Pufuleti mergacioshi ian-feb 2010 (157)
Raspunsuri - Pagina 11
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Multumesc frumos Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa fii mandru ca stai sus numai atunci cand nu iti e rusine sa iti aduci aminte cine te-a adus acolo sus." Stiati ca: Bebelusii se nasc fara oasele genunchilor care apar abia la varsta de 2-6 ani |
ACCA este importanta oriunde. In UK nu mai zic. Vezi ca rata de promovabilitate este scazuta. Asa ca sa nu tragi ciulul la invatat.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo myky791,simplicity si eu cred ca daca esti inselat ai si tu o parte de vina! haircut ,micky_mica cris.d m-a amuzat tare raspunsul tau beatrice, decenuela,xela,lilo,livia,mamidepuiuti lorex esti o scumpa....! tu chiar citesti ceea ce scriem, suntem inca f indragostiti, mai are si el scapari ca ma critica cand sunt prin oale dupa 6, dar trecem peste dupa cum ati spus si sperat, nu e vb de mine....e vb de cineva apropiat mie,sora mea...si ma doare....tipa e in afara, mai sunt si nasi pe deasupra, a gasit din greseala o discutie a lor pe mess , apoi si-a instalat un program prin care poate sa vada tot ce se intampla la ea pe calc din min in min cu print screen...si dovezile au inceput sa apara, de dezbracau pe net, din alea grele, poze cu intimitati trimise...offff Doamne nu stiu cum rezista langa el.!!!!asteapta pana se intoarce ea, ca vrea sa-i prinda in fata faptului, mai are o luna de trait langa dobitoc(niciodata nu l-am supotat ca mi-e cumnat dar m-am bucurat ptr ea,m-am prefacut, caci ea era cea fericita) eu i-am propus sa le trimitem un msg anomin in care sa le spuneam ca fac ceva gresit...ea a zis ca nu vrea...ca poate o sa se intample cu altaacum asteptam. ruxita....exact asa ca si ea gandesti....nu ar divorta, dupa insistentele lui si intorsul, rugamintile in genunchi...s-ar impaca. va multumesc tuturor ptr raspunsurile prompte din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
ce sa zic. Naspa. Asta este din categoria grele. Nu poti sa zici ca s-a intamplat doar odata. Este cu premeditare si repetitie. Nu cred ca as mai suporta. Fruntea sus. Pacat de timpul pierdut, dar ce bucurie pentru timpul recuperat din viitor.
varsta lui Tudor
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia Intru si eu la amiaza.... Vad ca subiectul zilei este legat de divort. Nu este cazul la mine ca nu-s casatorita, deci ar fi "doar" o simpla despartire. Nu stiu ce as face...depinde de situatia in care ma aflu la momentul respectiv. Stiu un singur lucru: as ierta o aventura (s-a intamplat o data, a gresit, uitam si mergem mai departe) dar NICIODATA nu as putea trece peste faptul ca s-a implicat sentimental cu o alta femeie. Asta e lucrul care m-ar face sa-l scot definitiv din viata mea. Alicredo imi pare rau pt sora ta, sper sa gaseasca puterea sa treaca mai departe. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
cat despre "accident" ,unul nu repetate,si eu am zis ca as putea trece,nu as divorta ...dar la mine un singur lucru e clar nimic din ce ma raneste nu uit,trec peste,iert dar nu uit(si aici sotul imi zice mereu ca atunci nu iert...iar eu il contrazic-pt ca nu uit in sufletul si mintea mea,nu va fi o manifestare exterioara,de genul reprosuri mai tarziu)...Miremia,cred ca esti foarte tare de caracter daca poti sa uiti cu adevarat
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa fii mandru ca stai sus numai atunci cand nu iti e rusine sa iti aduci aminte cine te-a adus acolo sus."
Stiati ca:
Bebelusii se nasc fara oasele genunchilor care apar abia la varsta de 2-6 ani
blue_flower spune:
Am citit despre rosie....pai eu ii pun la fiert copilului de la 6 luni, de cand am inceput diversificarea. Nu am gasit nicaieri de rosie ca nu e buna. Sigur, nu ii dau seminte, dar pulpa ii dau. I-am dat si cruda, cate o bucatica, din rosiile din gradina.
Chiar e nasol ca i-am dat? I-am facut chiar si suc de rosii fara sare pentru el special, si ii mai pun nitel in supa/mancare.
tomaca spune:
Am pierdut sarbatoritii:
Maia - fetitza finutza
Iuria - viitor top model
Patriotul - in curand va schimba prefixul
Daniel - viitor nou campion la atletism
LML astazi
Alexandra de Cris.M (iar disparuta)
Davidutzu
Raul de Bubu_bu
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui Nik0le tomaca, trec la vigantoletten pentru ca e mai putin "pretentios" decat Vigantolul, adica nu trebuie sa-l arunc dupa o luna, nu trebuie sa ma stresez sa nu-l tin la lumina, nu trebuie sa ma gandesc cu ce mancare-l asociez ca sa se absoarba cum trebuie. Si in plus de asta, vad ca e recomandat si in Germania! |
Merci. N-am stiut. Am sa vorbesc cu doctoritza.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui lorex Azi i-am facut bobitzei piftele de curcan la cuptor, i-am pasat doua si le-am amestecat in piureul de legume...nu prea i-a fost foame.. Am gasit prune in kaufland...scria ca-s din Grecia si mi-am adus aminte de Alexutzza care spunea ca sotul ei cumpara orice kkt daca-i din grecia, asa ca am cumparat cu incredere Sunt bunutze, dar nu se compara la gust cu prunele noastre! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Asta asa, cadou de ziua ei?
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui blue_flower Am citit despre rosie....pai eu ii pun la fiert copilului de la 6 luni, de cand am inceput diversificarea. Nu am gasit nicaieri de rosie ca nu e buna. Sigur, nu ii dau seminte, dar pulpa ii dau. I-am dat si cruda, cate o bucatica, din rosiile din gradina. Chiar e nasol ca i-am dat? I-am facut chiar si suc de rosii fara sare pentru el special, si ii mai pun nitel in supa/mancare. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
si eu la fel. Am citit totusi undeva de moderatie.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
BF - ce a zis doctorita despre analize? Este bine, nu?
varsta lui Tudor