Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (177)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Alysh multi ani fericiti impreuna! Nici noi n-am facut nimic special anul asta si-asa de rau imi pare... am facut totusi 10 ani impreuna. Danicris si voua sanatate multa! Si noi am folosit cu succes batista bebelusului in primul an, apoi n-a mai vrut, acum trebuie s-o scot de la naftalina pentru bebe octopus (ca v-am zis ca am un octopus in burta , misca in toate directiile!) Noi am avut anul asta vreo 3 tentative de raceala, nu stiu cum ca toate au trecut dupa vreo 2-3 zile thanks God! S-o fi imunizat si copilul meu intr-un sfarsit, sau poate sunt siropelele de imunitate pe care tot i le-am pompat din august, nu siu, sper sa ne tina tot asa. La noi nu se dau aerosoli, nici n-as sti ce sa caut si unde sa caut la farmacie, banuiesc ca toate se dau pe reteta. Noua ne-a zis mereu ser fiziologic, dormit pe ceva inclinat si umidificator, nimic altceva. Noi am mai gasit si supozitoarele cu eucalipt, thanks to you guys, care ne-au facut noptile mai linistite. Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si ![]() ![]() Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
![](icon_smile_big.gif)
Vad ca sunt practic doar 2 sapt diferenta intre burticile noastre.
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Dani
![](pupic.gif)
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
![](smiley_pregnant.gif)
![](punk.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Fetelor, va multumesc; imi face bine sa vad ca sunteti alaturi de mine; stiam ca pot conta pe voi, sa ma ascultati, sa-mi pot descarca sufletul. MsBB, Dani, Andreea (Doloress), Alina(Anto), Cleo, va multumesc tuturor (sper ca nu am uitat pe nimeni )
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
A inceput votarea la clipe de vara 2010; eu acum am vazut. Si multumim ptr. voturi.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
Seara buna!
Desi, sunt si eu cu sufletul si gandul alaturi de tine. Te cred ca ai ajuns la capatul rabdarii si dupa ce ca trebuie sa fii tare pentru Victoria, te mai "saboteaza" si incompetenta celor din spital. Parca ai fi in Romanica, n-as fi crezut ca si acolo se poate intmapla asta...
Sanatate si multa putere!
"ochioasa"
Dani, sanatate si voua! ce sa-i faci, mai racesc si copii...pacat ca Andra a racit totusi asa mica.
Laura, voi v-ati revenit?
Alysh, ma bucur ca e spre bine "putzulica " lui Vlady si nu mai ajungeti la operatie...
Felicitari pentru aniversarea casatoriei si multi ani fericiti impreuna sa aveti!
Cleo, m-ai uitat cu apartamentul ala? acum am banii
azi am fost sa vedem un apartament pe la Policlinica Titan...a cerut initial 200 de eur proprietara apoi a lasat la 800 ron....dar arata jalnic, afumat si imputit si mai era si la parter...i-am propus sa-i dam 700 ron pe luna (apoi 750) si sa se ocupe sotul de zugravit fara nici un ban...n-a vrut...sa fie sanatoasa, din punctul meu de vedere nu merita mai mult aprt ala...chiar daca era la 5 min de cresa...
Asta e...mai cautam...naspa e ca unii nu vor copii mici
Noapte buna!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_78/Adriana_78.jpg)
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Desiree, imi pare rau ca intampinati atatea dificultati. Iti doresc multa putere si sa gasesti solutii cat mai bune pt. voi toti!
Luminel, sigur veti gasi un alt apart. Acum a scazut piata imobiliara.
Eu te sfatuiesc sa nu va grabiti, sa luati ceva inghesuit si mizerabil -- sunt destule oferte si pretul se poate negocia
Strigare
Cine vrea sa vine in Herastrau dupa-amiaza? (in jur de 2-3, ca apoi se duce soarele la culcare si nu mai e asa cald)
Sau ne gandeam sa mergem la Mogosoaia -- si acolo e frumos si mult soare, doar ca nu e nici un loc de joaca special-- insa o pajoste frumoasa si un restaurant unde putem bea o cafea si manca o clatita cu ciocolata
Adriana
![](images/user_woman.png)
Reallaura spune:
Buna fetele
Am fost cu Mirci in Cismigiu, ca Bogdan avea de pansat, am plecat de acolo in urlete, la 15:00, desi nu dormise deloc voia sa mai stea, noua ne era foame etc. Parca pe zi ce trece e mai rau, nu stiu.
desiree draga si scumpa de tine ma doare sufletul si pentru tine si pentru Victoria. de cate ori citesc posturile tale imi dau seama ca ma vait degeaba, ca nu am nici un motiv. multe imbratisari.
