Pufuleti mergacioshi ian-feb 2010 (157)
Raspunsuri - Pagina 9
Beatrice1982 spune:
cris D....you too..................of offffffffffffffffffffffffffff
doamne ajuta sa fie bine!
pentru piticii vostri!!!!!!!!!
aveti grija de voi............
stiu ca aveam un nepotel, care a fost alimentat prost de tot...adik mama lui ii dadea tzitzz, dar copilul nu se sartura, si nu i-a trecut niciodata prin minte sa ii dea supliment.ma rog........
si mai bine statea cu el noptile, si il legana si ii canta, pe cand colo lui ii era foame.nu zic asta de voi.,...ma refer ca 2 ani a supt pot sa zic exclusiv.......nimic nu ii trebuia.............da nimic frate.........si pe la doi ani, asa.,, a venit la noi, stia sa vorbeasca cursiv, era foarte inteligent, si era schija..........da batz, nu altceva............si la-m intrebat noi daca vrea "cola"
el DAAAAAAAAA
si zic la sora mea hai sa ii facem lapte cu cacao..........
zis si facut
i-am dat sa bea.......iti place?
daaaaaaa
mai vrei?
daaaaaaaaaaaaaaa
de atunci si pana in zilele noastre, copilul e clasa I.........cola lui e sfanta, cand se trez noaptea, sau seara sau dimi.,el sa aiba cola..................
teroare a fost, dar credeti-ma ca cu asta a crescut.....
noroc cu noi, ca altfel murea de foame
nici acum nu manca...numa vreo 3 feluri de mancare...........
si e la scoala din asta step by step..si acolo papa in fiecare zi la restaurant.........da nici m-sa nu se prea chinuie sa faca de papa, degeaba mai are unul de 2 ani si vreo 3 luni...........
ma rog asta e alta poveste
dar si cand s-a nascut asta al doilea, el a vrut sa suga si el de la mama lui.........................2 ani de zile nu e orice sa il tina la san la cerere............e lucru mare..desi cat manca numa el stie, ca numa cu aia ramanea....si na, era amre si zicea la maica-sa vreu tzitzi dezbraca-te odata ca mi-e foame
era mortal........................
intarcatu a zis ea ca nu a fost foarte greu....................
mno ui ca v-am scris o poveste
dealtfel numa povesti din astea trasnite sunt cu copiii de la mine din familie, de aia ma chinui eu si ma chinuiam sa fac ceea ce e mai bine pentru el
si sa intre mai multe prareri si asa................ca is varza astia la crescut copii, unul si unul............
P>S>
cumnata mea, ce vestita ii da la fetita lapte de vaca, indulcit k lumea cu zahar, ieri au fost la noi, si ii da pufuleti din astia STAR si ce stiu eu mai ce, cu CHEESE......cand am vz.mi-am facut cruce cu tot cu maini si cu picioare..................i-a adus si lui..dar i-am mancat eu.........:)))
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Ruxita spune:
intrebarea off-topic! NU, n-as divorta! Am nevoie de barbat nu doar noaptea ci si ziua! NU-mi imaginez cum cresc 2 copii de una singura in conditiile in care imi este frica sa traversez strada cu carutul(la figurat si un pic la propriu); de iertat l-as ierta numai la insistentele lui indelungate, regretee lui eterne si dovezile nenumarate de iubire, pana atunci as decara embargou, sa-si faca treaba de barbat si sot si cap de famiie si sa nu indrazneasca sa ma atinga ca-i dau cu ceva in cap! Evident s-ar pune problema dormitului separat, nu si separarea sau divortul! De ce sa i-l fac cadou numai pentru ca s-a culcat cu ea o data? Poate nici n-a meritat, a fost sub asteptari, n-a fost nimic serios, etc.
2) Cand ziceti ca fac pasi mergaciosii vostri, vreti sa ziceti fara sprijin??? Si Kay face pasi dar tinandu-se de diverse prin casa, dar nu si singur! Ar fi prea devreme, nu?
3) Am si eu un pieft de pui, mi-ati facut pofta de piftele...
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Beatrice1982 spune:
da, ruxita, merg nesprijiniti.......
am mai pus cateva pozici..........
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 da, ruxita, merg nesprijiniti....... am mai pus cateva pozici.......... Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
mergeti pe jos de-a binelea frumosilor
despre cumnata ta cu Star-ul.....sa aiba Doamne Doamne grija de Silvia sa fie sanatoasa.
ce creata e blacky
mami de fetita
haircut spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Neata buna ! LML tuturor sarbatoritilor din zilele acestea ! Noi ne mutam intr-o camaruta mult mai mica la socrii Si de cateva zile ne sfarmam creierii unde sa ne ducem lucrurile Pt A.cred ca e cea mai buna solutie ,pana castiga Lorex la Loto Ne vom inghesui caci vom fi 7 suflete intr-un aparatment de 3 camere in care doar 1 baie e functionala,soacra are poliartrita reumatoida,nu poate face nimic,deci o sa am mai multa treaba dar macar sper sa fiu mai linistita Mama ne-a mancat si banii si nervii si nu o sa stau sa vad cum imi distruge si fiul Asta e ...Din pacate o sa-i las ei aragazul,frigiderul,asina de spalat,dupa care inca platesc rate,pt ca nu am unde sa le duc Ea nu mi-ar da mie nici macar un ac,dimpotriva no gata ca v-am inebunit Din pacate nu o sa mai am PC Nici bani sa achizitionam unul Trebuie sa fac cumva sa va citesc macar Va pup O zi minunata ! "Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau'' mami de 2 ochi albastri |
multa putere sa ai, mamico!
