Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (177)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

aici o fetita de 10 ani anascut un copil sanatos de aproape 3 kg.tatal are 13 ani.
MI SE PARE ca au zis ca sunt romani !
se studiaza cazul ,sa vada daca e bine crescut cu ajutorul bunicilor,altfel li se ia copilul.

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Doamne Dumnezeule! Fetita aia de 10 ani ar trebui sa schimbe scutece la papusi nu la propriul ei copil!!!

Andres, las' ca acusi "Va al cole el tambien".

Apropo de semafor, daca e rosu, Victoria imi spune "Mami, stop! Red hand there, safe not!" Daca e verde, zice: "Mami, blue man up there, ride!" Daca e mana rosie intermitenta zice "Mami, run! Hand flushing!" Nic nu e nevoie sa ma uit la semafor, ca-mi da ea instructiuni. Nu ca nu m-as uita, normal ca verific.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello scumpele mele,

Sunt cu amandoi acasa si o sa fiu pana cel putin luni. Cu putica lui Vlad am avut pb, la al doilea control de la Grigore Alexandrescu, ni s-a spus ca trebuie neaparat operat, ca nu e alta solutie. A avut si conjunctivita dar a trecut si din spital cred ca s-a ales cu o bronsita, oricum el avea putina tuse, dar s-a agravat si tuseste groaznic seara pana la voma, stau in fiecare zi si spal lenjerii, prospoape, etc. Si peste antibiotic face febra, nu inteleg de ce
Azi am cumparat aparat de aerosoli, o sa-l bagam diseara si pe el, si pe Luca doar cu ser fiziologic ca si el tuseste dar fara alte complicatii, Doamne ajuta macar el sa ramana pe pozitie cat de cat.

E cumplit de greu mai ales cu somnul, am numai nopti albe, cand incepe unul accesul de tuse care nu se mai termina, cand in sfarist se linisteste incepe celalalt asa ca am ochiii cat cepele.

Multam de intrebare Laurita si felicitari pt scumpa, frumoasa si desteapta de Ilinca
multumesc Dani pt ce mi-ai scris, m-ai emotionat. sanatate multa si piutilor tai.
Simonixu', deci s-a confirmat diagnosticul de fimoza ca cica nu l-am decalotat cum trebuie. Noua ne-au zis vreo 3 pediatri sa nu insistam acolo cu decalotatul doar sa igienizam zilnic zona dar sa nu tragem prea tare. Acum in spital ne-au spus ca trebuia sa tragem tare, sa-l decalotam, ca de-asta s-a infectat si s-a format acolo o cicatrice nu stiu de care si de aceea tre sa ajungem la operatie. DAr saptamana viitoare mergem cu el sa mai auzim o second opinion.

Scuze ca nu pot face conspect, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui aelita

aici o fetita de 10 ani anascut un copil sanatos de aproape 3 kg.tatal are 13 ani.
MI SE PARE ca au zis ca sunt romani !
se studiaza cazul ,sa vada daca e bine crescut cu ajutorul bunicilor,altfel li se ia copilul.

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Doamne Dumnezeule! Fetita aia de 10 ani ar trebui sa schimbe scutece la papusi nu la propriul ei copil!!!

Andres, las' ca acusi "Va al cole el tambien".

Apropo de semafor, daca e rosu, Victoria imi spune "Mami, stop! Red hand there, safe not!" Daca e verde, zice: "Mami, blue man up there, ride!" Daca e mana rosie intermitenta zice "Mami, run! Hand flushing!" Nic nu e nevoie sa ma uit la semafor, ca-mi da ea instructiuni. Nu ca nu m-as uita, normal ca verific.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Doamne, Desiree, este extraordinara Victoria, ii pup obrajorii si ochisorii.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Wow, Aelita, fetita de 10 cu un copil!!! N-am mai auzit asa ceva! Ce precoce!

Sanatate puiutilor bolnavi de Danicris, Laura si mamicilor, Belleanne, Ylari si cine mai e racit!

Andrada, n-am mai apucat sa-ti raspund. Ceapa o fierb cu tot cu foi (un pic spalata inainte) in suficienta apa, ca mai scade la fiert, fiebe cel putin jumatate de ora, se face un suc rosiatic, pe care il las la racit si apoi il dau fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Alysh - ce rau imi pare ! Sper sa treaca repede ... si eu am o temere asa cu puztul asta, o sa il sun pe doctor, nu am mai fost pe la el de juma de an. Desi na, la noi nu par a fi probleme, dar uite si tu, ca se poate. Cum ati vazut ca are probleme? Il durea? S-a umflat? S-a inrosit locul? Nici noi nu am tras tare de putza, in parte influentati si de cele citite pe forum, cum ca sa il lasi asa, sa faca natura treaba. La doctor am avut o experienta mai brutala, la un moment dat a tras nenea ala ca lumea de m-am cam shocat, si eu si piticul. Insa el a tras doar odata, ne-a zis sa continuam noi iar noi am fost cam gentle, cred, pentru ca acum imi zice sotul ca nu prea se desface acolol