Lumi imi pare rau ca nu gasiti apartament. Tipei ii era indiferent cum arata casa, iti dai seama, nu ea statea in ea...voia bani...imi pare rau
DAnicris sanatate multa!
Ali hai ca ma sperii si pe mine de faza cu aerosolii...eu le-am tot facut dupa capul meu. ca sa nu mai zic de soramea...desi si Bogdan imi spune sa nu exagerez cu ei...
Victoria_mami spune:
Lumi, Adriana, Felicia, va multumesc si voua, dragele mele, ptr. sustinere.
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Seara buna si de la noi fetelor!
Desiree, ca si Laura, mereu ma gandesc cat de nedreapta sunt ca eu sufar ca fraiera ptr tot felul de nimicuri. Si mereu citesc cu ochii in lacrimi posturile tala, rugandu-ma sa iti dea Dumnezeu putere in continuare! Pupam Victoria cea ochioasa.
Noi fetelor dupa un weekend minunat saptamana trecuta, am platit cu varf si indesat, ptr prima data am fost bolnave amandoua deodata, racite cobza, of si nu aveam putere sa am grija de Evuta mea, zaceam in pat si ea se juca singura si bantuia prin casa (se pare ca a avut o forma mai usoara sau e mult mai puternica decat mine). In cele din urma, marti, dupa 3 zile de chin deja, ne-a dus sotul la mama ca eu nu mai aveam putere sa fac mancare, si ma topeam pe picioare. Mda, Eva avea 3 tone de muci, pe care desi i-am scos in continuu au determinat o otita, intr- seara mi-a urlat Eva vreo ora in continuu, in fine, durerea a cedat apoi dupa un supo cu novocalmin. Cert e ca atunci probabil s-a spart timpanul ptr ca a doua zi a si curs urechea, si ii curgea ceva de genul secretiilor din nas. Am fost si la ORL-ist, a confirmat otita, dar a zis ca timpanul s-a lipit insa ne-a dat antiniotic zinnat just in case, si niste picaturi de ureche, restul cum faceam pana atunci, adica nurofen de 3 ori pe zi, ophtamesone n in nasuc si prospan ptr tuse. I-a luat si exudat din nas sa vedem daca n-o fi (fist) vreun pneumococ, ceva, ca cica aia dau otite. Tot timpul asta nu a facut temperatura deloc... macar atat... sau ma rog, ceva de genul 37, 37 si un pic. Eu am ajuns intr-un final la medicul de familie, mi-a dat si mie biseptol, iau de ieri de la pranz si a cedat tusea aia care ma termina...
Am fost tare mandra de Eva ca a cooperat la ORL-ist, sincer m-a uimit, si pe doctor la fel Adevarul este ca o pregatisem inainte, i-am zis ca a intrat o gargarita in ureche la ea si a facut kk si mergem sa o spele doctorul in urechi
Nu stiu daca asta a contat, cert e ca a colaborat de nota 10!
Cam atat despre noi. O asteptam pe socrela sa revina la bloc ptr iarna si sper sa ma pot baza pe ea sa imi mai revin si eu ca e groaznic de una singura cu o casa cu doi barbati si un copil mic...
Lumi imi pare rau ca nu ati gasit apartament, dar asa cum zice si Adriana, insista ca sigur gasesti ceva, noi iti tinem pumnii.
Alysh bine ca e ok putzy lui Vlady si nu trebuie sa operati!
Laurita si noi tot la 3 ne-am culcat azi, in proteste maxime, ii casunase sa se dea in leagan
Va pup pe toate si ma gandesc la voi! Multa multa sanatate va doresc tuturor!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Victoria_mami spune:
Ylari, multumesc. Aseara am decis sa o aduc pe sora mea in ianuarie vreo 2-3 saptamani sa ma ajute, ca simt ca ma lasa nervii si puterile. Acu' sa ma apuc sa-i fac actele.
_
![](images/user_woman.png)
Alysh spune:
Desiree, scumpa mea, iti sunt alaturi si eu. m-am cutremurat, e atat de nedrept, inadmisibil sa se faca erori medicale cu un copil, off. Am plans de nervi si revolta.
E f greu sa nu ai pe cineva care sa te ajute, macar cu o vorba, un umar pe care sa plangi. Bine ca te-ai gandit s-o aduci pe sora ta. Ia-o mai mult de 3 saptamani, ia-o 3 luni daca poate. E f important sa fie cineva care sa te ajute si fizic si moral multa putere iti doresc!
Laurita, n-am vrut sa te sperii cu aerosolii. Asa suntem noi, mai speriati de bombe Ca tot ma intreba Cleo, nu, de aersosoli cu ser fiziologic nu ne e frica...dar nu prea sunt eficienti.
Multumesc de urari, fete scumpe! Pupici, somn usor!