Pufuleti mergacioshi ian-feb 2010 (157)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

miremia multumim de urari

multumim tuturor fetelor care inca intreaba de noi....lorex pls nu ma sterge din lista de prieteni...sper sa imi revin si sa activez

Alexandra
Raul
La multi ani dastefa!

si ptr ca si noi implinim 9 lunite...i-a sa va tratam noi cu o felie de tort cu fructe ....ce o felie?...cate vreti ca e de la noi!!!

David te iubim mult!

va pup pe toate! miss u all!!!!!!!suntem bine, crestem , il filmez si eu sa ne vedeti cu cadem in fund , in slow motion.

daca sotul v-ar insela cu cea mai buna prietena , ati divorta?

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

de sotz sau de prietena? fi si tu mai specifica draga! mi-era dor de voi! LML lui David!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Neata buna !
LML tuturor sarbatoritilor din zilele acestea !
Noi ne mutam intr-o camaruta mult mai mica la socrii Si de cateva zile ne sfarmam creierii unde sa ne ducem lucrurile Pt A.cred ca e cea mai buna solutie ,pana castiga Lorex la Loto Ne vom inghesui caci vom fi 7 suflete intr-un aparatment de 3 camere in care doar 1 baie e functionala,soacra are poliartrita reumatoida,nu poate face nimic,deci o sa am mai multa treaba dar macar sper sa fiu mai linistita Mama ne-a mancat si banii si nervii si nu o sa stau sa vad cum imi distruge si fiul Asta e ...Din pacate o sa-i las ei aragazul,frigiderul,asina de spalat,dupa care inca platesc rate,pt ca nu am unde sa le duc Ea nu mi-ar da mie nici macar un ac,dimpotriva
no gata ca v-am inebunit
Din pacate nu o sa mai am PC Nici bani sa achizitionam unul Trebuie sa fac cumva sa va citesc macar
Va pup
O zi minunata !

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri

Doamne! Off...de ce nu incercati sa vindeti din lucrurile de carre nu aveti nevoie? macar scapati de rate/ gen aragaz, masina de spalat?
Sper sa se rezolve toate cat mai repede!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Dastefa

Sa-ti creasca fetele mari si sa fii sanatoasa ca sa le poti creste mari, frumoase si destepte.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

LA MULTI ANI dastefa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa fi fericita alaturi de familia ta, sa fi mandra de fetitele tale frumoase!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Alicredo primul impuls a fost sa zic DAAAAAAA. Dar, ca de obicei exista situatii si situatii. Daca as fii constienta ca nu a gasit acasa ce i-a oferit domnisoara, si ca el a facut toate eforturile sa imi atraga atentia ca nu ii ofer ce are nevoie, atunci poate l-as ierta...poate...
Nu sa imi atraga atentia cu vorbe spuse din motul canapelei cu berea in mana, ci sa faca ceva in sensul asta. I-se pare ca m-am ingrasat si/sau ca ma neglijez sa imi faca cadou un abonament la sala, sau sa imi dea cardul sa ma duc la coafor, in timp ce el sta cu copiii, i s-au urcat hormonii la cap? sa ia copiii 2-3 ore sa ii duca in parc, timp in care sa ma odihnesc/relaxez si apoi sa ma intrebe daca am chef de nebunii, vrea romantism sau discutii profunde? Sa ma invite la o cina in oras, sa vina cu flori ca si cum abia m-ar curta...Daca nici asa nu obtine ce are nevoie si ajunge sa ma insele l-as ierta daca vrea sa ramanem impreuna, desi as suferi cumplit.
Dar daca domnul alege calea cea mai usoara cand i se ofera pe tava de catre altcineva, stiind exact ce pierde, atunci....cam asta a fost...ramanem parinti impreuna dar atat...

WOW! Foarte intelept,la obiect si f CORECT!

de Yannis

Mergi la inceput

despre noi:

am calatorit ok, e mai usor cu avionu de acuma.
- cel mai usor a fost la 1 si 2/3 luni, dormea tun , nici nu stiam ca e si el cu noi!
- cel mai nasol a fost intre 5si1/2 luni si 7
Acum e decent. Adica nu are stare, cand nu e semnul de centuri pleaca (tinut de noi) pe culoar, cerceteaza toate scaunele, bratele scaunelot, etc. Se baga cu totul in buzunarele alea cu reviste si instructiuni din spatele scaunelor, apoca tot, cerceteaza tot a si mancat din mancarea care ne-a adus-o in avion, i-am dat si lui un pic sin salata si un pic de chifla. Dar macar nu plange neconsolat intruna si nu stii ce sa ii mai faci sa taca...Daca il apuca maraiala il distragi usor si il faci sa uite cuo jucarie , un cantecel, ceasul de la mana etc... La decolare si la aterizare se uita e geam!

