Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (177)
Raspunsuri - Pagina 5
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aldaesme
Ai fost tare cu conspectul Eu propun ca amicile astea de stiu ele cum se formeaza plamanii sa isi trimita studiul catre aia de dau premiu Nobel, sigur va folosii in loc de transplantul de plamani. Scoti partea proasta din plamani, ei deci nu mai sunt "complect formati" pui pacientul sa urle cat il tin bojoacele si puf...dupa cateva luni (nu zice nimeni cate luni le ia plamanilor sa se formeze sau inca e deschis studiul) plamani noi nouti formati prin noul trantament laureat cu premiul Nobel pentru...tampenie. Zau asa... Si io ca monixu' am o multiem de lucru si studenti...si vai dupa atata pauza am uitat si cum se vorbeste cu astia... Sanatate maxima tuturor!!! esme |
M-ai facut sa-mi dea lunchu' pe nas... zau asa! M-a pufnit rasul de m-am inecat cu mancare... si am mai si speriat-o pe Victoria care nu stia daca sunt ok si ma tot intreba "Mami ok?".
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aelita spune:
ALISH vai,saracuta de tine !!!pupici multi sa rezisti cu bine pana le trece !
DESIREE ce scumpa e Victoria cu "mami,ok?"
asa face Andres "mami,que pasaaa?"
Doloress spune:
Desiree asa si al meu, mereu se simte dator sa "check on us" - Mami, correct?
Cleo, a si eu la fel cu miorlaitul si plansul de alintare - astea le ignor, adica ii zic de la inceput ca daca nu vorbeste frumos si calm nu-l ajut cu nimic si ies din camera. Se enerveaza la culme cand nu-i stau cuburile lui in echilibru. Miorlaie, urla, tranteste cu ele pe jos, apoi se duce si da cu sutul in perete de nervi Ii zic ca asta nu rezolva situatia, cand se calmeaza, sa vina la mine sa-l ajut. Hehe, nu-l condamn, mai stim noi prin casa care fac la fel, ba chiar cateodata stiu 2 mari care fac la fel. Dar vreau sa-l invat sa-si rezolve altfel frustrarea.
Dar bebe mic sugar - nu-l pot auzi cum plange, orice-ar fi il iau in brate.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Danicris spune:
Esmeeeeeeeeee, saru'mana de sfatul cu pulmex baby, am si luat a doua zi "sa fie in casa". Azi-noapte au dormit linistiti dongoneii dupa ce le-am aplicat cate putin. Saru'manaaaaaaaaaaa ...
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Victoria_mami spune:
Vreau sa o laud rapid pe Victoria si ma duc la culcare cu ea;
Deci, am cumparat pana acum 4 cadouri ptr. Craciun ptr. ea si ea era cu mine; i-am spus ca le cumparam ptr. alti copii (Alex, Lauren, Vienna, Desiree, etc.) si ei ii aduce Santa, poate, daca e cuminte si papa tot ca si pana acum. Pe cuvant ca ejungem cu ele acasa si nici macar o singura data nu a cerut vreo jucarie, ca stie ca nu-s ptr. ea. Sau, ma rog, crede ca nu-s ptr. ea... dar pe de alta parte, ma gandesc, oare ea se gandeste ca le cumpar eu jucarii tot la alti copii si ei nu? Dar de cate ori am luat o jucarie ptr. Craciun, aka, ptr. alt copil, am luat una mica si ptr. ea, ptr. aceeasi zi. Asta ca sa nu fiu chiar rea.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Alysh spune:
Simonix, da, avea putica rosie si umflata si il durea tare, tare. O sa vedem sapt viitoare ce mai zice si alt dr.
LAurita, am fost la urgente si am nimerit la o dr, Georgiana Balanescu...e medic rezident, de-asta vreau neaparat si alkta opinie. Stef era la Constanta sambata, in delegatie si am ajuns acolo simpli pamanteni, ca pana acum cand a mai fost nevoie si era el in Bucuresti mergeam la Budimex si intram in fata. Asa...am asteptat cu orele, am nimerit la cine stie cine, in fine, vom vedea.
Lui Luca nu i-am dat nimic. In seara asta am fost la medicul de familie si mi-a spus Prospan. Nu stiu daca o sa-i dau.... cu dor!
Aelita
Simonix spune:
Rapidos, sa nu uit perlele din seara asta:
Robert pe olitza, cica facea kk. Sta si sta si la un moment dat il intreb: "Robert, nu vine kk?" El: "Nu, a inchis usa". Eu: "Cine a inchis usa?" El: "KK a inchis usa. Nu mai iese" Mai sta oleaca. "Pipi a deschis usa. A venit" Se ridica. Facuse pipi.
