nu vroia sotul sa le faci aerosoli.

Dani, eu le-am facut aerosoli cu fiole de ser fiziologic si cu fiole de ACC, de la mine putere, nu mi-a recomandat nici un doct. -- au avut efect, desi e adevarat nu au avut tuse prea puternica

Adriana

Adriana, saru'mana, azi cumpar si eu ACC, Doamne ajuta sa aiba efect.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

'neatza,

Dani noi in aerosoli punem ser, lisomucil si atrovent. Niciodata lisomucil inainte de somn, sau orice alt fluidizant de mucoasa asta va determina tuse abundenta in timpul somnului! Pulmex inainte d esomn si la trezire si supozitor cu eucalipt. Defapt supozitorul ajuta cel mai mult la reducerea tusei nocturne (la noi).

Lorelei nu a mai fost racita nici nu stiu de cand (asa sa ramana!!!!) desi eram convinsi ca acu ca a venit toamna o sa ne reducem vizitele la bazin pe motiv de raceala...le-am intetit am plast una vineri seara dupa job si cumparaturi de la 7 la 8.30. Ii place de numa'.

Lui Lorelei asa mult ii place sa faca aerosoli incat si daca nu are nimic si vede aparatul maraie la noi sa o punem la facut aerosoli. De vreo trei saptamani l-am ascuns ca nu mai faceam fata. E drept ca doar cu ser nu ii fac rau dar ne-am plictisit noi sa tot il punem...bine ea e si smechera, aerosoli=desene asa ca statea cu masca cate o juma de ceas numa' sa mai vada niste desene

N-am inspiratie sa scriu...

o zi buna...vine uikendul...

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Danicris: imi pare rau ca te-a prins si pe tine virusul. Sper sa te faci bine rapid. Eu inca behai pe aici nu am mai ramas decat cu o tuse care nu pare sa se termine curand.
Deci nu-ti pot recomanda tratamentul meu ca nu a fost eficace. Nici ceai de ceapa nu mi-am facut, cand e vorba de mine sunt tare delasatoare.
Eu nu mai folosesc batista bebelusului mi se pare ca stimuleaza productia de muci asa ca insist sa sufle in batista.
Cat despre aerosoli nu ma pot pronunta inca n-am descoperit eficacitatea/inutilitatea lor. Noi n-am facut decat cu ser si-mi pare doar o gura de aer de mare. Cu ACC cand am facut mi s-a parut ca prea creste productia de muci de care nu duceam lipsa. Imi imi trebuie ceva care sa usuce mucii in general si ff rar sa-i fluidifice. Supozitorul cu eucalipt mi s-a parut super pentru cazurile de nas infundat si Elena il adora.. In caz de nas infundat mi se pare cool si olynth desi se pare ca da dependenta. Pentru uscatul mucilor bun este colargolul cu toate ca iti da o senzatie tare ciudata. Eu am probat pe mine toate remediile pe care le folosesc la copii mai putin supozitorul cu eucalipt.

Alysh: Multi ani fericiti impreuna!!! Sa aveti parte doar de bucurii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Alysh multi ani fericiti impreuna! Nici noi n-am facut nimic special anul asta si-asa de rau imi pare... am facut totusi 10 ani impreuna.

Danicris si voua sanatate multa!
Si noi am folosit cu succes batista bebelusului in primul an, apoi n-a mai vrut, acum trebuie s-o scot de la naftalina pentru bebe octopus (ca v-am zis ca am un octopus in burta , misca in toate directiile!)
Noi am avut anul asta vreo 3 tentative de raceala, nu stiu cum ca toate au trecut dupa vreo 2-3 zile thanks God! S-o fi imunizat si copilul meu intr-un sfarsit, sau poate sunt siropelele de imunitate pe care tot i le-am pompat din august, nu siu, sper sa ne tina tot asa.
La noi nu se dau aerosoli, nici n-as sti ce sa caut si unde sa caut la farmacie, banuiesc ca toate se dau pe reteta. Noua ne-a zis mereu ser fiziologic, dormit pe ceva inclinat si umidificator, nimic altceva. Noi am mai gasit si supozitoarele cu eucalipt, thanks to you guys, care ne-au facut noptile mai linistite.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 25+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna scumpele,

Merci de urari! Pup pe toate!