Peripetii
Am ajuns joi seara, noaptea se scoala plangand si era cam fierbintel. masuram, 38,3...punem paracetamol, adoarme, nu l-am mai trezit sa il masor dar am pus mana pe el si era ok nu parea fierbintel...io mi-am zis ca e dela dinti cum fusese si agitat...
dimineata: 38,8...pun paracetamol supozitor si dau si nurofen la 10 min diferenta. La 40 de min cand masor sa vad cat a scazut el avea 39,2 si 39,3!!! Asa ca am bagat juma' spre 3/4 dintr-un supozitor cu Novocalmin si a scazut in 20 de minute la 37,6. mergem degraba la un dr. care numa ca ne-a vazut ne ia 40 de E cik e ieftin ca e pe la 50-70 E un consult la dr! OMG! si nici nu era ceva gen euroclinic...
Consultat cik e ok, respira bine, nimic la plamani, deci cik nu e raceala, nimic in urechi, nimic in nas, e un virus n gat ca era rosu si nu stu ce puncte in juru' lu rosu. Si ca cel mai probabil deja a trecut (la dr avea 36,2) ca altfel,daca evolua virusu ar fi avut febra sau macar stare subfebrila. Sa il monitorizam 24 de ore si daca are 38 sa nu-i dam nimic, numa peste 38 sa ii dam ceva pe gura fie nurofen fie panadol ptr ca el nu are incredere in supozitoare ca nu stii cat s-a absorbit,cat nu, ca-t e in kk etc. si apoi in caz ca treb sa mai dai sa scazi febra nu stii exact pana unde poti sa mergi ca poate s-a absorbit mai mult din doza data pe fund si atunci nu poti depasi o anumita cantitate pe kg/corp etc...
Oricum in cele 24 de orede monitorizare a facut 38,2 numai seara si a cedat imediat la panadol. Ufff!am scapat cu bine

Yannis s-a acomodat bine, de cand cu ora noua adoarme la aceasi ora ca de obicei (21:30 dar acum adoarme la noul 21:30 , fostul 22:30) si se trezeste mai tarziu, in loc de 8-8juma se scoala pe la 9 juma-10 nu stu de la ce, dar eu a cerut schimbarea biletelor, nu ne intoarcem pe 8 ci mai stam o sapt ca e bine asa

Plus ca e cald, soare, frumos. ne plimbam mult afara ca e f placut si Yannis e tare fericit afara , apoi acasa mananca f bine, de cand am ajuns aici mananca la pranz mancare 120-140 ca atata manca cu chiu cu vai acasa si deci nu-i fac mai mult si aici mananca si un iaurt dupa masa...e prima oara cand papa masa plus desert deci, AM ZIS ,mai stam!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Neata buna !
LML tuturor sarbatoritilor din zilele acestea !
Noi ne mutam intr-o camaruta mult mai mica la socrii Si de cateva zile ne sfarmam creierii unde sa ne ducem lucrurile Pt A.cred ca e cea mai buna solutie ,pana castiga Lorex la Loto Ne vom inghesui caci vom fi 7 suflete intr-un aparatment de 3 camere in care doar 1 baie e functionala,soacra are poliartrita reumatoida,nu poate face nimic,deci o sa am mai multa treaba dar macar sper sa fiu mai linistita Mama ne-a mancat si banii si nervii si nu o sa stau sa vad cum imi distruge si fiul Asta e ...Din pacate o sa-i las ei aragazul,frigiderul,asina de spalat,dupa care inca platesc rate,pt ca nu am unde sa le duc Ea nu mi-ar da mie nici macar un ac,dimpotriva
no gata ca v-am inebunit
Din pacate nu o sa mai am PC Nici bani sa achizitionam unul Trebuie sa fac cumva sa va citesc macar
Va pup
O zi minunata !

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri

Doamne! Off...de ce nu incercati sa vindeti din lucrurile de carre nu aveti nevoie? macar scapati de rate/ gen aragaz, masina de spalat?
Sper sa se rezolve toate cat mai repede!

de Yannis

Alexutza are dreptate. Nu puteti vinde din ele? Of, mult curaj.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:

despre noi:

- cel mai usor a fost la 1 si 2/3 luni, dormea tun , nici nu stiam ca e si el cu noi!
Acum e decent. Adica nu are stare, cand nu e semnul de centuri pleaca (tinut de noi) pe culoar, cerceteaza toate scaunele, bratele scaunelot, etc. Se baga cu totul in buzunarele alea cu reviste si instructiuni din spatele scaunelor, apoca tot, cerceteaza tot a si mancat din mancarea care ne-a adus-o in avion, i-am dat si lui un pic sin salata si un pic de chifla. Dar macar nu plange neconsolat intruna si nu stii ce sa ii mai faci sa taca...Daca il apuca maraiala il distragi usor si il faci sa uite cuo jucarie , un cantecel, ceasul de la mana etc... La decolare si la aterizare se uita e geam!

