Pufuleti mergacioshi ian-feb 2010 (157)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simplicity ma tot tin sa-ti spun cat de mult imi place noua rubrica Stiati ca....

La mine e invers: uit dar nu iert (se poate? Pe termen lung nu arunc intepaturi, nu ma gandesc la ce s-a intamplat dar daca se repeta imi amintesc inzecit ca s-a mai intamplat si ca nu a fost iertat. Sper sa gasesti o logica in ce am zis.

Eu rosie i-am dat, fara pielita si seminte. Si daca tot a venit vorba mi-am amintit ca pe borcanele cu miere de la Plasmon scrie sa nu le dam copiilor cu alergie si celor cu astm.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

BF - ce a zis doctorita despre analize? Este bine, nu?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Am avut ieri programare, bine ca nu m-am dus cu copilul, pt ca dna doc nu era la cabinet. Si era f multa lume la usa. Am vorbit doar cu asistenta, care si-a dat si ea cu parerea dar vazandu-ma neincrezatoare, m-a luat de mana si m-a dus in alt cabinet, la o alta doc, rugand-o sa citeasca analizele.
Aia a zis ca nu sunt marite mult, ca e normal sa fie modificate dat fiind faptul ca i-am facut vaccin la 6 luni si ca ar trebui sa ne ingrijoram daca erau de 2-3 ori mai mari. Si ca de ce nu tratam stafilococul auriu.
Am lasat o copie dupa analize la cabinet urmand sa o sun si sa vb cu ea. Numai ca nu imi raspunde la telefon.
Si uite asa tomaca o sa ajung sa schimb pediatra.
Overall, si ce daca are cearcane? Asa are el....
Eu nu sunt multumita cu raspunsul asta, cred ca voi mai cere si alte pareri.
merci de intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

myky791,simplicity si eu cred ca daca esti inselat ai si tu o parte de vina!
haircut ,micky_mica
cris.d m-a amuzat tare raspunsul tau
beatrice, decenuela,xela,lilo,livia,mamidepuiuti
lorex esti o scumpa....! tu chiar citesti ceea ce scriem, suntem inca f indragostiti, mai are si el scapari ca ma critica cand sunt prin oale dupa 6, dar trecem peste

dupa cum ati spus si sperat, nu e vb de mine....e vb de cineva apropiat mie,sora mea...si ma doare....tipa e in afara, mai sunt si nasi pe deasupra, a gasit din greseala o discutie a lor pe mess , apoi si-a instalat un program prin care poate sa vada tot ce se intampla la ea pe calc din min in min cu print screen...si dovezile au inceput sa apara, de dezbracau pe net, din alea grele, poze cu intimitati trimise...offff Doamne nu stiu cum rezista langa el.!!!!asteapta pana se intoarce ea, ca vrea sa-i prinda in fata faptului, mai are o luna de trait langa dobitoc(niciodata nu l-am supotat ca mi-e cumnat dar m-am bucurat ptr ea,m-am prefacut, caci ea era cea fericita) eu i-am propus sa le trimitem un msg anomin in care sa le spuneam ca fac ceva gresit...ea a zis ca nu vrea...ca poate o sa se intample cu altaacum asteptam.
ruxita....exact asa ca si ea gandesti....nu ar divorta, dupa insistentele lui si intorsul, rugamintile in genunchi...s-ar impaca.

va multumesc tuturor ptr raspunsurile prompte

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

mai, omul are un fetish (sexologist vorbind) si in sfarsit un mijloc, o persoana cu care sa si-l impartaseasca! Ii place sa pozeze nud, nu i-ar displace sa faca inregistrari video a unui act sexual, voyeurismul s.a.m.d. lucru pe care sotia lui ar fi trebuit sa-l cunoasca, asta in cazul in care intimitatea lor a fost deplina si fara retineri! Acum cantaresti, stai si chibzuiesti - il iubesti asa cum este el, te vezi facand cu el asta, iti doresti cu totul altceva... sa inteleg ca inca nu au consumat nimic fizic doar la distanta? si de ce ar vrea sa organizeze flagrantul? nu ar fi suficienta o confruntare inainte ca faptele sa se precipite si ca lucruri grave sa se fi intamplat?

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

cris.d - aoleu , si a mea tot 3 ani, tot primul an de gradi, tot la gr alexandrescu mi-a zis pediatra sa ma duc. Sper sa nu trecem prin ce ati trecut voi ...
Daca stau si ma gandesc bine, f probabil ca eu sunt vinovata ca am lasat-o asa cu secretiile alea. Din pacate nu am putut sa ma apropii cu vorba buna de nasul ei cu ser sau orice altceva si de suflat, sufla doar cand ii aduceam eu aminte ... poate daca insistam mai mult nu ajungeam aici .
Of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

din urma:

portocale eu i-am dat dupa 8 luni,pasate cu branzica sau cu cereale si papa cu placere, adevarat ca nu i-am dat f des, cred ca de 4-5 ori pana acuma numa.

taiat unghii eu incerc sa ii distrag atentia cu altceva, cu un canteceletc... de multe ori tai 3 unghii acum, 2 mai ncolo, 4 mai tarziu....deci in epsoade. Nu am putut niciodata sa ii tai unghiile cand doarme, nu am putut efectiv sama apropii de el saincerc macar,nu-mi vine cand il vad cum doarme asa ca un ingeras

Bea ma bucur sa aud ca ne citesti si ca nu ne-ai uitat! si m-am bucurat sa te citesc! Eheee ce ati mai rasuflat usurati fara Ivan...a?

bebelusii plimbareti felicitari ptr primii pasi!!!