Sotul meu nu vrea aerosoli pt simplul fapt ca flexotide-ul de ex contine cortizon, salbutamolul din ventoline are o gramada de efecte adverse(http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/medicamente/salbutamol-aerosol_10137), etc. Bineinteles e vb de folosirea lor a longue terme. Oricum cat putem, noi evitam medicamentele, de ex pana acum racelile usoare le lasam sa treaca de la sine, chiar daca durau putin mai mult, nici ceaiuri nu-i faceam Dar acum a fost grav si de-asta am recurs la aerosoli. N-o sa-i folosim decat cand va fi cu adevarat nevoie si sper, cat mai rar.

Dani, lui Luca ii dau Prospan picaturi si Septilin. Piureiasul de fructe il diluam inainte cu putina apa sa fie mai subtire, acum ii bag sucul de la o portocala pt Vit C. Azi i-am pus si masca de aerosoli doar cu putin ser fiziologic. Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetele!!

Vad ca si-au cam facut de cap virusii pe la voi.. Sanatate tuturor!!!

Eu am fost la dr ieri si m-am linistit..sunt bine! E o dr extraordinara, nu m-a consultat nimeni pana acum asa cum m-a consultat ea: atenta, interesata, mi-a explicat tot tot tot ce trebuia sa stiu.
Luni merg sa imi fac analizele (mi-a dat o gramada de facut, dar nu platesc decat o parte din ele). Cam asta vroiam sa va spun..

Aaa, La multi multi ani fericiti Alina!!!

Va pup!!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Alina_anto ce bine-mi pare ce totul e bine!! O sa vina si bebe roz, acusi acusi, important e sa fiti sanatosi.

Doctorul meu pediatru nici macar cu homeopatele nu e de acrod. Cand ii zic de Stodal stramba din nas, zice ca dau banii de-aiurea ca daca ii dau miere de albine e aceeasi chestie si ies mai ieftin. Imi place de el, e tinerel tinerel, zici ca are 15 ani, e italian, (noi ii zicem Doctor Joe - il cheama Giuseppe) foarte sufletist, tot numai un zambet, cand intri la el zici ca bebele tau e cel mai important copil din lume, asa se uita la el. Patrick il adora, mereu ma intreaba cand mai mergem la Doctor Joe, ii raspund ca nu cred ca vrea sa-l vada prea des. Dam 300 de dolari pe an, insa e foarte prompt, ii sciu e-mail si-mi raspunde imediat, si la 12 noaptea primeam mailuri de la el cu indicatii.
Inainte aveam unul mai batran si cam rigid asa, Patrick plangea numai cand intram in cabinet.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 25+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Buna scumpele,

Merci de urari! Pup pe toate!

Sotul meu nu vrea aerosoli pt simplul fapt ca flexotide-ul de ex contine cortizon, salbutamolul din ventoline are o gramada de efecte adverse(http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/medicamente/salbutamol-aerosol_10137), etc. Bineinteles e vb de folosirea lor a longue terme. Oricum cat putem, noi evitam medicamentele, de ex pana acum racelile usoare le lasam sa treaca de la sine, chiar daca durau putin mai mult, nici ceaiuri nu-i faceam Dar acum a fost grav si de-asta am recurs la aerosoli. N-o sa-i folosim decat cand va fi cu adevarat nevoie si sper, cat mai rar.

Dani, lui Luca ii dau Prospan picaturi si Septilin. Piureiasul de fructe il diluam inainte cu putina apa sa fie mai subtire, acum ii bag sucul de la o portocala pt Vit C. Azi i-am pus si masca de aerosoli doar cu putin ser fiziologic. Sanatate multa.