Mai nou avem o pasiune: planetele. A trecut de faza cu povesti cu Cenusareasa si altele si am ajuns la ... povesti cu planete. Ii descriu seara inainte de culcare tot sistemul solar Mai ales ca acum citesc o istorie a stiintei, deci sunt inspirata Buuun, si stie el ca cea mai mica si mai departata planeta e Pluto. Si la un moment dat vede o mingie mica sub canapea, departe, langa perete: "Mami, mingea Pluto e acolo " De asemenea, la masa am servit supa cu ... planete (era ciorba cu perisoare).
La culcare, m-am bagat in pat langa el si domnul a intrebat: "Unde e planeta tati?" :D A mai stat notel si iar a intrebat: "Planeta Bobo unde e??"
Cu mamaia pe skype - il vezi ca se repede la laptop si intreaba: "Mamaia, ma vezi bine?" Mamaia: "Da, te vad mai bine :D" El, apasand un buton pe acolo: "Am apasat pe "vezi mai bine"" :D
Si idei de jocuri noi: de-a balonul. Copilul striga " Mami, fufla (aka sufla)". Mami sufla, balonul copil se umfla si zboara in tavan. Acolo se dezumfla si aterizeaza pe pamant. Grija mare, sa nu intzepati balonul :D
Aelita - ai inteles perfect ce vrusei sa spun, imi pare rau ca s-a starnit ditamai zarva pe aici, probabil ca nu m-am exprimat cum trebuie, oricum, nu cred ca are rost ca vreo fata sa se supere pe mine, chiar nu am vrut sa judec pe nimeni. De altfel, chiar daca eu una ma straduiesc sa il calmez pe Robert, am x exemple de esec cand a trebuit sa dau ignore pentru ca, vorba lui Cleo, sunt plansete si plansete si situatii si situatii. In plus, am prieteni multi care nu fac neaparat ca mine, si totusi suntem prieteni, de exemplu Esme, pe care o apreciez f mult, dar care nu e fan carat copilul in brate cum sunt eu (din pacate nu prea mai pot, are cam 14 kile al meu si au inceput durerile de mijloc hmmm... deci o rarim si noi, cu regret). Deci departe de mine ideea de a blama parintii cre dau ignore la un copil in crize pentru ca nu au de ales... Cand am zis ca ma "deranjeaza" plansul de copil ma refeream la bebelushi mici mici mai ales si la reactia fizica pe care o am - imi dau lacrimile. Nicidecum la nervi.
Super fain ca te descurci asa bine cu trei, imi doresc sa fiu si eu ca tine (dar doar cu doi ) mai incolo. Te admir pentru disponibilitate si pentru optimism, pentru felul cum ne povestesti ce faci cu copiii si cum ne dai solutii f practice la diverse probleme.
Desiree - Victoria e un copil deosebit, zau Super intelegatoare pare - pai al meu ma capiaza, e la etapa cand tot ce vede este jucaria lui
IN weekendul lung am fost pe la Esme si s-au jucat piticii nostri SUPERB - mai mi-a venit inima la loc Va ziceam ca Robert e intr-o faza mai agresiva si imi era teama ca snopeste orice copilm - ei bine, se pare ca e selectiv Pentru ca la Lorelei nu a indraznit sa ridice mana - s-au jucat aùmandoi, si-au dat unul altuia jucariile, nu imi venea sa cred cum lua Robert trenul Thomas si i-l dadea fetii, sau cum faceau ei schimb de jucarele ... In fine, am stat o gramada acolo, ne e mila sa ii despartim :D Va spun, clipele alea de joc m-au uns pe inima
Apoi luni am fost intr-un orashel superb, Monschau, in Germania - zici ca era din povesti. Am mancat super bine, ieftin, bun, mult am mers prin padure, erau niste culori de picai, o splendoare de galben, roshu, ruginiu ... am urcat pe diverse ruine si turnuri ne-am plimbat, am gasit o cofetarie super romantica cu torturi buuune, am luat TREI felii !!! dar nah... am timp sa slabesc pana la Craciun Robert a fost f cuminte, a mers voiniceste, l-a si calarit pe tati, dar a fost fain, am stat toata ziua la aer si soare, desi era frigutz, un maxim 10 grade acolo... O zi de toamna super :) Si ca sa vedeti ca nici io nu sunt super mama a trebuit sa dam ignore la copil cand am plecat dintr-un magazin unde erau masinutze - ii mai cumparasem una mai devreme si piticul nu a vrut deloc sa inteleaga ca mai are x masini la fel acasa etc - dupa ce am epuizat toate argumentele ( de la "mai ai acasa doua masini de pompierile " pana la "nu vezi ca astea sunt stricate, nu au sirena ") a trebuit sa plecam cu el luat pe sus, ca altfel cred ca distrugea magazinul S-a vaicarit pana la masina uf ...