Sanatate multa si nopti mai usoare ! Eu am trebi cu duiumul, o sa revin cu povesti din minivacantza, e greeeu sa revii la realitate dupa 4 zile

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Aelita lasa ca am patit si eu chestia cu kk si eram cu amandoi. Ilinca in brate, irci in cealalta mana, fugi la toaleta in mall eu ziceam ca face pipi, dar de unde, tot kk s-a scurs pe pantalonii mei albi, apoi pe jos. femeile de serviciu de acolo se uitau cu curiozitate sa vada cum se termina treaba .
E adevarat ca Mirci nu ma asculta absolut deloc, sa ma tina de mana, sa mearga dupa mine, sa nu iasa in trada, nimic de genul asta, dar oricum
cred ca e teribil de greu sa mergi cu 3 copii asa mici dupa tine.
Danicris ma intrebam daca nu sunt inconstienta...nu ii mai dau nimic Ilincai, poate ar tb sa schimb siropul de tuse...cred ca o sa fac din ceapa Adriana merci de idee si reteta. Deci in afara de ceapa nimic, zahar sau alte chestii! sa vedem daca merge.
Ali vai, draga de tine, ce rau imi pare!! bietul Vladi si fimoza si bronsita... doar il decaloteaza, nu? la ce dr ati fost la Alexandrescu? Noi am fost la Basca. Lui Luca ce ii dai de tuse? cred ca ti-e groaznic de greu, sper sa va treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

mai citesc din urma,cat dorm baietii puturosii !

Lorich adevarul e ca e greu sa iti controlezi starea de jena atunci cand toti cei din jur privesc urat la voi! eu vorbesc ca teorie,sa nu iti pese,dar nici eu nu cred ca as fi porumbelul pacii in atmosfera de acolo.
aici,daca se obisnuieste tavaleala,ai mei sunt chiar bomboane!
dar acolo ar fi cotati drept niste obraznici nesuferiti!
dar eu dintotdeauna am zis ca o sa fac 3 prost crescuti!

haaaaaaaaaaaaaaaaaa cica or sa constate cum un copil,ACELASI COPIL sare pe mobila lor

asa face Andres la ikeaaa
ca uneori chiar as vrea sa vina o vanzatoare sa seuite urat la el,ca el se potoleste PE LOC daca i se pare ca cineva ii zice ceva..
dar candeu ii zic pazea ca vine vanzatorul,el se opreste,se uita cu ochii aiaaaaaaaaaaa pe sub ! darrr daca vanzatorul trece pe langa el si ii zambesteeeee ,el sare iar!!!
bine,eu incerc sa il iau,ii spun ca nu e voie,ca uite vine sa ne dea afara de aici..

ESME tu faci bine cum faci la crizele copilului
DOLORES si SIMONIX deasemenea ! desigur ele vorbesc de chiar mamele alea care nu au nici o treaba daca plange,rade,cade,danseaza copilul langa ele !ca sunt si din astea,din pacate..
posibil sa ne si inselam cand credem ceva si ealtfel...dar uneori sunt evidente..mai ales cand vezi mucii sir,murdari,nepieptanati,desculti,rupti,sau mai stiu eu cum..

nu mai stiu daca va spuneam,am o vecina la blocul celalalt,cu copil mic de vreun an..
iesim noi in acelasi timp afara,cu caruturile,ea dupa colt intra direct in bar cu copilul,peste o juma deora era inca in bar,copilul se juca la usa inchisa,inauntru,ea nu stiu ce bea.
deci la aia nu am cum sa cred castie ce e bine pt copilul ei..BAAAI SI COPILUL ALA NU FACE CRIZEEEE CULMEA !!!!!!
ea are treijjj de kile ambalata...banuiesc ca nu doar din tigari,ci si ceva pe nas...Prima oara cand am vazut-o de la spate am zis ca eun copil de 8 ani! asa arata la corp.acelasi trening murdar pe ea,parul nepieptanat lung incalcit ...
mi-e mila de ea totusi,cand o vad...

SIMONIX si eu reactionez la fel de prost daca ai mei bruscheaza alt copil,si f impaciuitor cand sunt ai mei loviti.si eu mai lucrez

CENIA iubita,sigur nu despre tine era vorba in magazinele fetelordesigur era vorba de 2 adulti si copil lasat pe-acoloLa tine s-ar vedea de la o posta ca esti ca mine cu 3 ,unul urla,altul se tavalesteCel mult sa zica cineva ,cum mi-a zis mie una din cartier,cand m-a vazut gravida cu al treilea "dar ce-ti mai trebuie,doi nu-ti ajung??"
fetele vorbesc de cazuri exceptionale,cum am descris eu cazul cu barul (sinu vreun restaurant,ca acolo intru si eu,ci o carciuma murdara de cartier,unde toti fumeaza si beau in picioare ,nu stiu daca sunt 2mese,nu va imaginati vreun bar de lux curat si fara fum.ca aici sefumeaza inca in carciumi .)
Ba chiar fetele au discutat ca nu le plac privirile dezaprobatoare ale celorlalti cand fac copiii ceva.deci nu ele sunt asa ! (dolores,simonix)
fEtele de obicei aici vorbesc despre un copil,eu una nu m-am simtit niciodata atacata ,ca fac altfel avand trei,sunt convinsa ca si ele pe mine maprivesc altfel,nu ma judeca la fel ca la primul copil!
deci noi nu intram in discutie