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

de aerosoli doar cu ser fiziologic ce zice sotul tau?
Prospan picaturi? este asa ceva? ca io am luat doar sirop

Doloress, super cu pediatrul tinerel - sa aiba si baietii tai cu cine sa se joace un fotbal

alina, la ce dr ai fo? nume si prenume, de recomandare

weeeeekeenduu incepe...mai am 1 ora de stat la munca, azi a trecut groaznic timpul. Ptiuu, si intra Lorich in concediu, cu cine ma mai vorbaresc io peste zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Cleo - cu mine

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Buna, dragele mele. Nu am citit inca, vreau sa va scriu intai si apoi va citesc.
Din pacate, seria "Aventuri de joi" continua: am ajuns de dimineata, ieri, la clinica si ne-am dus direct sa luam sange de analize, ca de obicei; A intepat-o o data, nu a iesit destul sange... a mai intepat-o odata, abia am oprit sangerarea; ok, se intampla, nu e vina nimanui... a adus asistenta un prosop, am apasat bine, s-a oprit! Urcam la clinica, sta vreo 5 minute, vine asistenta si ne zice ca s-a inchegat sangele recoltat ptr. CBC (Cell Blood Count) si tre sa o mai intepam o data, dar o poate intepa ea, nu mai tre sa mergem la laborator. Zic, "Ba nu! Eu ma duc iar la lab!" Am coborat si acceasi asistenta (biata de ea, habar nu avea ce o asteapta) si am intrebat-o cum e posibil sa se intample asa ceva; ea zice "Yeah, I know!" si am intrebat-o iar "Eu nu stiu, spune-mi tu, cum e posibil sa ti se coaguleze sangele?" Si am luat-o de saraca s-a schimbat toata la fata; a zis sorry si eu i-am explicat ca si mie imi pare rau; imi oare rau ca sorry-ul ei nu inseamna nimic ptr. mine, ca m-am saturat sa plateasca copilul meu ptr. greselile tuturor, ca sorry ala al ei, nu decoaguleaza sangele si ca ori cu ori fara sworry-ul ei, oricum Victoria va mai fi intepata o data! I-am zis ca m-am saturat ca de cate ori mergem la las, ori uita sa faca o analiza, ori nu iau destul sange, ori li se incheaga si cine plateste? Copilul meu. Si de parca nu eram destul de suparata, mai si deschide proasta gura si-mi spune ca ea imi intelege frustrarea. I-am spus frumos sa nici nu indrazneasca sa-mi spuna asa ceva, si sa nu solidarizeze ea cu mine, ca nu suntem in aceeasi situatie. Cand o sa stea ea in scaunul ala cu copilul ei in brate si copilul ei va plati ptr. greselile fiuecaruia, atunci sa-mi spuna ca ea imi intelege frustrarea. Pana atunci sa ma lase in pace, mai bine sa nu mai spuna nimic! Ne-a luat iar vreo 10 minute sa oprim sangerarea.

Am urcat iar la clinica si am intrebat-o pe asistenta daca rezidenta de la endo a venit sa vb cu noi de hipoglicemie. A zis ca nu, dar o suna. Am rugat-o pe asistenta sa sune la endo si sa le spun ca eu vreau sa vad un DOCTOR si ca de azi inainte nu vreau sa mai vad picior de rezident in jurul Victoriei. A venit Dr., si mi-a spus ceva cu totul diferit decat rezidenta! Ea imi spunea sa o trezesc pe Victoria la 4 ore sa-i dau sa manance noaptea... parca un copil de 2 ani mananca cand si ce am eu chef... cat o fi ea de cuminte... si sa o indop cu carbohidrati. Dr. a zis ieri ca degeaba o indop eu cu carbohidrati daca nu adaug si proteine si grasimi... si ne-a spus el ce ajuta, sa nu o mai trezim noaptea.

Trimit sa nu pierd mesajul si revin cu... continuarea.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput