Pufuleti mergacioshi ian-feb 2010 (157)
Raspunsuri - Pagina 10
simplicity spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui haircut
Da, este alergena. Semintele ei sunt. Dr a zis sa mai asteptam cu introducerea ei mami de fetita |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa fii mandru ca stai sus numai atunci cand nu iti e rusine sa iti aduci aminte cine te-a adus acolo sus."
Stiati ca:
Bebelusii se nasc fara oasele genunchilor care apar abia la varsta de 2-6 ani
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Xela Help.....mi-a spus cineva ca studiile facute in Ro nu ar fi recunoscute in UK....e adevarat?....ca sa faci ACCA nu iti trebuie diploma de licenta?e ok diploma de la o universitate de stat din Romania?scuze ca te stresez... fetele sorry pt offtopic Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Ceea ce tulbura pe oameni nu sunt lucrurile, ci ideile pe care si le fac ei despre lucruri." Stiati ca: Furnica poate ridica de 50 de ori propria greutate si poate trage de 30 de ori propria greutate |
Este ok diploma din Romania de la stat. in functie de univeristatea absolvita, de programa scolara urmata, poti sa obtii si exceptari. eu nu ti-as recomanda, dar poti sa mai sari si peste ele. Bafta!
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
placintuta mea nu se ridica singur nici macar in fund,dar'mite in picioare,dar daca il ridic,sta in picioare mami de Alex si Radu |
you are not alone
varsta lui Tudor
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Este ok diploma din Romania de la stat. in functie de univeristatea absolvita, de programa scolara urmata, poti sa obtii si exceptari. eu nu ti-as recomanda, dar poti sa mai sari si peste ele. Bafta! varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Motto-ul de azi:
"Sa fii mandru ca stai sus numai atunci cand nu iti e rusine sa iti aduci aminte cine te-a adus acolo sus."
Stiati ca:
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa fii mandru ca stai sus numai atunci cand nu iti e rusine sa iti aduci aminte cine te-a adus acolo sus." Stiati ca: Bebelusii se nasc fara oasele genunchilor care apar abia la varsta de 2-6 ani |
Nu ti-as recomanda sa sari peste papers caci cele de inceput sunt baza si se leaga unele de altele. In rest gofor it. Bafta multa caci ai nevoie. Iti trebuie multa vointa ca sa termini. eu n-am avut vacante multi ani (le-am folosit pt invatat). Plus cu bebe, nu-i usor, dar se invata si noaptea, am testat.
varsta lui Tudor
simplicity spune:
citat din mesajul lui tomaca Nu ti-as recomanda sa sari peste papers caci cele de inceput sunt baza si se leaga unele de altele. In rest gofor it. Bafta multa caci ai nevoie. Iti trebuie multa vointa ca sa termini. eu n-am avut vacante multi ani (le-am folosit pt invatat). Plus cu bebe, nu-i usor, dar se invata si noaptea, am testat. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Multumesc frumos
Motto-ul de azi:
Stiati ca:
alicredo spune:
myky791,simplicity si eu cred ca daca esti inselat ai si tu o parte de vina!
haircut ,micky_mica
cris.d m-a amuzat tare raspunsul tau
beatrice, decenuela,xela,lilo,livia,mamidepuiuti
lorex esti o scumpa....! tu chiar citesti ceea ce scriem, suntem inca f indragostiti, mai are si el scapari ca ma critica cand sunt prin oale dupa 6, dar trecem peste
dupa cum ati spus si sperat, nu e vb de mine....e vb de cineva apropiat mie,sora mea...si ma doare....tipa e in afara, mai sunt si nasi pe deasupra, a gasit din greseala o discutie a lor pe mess , apoi si-a instalat un program prin care poate sa vada tot ce se intampla la ea pe calc din min in min cu print screen...si dovezile au inceput sa apara, de dezbracau pe net, din alea grele, poze cu intimitati trimise...offff Doamne nu stiu cum rezista langa el.!!!!asteapta pana se intoarce ea, ca vrea sa-i prinda in fata faptului, mai are o luna de trait langa dobitoc(niciodata nu l-am supotat ca mi-e cumnat dar m-am bucurat ptr ea,m-am prefacut, caci ea era cea fericita) eu i-am propus sa le trimitem un msg anomin in care sa le spuneam ca fac ceva gresit...ea a zis ca nu vrea...ca poate o sa se intample cu altaacum asteptam.