O sa fac o selectie de poze (ca am tone) si le pun io mai incolo, cand am vreme. Pupici si sanatate la pitici si la mamici virusate !!!
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Lorich spune:
neata
In sfarsit am gasit si eu material de citit! Si ce material!!!
Aelita , tare-mi pac mesajele tale! Parca te-am si vazut cu ei pe picioare, trenuletul din 2, cred ca urmeaza si trenuletul din 3 .
Citat: |
pai copilul ala nici nu are plamanii formati,daca ea nu il lasa nici sa planga! deci inca se mai crede ca plamanii seformeaza doar daca plange,altfel cred ca raman cat ghinda |
foarte amuzant...zau!
Esme tare aia cu "marea descoeprire"...ce celule stem, ce alea-alea... pui omul sa tipe si gata plamanii!!!
Alysh un pup si o incurajare, cred ca e greu tare cu amnadoi bolnavei...sper sa nu se agraveze la Luca. Cat despre putzy.......of, nici noi nu umbalm pe acolo, dar il verific, pare ok....of, Doamne, sper s anua jungeti totusi la operatie!
Robert a avut o noapte super buna! Deci... nici nu pot sa cred. Eram asa intr-o stare ieri...nu dormisem toata nopatea..ma rog, nu era ceva nou pt mine, nu eram decalita total, am ajusn la serviciu, m-am luat cu colegi, forum, cafelit, chiar ma miram ca-s ok, apoi pe la 12-13 asa ma buseste o stareeee... nu mai vedeam bine, mi-era greata, radeam nervos...semne de alea de obo extrema. Colac peste pupaza tati avea programare la dentist la 5 si eu n-aveam cum sa ajung acasa sa preiau "legatura" cu Robert. Si el avea radiografia dentara lasata la job. Deci...du-te Lori, mama, la job la tati, ia radiografia, du-te la statia de autobuz de la cabinetul dentistului, preia-l pe Robert si pelaca cu autobuzul acasa.... noroc cu Robert ca s-a comportat exemplar, atat in autobuz (multumesc si acum omului care ne-a cedat un loc) cat si dupa, a mers pe jos pana acasa, fara probleme.
Asa ca aseara eu am cazut lata, cred ca in coma iar culmea Robert a dormit ok, fara tuse, infundat, tot tacamul. Ciudati virsii de la gradi asta..explodeaza intr-o zi de zici ca faca insuficienta resp si apoi...pac... dispar! Multumesc lui Dumnezeu!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 29+
jozsaerika spune:
buna fetelor,
din nefericire mi s-a defectat calculatorul si a adus sotul un laptop de la job dar nu il poate lasa mult timp....asa c repede repede am intrat sa vad ce mai faceti dependenta asta
pupam pe Victoria si trimitem o imbratisare calda Nadiei ... sper sa fie totul bine la spital si sa va intoarceti sanatoase de acolo si ideea lui daddy este foarte buna...in Spania se face asta intr-un cimitir de masini...le casapesc oamenii stresati pana simt ca sunt mai bine
aelita esti un model pt mine
doloress, simonix, esme imi place cum ganditi
si eu am avut de invatat multe de pe Dc si in fiecare zi invat cate ceva...noi incercam sa iesim din zona gri neagra in care suntem .Din pacate Beatricev simtind tensiunea are diverse crizute...sapt trecuta la scoala lui Norbert a fugit vreo 15 minute doar in roling ca ei cica ii era cald erau vreo 5 grade afara...cu mare criza de trantit pe jos am putut sa o imbrac si zilele astea in parc mi-a mai facut asa ...se dezbraca de geaca ...bluzica de deasupra si cu foarte greu pot sa o imbrac.Dar trebuie sa pun si la pozitiv ca s-au jucat cu Norbert cu trenuletele Thomas si cu sinele foarte frumos impreuna
va pupam
Erika
Adriana_78 spune:
Buna dim!
Erika, sper sa treceti de criza, sa gasiti solutia cea mai buna pentru toti!
Copiii simt tensiunea, e greu pt. toti
Aelita, tu nu vorbesti cu copiii romana?
Adriana