Xela offf doamne, al meu nu s-ar fi intors din drum atata! sau daca se intorcea nici ca mai plecam undeva...ca sa nu mai pun cate luni nu ar fi vorbit cu mine cat sunt de cascata si ca l-am pus s se intoarca.

cris d no comment! Va urez multa liniste, pace, relaxare si o viaa fericita asa cm ati ales sa fie mai bine ptr voi!

trimit, mai citesc si revin

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

cris.d - aoleu , si a mea tot 3 ani, tot primul an de gradi, tot la gr alexandrescu mi-a zis pediatra sa ma duc. Sper sa nu trecem prin ce ati trecut voi ...
Daca stau si ma gandesc bine, f probabil ca eu sunt vinovata ca am lasat-o asa cu secretiile alea. Din pacate nu am putut sa ma apropii cu vorba buna de nasul ei cu ser sau orice altceva si de suflat, sufla doar cand ii aduceam eu aminte ... poate daca insistam mai mult nu ajungeam aici .
Of

ooof, sper sa nu fie asa rau. eu cand am luat acum la ema batista bb am zis ca ar fi fost tare faina pe vremea otitelor anei. ana si acum are muci, mai mereu, dar stau pe capul ei cat pot de mult sa sufle pana nu se mai aud si poate respira, de frica otitelor. ash folosi fara retzinere batista, chiar daca ar trebui sa o tzina tati 10 secunde, decat sa o tzin cand o intzeapa dr. anyway, mergi azi? incearca sa nu ramai acolo, daca iti zice, sau sa platesti rezerva privata de la cmu, alta clinica.eu am stat atunci cu ana in patutz de fier de bebe, 120/60 . sanatate multa

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

lucia Doamne ce dovlecel frumos ai tu acolo! ce costum super! unde l-ai gasit? nu conteaza unde, oricum nu cred ca poate cineva sa mai poarte asa un costum dupa ce l-a purtat cu atata clasa Teo!! E de vis copilasul in pozele alea! si in parc v-am admirat caciula, foarte frumoasa, sa o poarte sanatos!

Decenuela iaca ca te-am luat la cuconie!.sac! sunt la soacra, nu gatesc, nu spal, nu calc, numai ies cu Yannis la plimbare, offf Doamne ce bine e! Yannis papa ori peste proaspat la cuptor pe care il face soacra sa il mancam noi, ori ou, ori in unele zile papa si borcanele de la nestle si gata...n-o muri nimeni. ideea e ca papa f bine! nu stu, poate de la vreme , de la stat mult afara dar mananca de sparge si doarme de rupe de cand suntem aici!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Azi i-am facut bobitzei piftele de curcan la cuptor, i-am pasat doua si le-am amestecat in piureul de legume...nu prea i-a fost foame..

Am gasit prune in kaufland...scria ca-s din Grecia si mi-am adus aminte de Alexutzza care spunea ca sotul ei cumpara orice kkt daca-i din grecia, asa ca am cumparat cu incredere
Sunt bunutze, dar nu se compara la gust cu prunele noastre!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

multzam de incredere, da sunt bune dar mie mi se par cu totul alta specie, nu au nici o legatura cu ale noastre, la ei se numesc "vanilles"...ceva de genu. Nu au nici o asemanare la gust, ai luat din alea rotunde si mari nu?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Of

ooof, sper sa nu fie asa rau. eu cand am luat acum la ema batista bb am zis ca ar fi fost tare faina pe vremea otitelor anei. ana si acum are muci, mai mereu, dar stau pe capul ei cat pot de mult sa sufle pana nu se mai aud si poate respira, de frica otitelor. ash folosi fara retzinere batista, chiar daca ar trebui sa o tzina tati 10 secunde, decat sa o tzin cand o intzeapa dr. anyway, mergi azi? incearca sa nu ramai acolo, daca iti zice, sau sa platesti rezerva privata de la cmu, alta clinica.eu am stat atunci cu ana in patutz de fier de bebe, 120/60 . sanatate multa

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Astept sa ajunga mandra acasa. A luat-o soacra mea la pranz de la gradi si e la ea. Cica nu s-a plans deloc acolo si a mai intrebat-o si bunica ce si cum si cica nu o mai doare ca doar o gadila cand ii puneam eu picaturi. Bunica imi spunea ca facea fitze dimineata ca sa nu o duc la gradi dar uite ca mi-e teama ca aseara la baie cand am apasat-o pe urechea problema a zis ca o doare ...
Dimineata imi spunea ca sa nu mergem la gradi sa mergem la dr .
Tb sa o vad eu in ce ape se scalda in seara asta si maine sau in noaptea asta vad eu ce fac.
Nu cred ca e cazul de internare sincer si nici nu vreau sa ma gandesc ca inca sunt legata de C cu alaptatul.

In alta ordine de idei clar ii scot cu forta data viitoare. Daca as fi stiut ....

Mergi la inceput

Nikole, MP care e faza cu vigantoletten? unde se gaseste si cum se ia? ca yannis de vro 3 luni nu prea mai deschide gura sa il ia si ...uneoi il ia alteori nu, alteori prind io ura pe el si nu-i mai dau cate 2 saptamani ca m-am saturat de lupte greco-romane sa ii vad 4 picaturi pe gat....si m-a certat pediatra, ca nu fac bine, ca treb sa ii dau zilnic....sa-i dea ea daca reuseste! Plus ca dupa o luna uit sa iau altu' si iar mai trece o saptamana....

de Yannis

Mergi la inceput