mami de fetita
haircut spune:
citat din mesajul lui lorex De obicei nu scriu meniul zilei pt ca incropesc pe loc cu ce gasesc si am prin casa. Dar azi am mai multe la indemana asa ca o sa-i creeez si eu pt prima data n meniu pe care o sa-l respect -ora 8: LP cu cereale gustare ora 9: finger food (paine cu unt si putin putin almette) si un biscuite hipp -ora 11: gutui cu mar la abur pasate cu tot cu zeama -ora 14: piure de dovlecel cu carnitza de pui gutare ora 15: papaya proaspat -ora 18: branzica cu banana si avocado -ora 20-21: LP primim sugestii si reclamatii pana la urmatoarea masa _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
suna tare bine
Cred ca Maia are cel mai monoton meniu de pe aici...poate Irina de Nicole sa ne mai tina companie() fructele sunt mar/ para/ struguri cate una sau combinate, legumele sunt cam aceleasi, doar pasate uneori incat sa nu-i dau 2 zile la fel(ii gatesc pt 2 zile si-i pasez intr-o zi cartofii cu putin morcov, a doua zi dovlecel, pastarnac, patrunjel, morcov), aici variaza intr-adevar ce adaug:carne/ficat/ou/nimic . ora 18- cereale cu lapte/legume ramase de la pranz.
Fara fructe exotice, lactate, rosie...
nu-i dau din mancarea noastra pentru ca noi avem mai mereu rosii/bulion pe-acolo sau lapte/smantana.
Ei, crestem si noi mari acusica
Editez sa spun ca-i dau finger food paine cu gem de prune...e inebunita, mananca cu o pofta de zici ca cine stie ce bunatate are acolo...
mami de fetita
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
suna tare bine Cred ca Maia are cel mai monoton meniu de pe aici...poate Irina de Nicole sa ne mai tina companie() fructele sunt mar/ para/ struguri cate una sau combinate, legumele sunt cam aceleasi, doar pasate uneori incat sa nu-i dau 2 zile la fel(ii gatesc pt 2 zile si-i pasez intr-o zi cartofii cu putin morcov, a doua zi dovlecel, pastarnac, patrunjel, morcov), aici variaza intr-adevar ce adaug:carne/ficat/ou/nimic . ora 18- cereale cu lapte/legume ramase de la pranz. Fara fructe exotice, lactate, rosie... nu-i dau din mancarea noastra pentru ca noi avem mai mereu rosii/bulion pe-acolo sau lapte/smantana. Ei, crestem si noi mari acusica mami de fetita |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa fii mandru ca stai sus numai atunci cand nu iti e rusine sa iti aduci aminte cine te-a adus acolo sus."
Stiati ca:
Bebelusii se nasc fara oasele genunchilor care apar abia la varsta de 2-6 ani
vias spune:
dragi mamici sau viitoare mamici, am de vanzare cateva produse care foarte curand va vor fi foarte utile. Daca doriti ceva anume din acel link, va rog sa ma contactati la nr: 0761 660 878.
Toate produsele sunt in stare exceptionala, unele NOI!!! si de calitate!
Aici gasiti produsele
http://news.webshots.com/album/578924470MbVFLx
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
decenuela spune:
bea...ai un dulceeeeee...era sportiv de mic, mic....
in leg cu intarcatul...habar n-am nu sunt genul care sa-mi fac planuri si sa merg dupa carti....dar na sper ca pana la 1 an sa am lapte...dupa vedem...
cris.d....hm , ma gandeam io ca princesita sa renunte ea asa usor la tt....stiu ca parca a fost sora cu jiji...la anumite..apucaturi (stanciu mi-a zis ca de, jiji e barbat si stie ce-i bun )
alicredo ...dupa cum am vz...fiecare si-a dat cu parerea care mai de care mai infocat. sunt 2 sit f diferite...sa fii pus in fatza faptului ( atunci teoria pica de tot) si....sa-ti dai asa cu presupusul..cam ce-ai face. Trebuie sa fii tare, lucida si sa actionez dupa instinctele si idealurile tale in viatza....succes mami....pana una alta ai o maaaaaaaaaare iubire langa tine...neconditionata
azi n-am chef de nik..jiji doarme de 2 oare..cu unele intreruperi de tt....io ma chinui tot de atunci sa dorm....fara succes...ba tel ba netul ba..etc...si acusica se trez mister si ma ia de proaspata....cred ca bag meniul de....lene....mamaliga cu branza
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
haircut spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa fii mandru ca stai sus numai atunci cand nu iti e rusine sa iti aduci aminte cine te-a adus acolo sus." Stiati ca: Bebelusii se nasc fara oasele genunchilor care apar abia la varsta de 2-6 ani |
Da, este alergena. Semintele ei sunt. Dr a zis sa mai asteptam cu introducerea ei
mami de fetita