Peripetii
Am ajuns joi seara, noaptea se scoala plangand si era cam fierbintel. masuram, 38,3...punem paracetamol, adoarme, nu l-am mai trezit sa il masor dar am pus mana pe el si era ok nu parea fierbintel...io mi-am zis ca e dela dinti cum fusese si agitat...
dimineata: 38,8...pun paracetamol supozitor si dau si nurofen la 10 min diferenta. La 40 de min cand masor sa vad cat a scazut el avea 39,2 si 39,3!!! Asa ca am bagat juma' spre 3/4 dintr-un supozitor cu Novocalmin si a scazut in 20 de minute la 37,6. mergem degraba la un dr. care numa ca ne-a vazut ne ia 40 de E cik e ieftin ca e pe la 50-70 E un consult la dr! OMG! si nici nu era ceva gen euroclinic...
Consultat cik e ok, respira bine, nimic la plamani, deci cik nu e raceala, nimic in urechi, nimic in nas, e un virus n gat ca era rosu si nu stu ce puncte in juru' lu rosu. Si ca cel mai probabil deja a trecut (la dr avea 36,2) ca altfel,daca evolua virusu ar fi avut febra sau macar stare subfebrila. Sa il monitorizam 24 de ore si daca are 38 sa nu-i dam nimic, numa peste 38 sa ii dam ceva pe gura fie nurofen fie panadol ptr ca el nu are incredere in supozitoare ca nu stii cat s-a absorbit,cat nu, ca-t e in kk etc. si apoi in caz ca treb sa mai dai sa scazi febra nu stii exact pana unde poti sa mergi ca poate s-a absorbit mai mult din doza data pe fund si atunci nu poti depasi o anumita cantitate pe kg/corp etc...
Oricum in cele 24 de orede monitorizare a facut 38,2 numai seara si a cedat imediat la panadol. Ufff!am scapat cu bine

Yannis s-a acomodat bine, de cand cu ora noua adoarme la aceasi ora ca de obicei (21:30 dar acum adoarme la noul 21:30 , fostul 22:30) si se trezeste mai tarziu, in loc de 8-8juma se scoala pe la 9 juma-10 nu stu de la ce, dar eu a cerut schimbarea biletelor, nu ne intoarcem pe 8 ci mai stam o sapt ca e bine asa

Plus ca e cald, soare, frumos. ne plimbam mult afara ca e f placut si Yannis e tare fericit afara , apoi acasa mananca f bine, de cand am ajuns aici mananca la pranz mancare 120-140 ca atata manca cu chiu cu vai acasa si deci nu-i fac mai mult si aici mananca si un iaurt dupa masa...e prima oara cand papa masa plus desert deci, AM ZIS ,mai stam!

de Yannis

Chiar voiam sa intreb cu este calatoria. Dar ai scris tu. Pare frumos din ce spui tu. Bine ca a scpat Yannis usor cu raceala. Cred ca s-a transferat la noi. L-am gasit azi dimineata cu 38.1 si mi s-a parut mie ca parca ar avea nasul mai fonfait. Ma duc sa vad daca nurofen plus oscilo l-au ajutat. Oricum ziua a acut 37.7-37.8

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

despre noi:

Peripetii

de Yannis

Chiar voiam sa intreb cu este calatoria. Dar ai scris tu. Pare frumos din ce spui tu. Bine ca a scpat Yannis usor cu raceala. Cred ca s-a transferat la noi. L-am gasit azi dimineata cu 38.1 si mi s-a parut mie ca parca ar avea nasul mai fonfait. Ma duc sa vad daca nurofen plus oscilo l-au ajutat. Oricum ziua a acut 37.7-37.8

varsta lui Tudor

Oricum din toata faza asta io am retinut ceva de la matusa. cum ca: Nurofen face parte dintr-o grupa de medicamente. Panadol si paracetamol si toate pe baza de paracetamol face parte din alta grupa. Si Novocalmin dintr-o a 3a grupa. Si in caz de febra f mare pot sa ii dau odata (ma rog la distante mici de timp) cate o doza din fiecare din ele (cate 1 din grupa) cu mentiunea in 24 de ore sa nu depasesc cantitatea de kg/corp permisa pe fiecare grupa in parte....

Sper ca m-am facut intelesa.

ca eu de ex aveam aceeasi problema ca a mihaelei..bagat paracetamol, paracetamol cacat...acum ce fac? de unde stiu cat a absorbit? ce altceva ii pot da, etc? E bine de stiut ca poti ataca cu alt medicament imediat.

de Yannis

Mergi la inceput

Intrebare de baraj:

cate iaurturi poate manca un bebe de 9 luni intr-o zi? de ex ii pot da si dimineata si acum pe la 7-8? ca ii plac f mult.
cu mentiunea ca sunt iaurturi speciale ptr copii peste 6 luni (iaurt normal, tinut la frigider nu crema din aia desert de la nestle care sta la temp camerei)

de Yannis

Mergi la inceput