DESIRE e tare Victoria cu lista !!!mama ce memorie are !!!!!!manca-o-as de desteapta!frumusetea mea de fata cu ochisorii ei superbi!!

ai mei dorm toata noaptea,si nici eu nu i-am lasat niciodata sa planga in patut.
deci pt mine cade ce zice pediatra aia,sa ii lasi sa urle ca sa se invete.
nu inseamna ca faci spagatul si sari in gat cand zicea OA,dar nici lasati singuri.
eu nu pot.doar daca vad o lacrima ma topesc!
stau cu ei gramadain brate cand ii apuca in acelasi timp.
cand era Sofia de 1 an si ceva si Andres abia nascut,faceam trenuletul cu ei cand eram singura acasa(mai mereu),adica pe ea pe perna pe picioare,si pe el pe alta perna intre picioarele ei.
n-o fi buna perna,dar decat sa sufere ei,eu stau si-n cap!

ESME La multi ani !!!!!!!!!!!!!!!!

SIMONIX fii ,draga,serioasa ca eu nu imi las nici copilul nr 3 sa planga !! dar al doilea !! sa fi plans "ochisor" al meu?pai eu ma topesc cand lasa buza..

AUD DE CURAND O AMICA;VORBIND DESPRE COPILUL alteia:
il ia prea repede in brate ! pai copilul ala nici nu are plamanii formati,daca ea nu il lasa nici sa planga!
deci inca se mai crede caplamanii seformeaza doar dacaplange,altfel cred ca raman cat ghinda

ALINA Anto-insanatosire rapida!! ai grija multa de tine!

ca vorbeatii degreseli.
EU FAC GRESELI ZILNIC !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:

il ia prea repede in brate ! pai copilul ala nici nu are plamanii formati,daca ea nu il lasa nici sa planga!
deci inca se mai crede caplamanii seformeaza doar dacaplange,altfel cred ca raman cat ghinda

Ai fost tare cu conspectul

Eu propun ca amicile astea de stiu ele cum se formeaza plamanii sa isi trimita studiul catre aia de dau premiu Nobel, sigur va folosii in loc de transplantul de plamani. Scoti partea proasta din plamani, ei deci nu mai sunt "complect formati" pui pacientul sa urle cat il tin bojoacele si puf...dupa cateva luni (nu zice nimeni cate luni le ia plamanilor sa se formeze sau inca e deschis studiul) plamani noi nouti formati prin noul trantament laureat cu premiul Nobel pentru...tampenie. Zau asa...

Si io ca monixu' am o multiem de lucru si studenti...si vai dupa atata pauza am uitat si cum se vorbeste cu astia...

Sanatate maxima tuturor!!!

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Aelita, Esme -

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 25+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Citat:

Ai fost tare cu conspectul

Eu propun ca amicile astea de stiu ele cum se formeaza plamanii sa isi trimita studiul catre aia de dau premiu Nobel, sigur va folosii in loc de transplantul de plamani. Scoti partea proasta din plamani, ei deci nu mai sunt "complect formati" pui pacientul sa urle cat il tin bojoacele si puf...dupa cateva luni (nu zice nimeni cate luni le ia plamanilor sa se formeze sau inca e deschis studiul) plamani noi nouti formati prin noul trantament laureat cu premiul Nobel pentru...tampenie. Zau asa...

Si io ca monixu' am o multiem de lucru si studenti...si vai dupa atata pauza am uitat si cum se vorbeste cu astia...

Sanatate maxima tuturor!!!

esme

mie la masuratorile pulmonare imi ese capacitatea redusa la 67%. Ma duc sa ma apuc sa plang si sa urlu, poa se mai formeaza ceva inapoi .

Pe de alta parte, sunt tehnici yoga de respiratie, care explica ideea de inspiratie rara dar profunda, unde profunda > 'cea obisnuita' si expiratie rara si profunda, explicatiile lor fiind ca exista zone limitrofe ale plamanilor care in respiratia obisnuita, ne constienta, nu sunt folosite. Dar cand plang, sau urlu, nu imi iese nicio respiratie profunda. Nici macar cand am urlat la moashe sa nu se suie pe burta mea . Ba din contra, cand plang/urlu imi iese o respiratie rapida si superficiala.
Deci, conform explicatiei mele, poti sa lasi copilul sa planga, cel mult se ufla de plans. Niciun plaman nu creste.

Apoi, si io am mai lasat cupilu sa miorlaie.... Asa ca trebuie dezbatute mai multe cazuri:
- miorlaila
- planset
- urlet de alintare/draci

Continuati voi lista, va rog. Eu am comportament diferit pt ele. Si functie de starile mele.

Mergi la inceput