ruxita....exact asa ca si ea gandesti....nu ar divorta, dupa insistentele lui si intorsul, rugamintile in genunchi...s-ar impaca.
va multumesc tuturor ptr raspunsurile prompte
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
lorex spune:
citat din mesajul lui alicredo myky791,simplicity si eu cred ca daca esti inselat ai si tu o parte de vina! haircut ,micky_mica cris.d m-a amuzat tare raspunsul tau beatrice, decenuela,xela,lilo,livia,mamidepuiuti lorex esti o scumpa....! tu chiar citesti ceea ce scriem, suntem inca f indragostiti, mai are si el scapari ca ma critica cand sunt prin oale dupa 6, dar trecem peste dupa cum ati spus si sperat, nu e vb de mine....e vb de cineva apropiat mie,sora mea...si ma doare....tipa e in afara, mai sunt si nasi pe deasupra, a gasit din greseala o discutie a lor pe mess , apoi si-a instalat un program prin care poate sa vada tot ce se intampla la ea pe calc din min in min cu print screen...si dovezile au inceput sa apara, de dezbracau pe net, din alea grele, poze cu intimitati trimise...offff Doamne nu stiu cum rezista langa el.!!!!asteapta pana se intoarce ea, ca vrea sa-i prinda in fata faptului, mai are o luna de trait langa dobitoc(niciodata nu l-am supotat ca mi-e cumnat dar m-am bucurat ptr ea,m-am prefacut, caci ea era cea fericita) eu i-am propus sa le trimitem un msg anomin in care sa le spuneam ca fac ceva gresit...ea a zis ca nu vrea...ca poate o sa se intample cu altaacum asteptam. ruxita....exact asa ca si ea gandesti....nu ar divorta, dupa insistentele lui si intorsul, rugamintile in genunchi...s-ar impaca. va multumesc tuturor ptr raspunsurile prompte din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
in cazul asta as divorta sigur!
nu suport libidinoshii!
myky791 spune:
alicredo imi pare rau de sora ta. ce sati zic multa bafta, orice decizie ar lua clar va avea de suferit. daca il lasa sufera, daca nu sufera pana o s ail ierte. naspa. ma repet: sper sa nu fiu pusa never in aceasta situatie.
acum intrebare: in cat timp s edizolva supozitorul cu paracetamol? iam bagat unul azi dim puiului ca avea temp, dupa vreo ora a facut kk la oala si am vazut ca era si o parte de supozitor. si avea iar temperatura adik ii mai scazuse dar nu d etot si peste vreo ora iam dat ibalgin din ala pt copii sirop. deci intro ora nu se dizolva nu?
xela multa sanatate sa nu fie otita
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
miremia spune:
Intru si eu la amiaza....
Vad ca subiectul zilei este legat de divort. Nu este cazul la mine ca nu-s casatorita, deci ar fi "doar" o simpla despartire. Nu stiu ce as face...depinde de situatia in care ma aflu la momentul respectiv. Stiu un singur lucru: as ierta o aventura (s-a intamplat o data, a gresit, uitam si mergem mai departe) dar NICIODATA nu as putea trece peste faptul ca s-a implicat sentimental cu o alta femeie. Asta e lucrul care m-ar face sa-l scot definitiv din viata mea.
Alicredo imi pare rau pt sora ta, sper sa gaseasca puterea sa treaca mai departe.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg