Pufuleti mergacioshi ian-feb 2010 (157)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

sunt o proasta sentimetala....m-am umflat de plans auzind la stiri cum un copilas de doar un an, parasit de mama la nastere, este "returnat" statului de asistentul maternal care l-a crescut, ca nu ii mai ajuns banii....

alexutzzza, frumos povestesti tu acolo....pai sa tot stati, la asa cuconie iaurt....hm...rau nu are ce sa-i faca, daca e special pt bb, doar sa nu il privezi de alte alimente...intelegi...adica iaurt de 2 ori pe zi inseamna ca nu primeste altceva de care ar avea la fel de nevoie....intelegi...

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

alicredo....wow...wow...sunt rea...dar ma bucur ca n-ai tu prb...imi pare rau de sora ta....banuiesc ca e tanara si ea..si..daca acu se intampla din astea....of, of ..mai, mai...
.....hm in ceea ce priveste...modul de a privi lucrurile de genul...de ce sa cresc singura copilul....si pe el sa=-l eliberz sa se simta bine cu shtoarfa...sa stea aici..la bine si la rau!.....NU SUNT DE ACORD...dragoste cu de-a sila nu se poate, mi se pare ca m-as umili pe mine ca femeie sa tin pe cineva de dragul a 3 lei pe care-i poate oferi pe cale legala si, daca-si iubeste copilul...il poate oferi dragoste chiar daca nu e langa mama lui. O viatza am...sa ajung cu barbatul colega de apartament ca de...mi-a fc un copil??? da unde e linistea mea...e singurul barbat din lume???? daca a gresit , o sa mai greseasca...si ce impresionat vine cu flori in genunchi....o doamen imi dau lacrimile..
eu fac parte din categoria de copii care si-ar fi dorit f mult ca parintii sa divorteze numai sa nu mai asist la tot circul...dar de...copii , casa....NUUUUUUUUUU....suntem in sec XXI...oameni civilizati, cel putin asa ne consideram....lucrurile se pot rez altfel, amiabil....daca faci un compromis..si urmeaza si al doilea...deja consider a fi o pers slaba...care asa o s-o duca toata viatza..vaitandu-se prin ce trece... ce victima e.. ( mama de ex)..dar eu cred ca si-a meritat soarta....

imi cer scuze...alicredo......sper ca sora ta sa fie suficient de inteleapta si sa-si anticipeze viitorul...

alex....te invidiez..caldura...plimbari...cu alte cuvinte coconela...
si bietul yannis....stiam ca va raci si el...ca de..mama ei de fereastra.....

glumesc...hai bine ca e ok....ca papa bine...ii prieste acolo....si tu? ca acolo e super papa.

simpli

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Intrebare de baraj:

cate iaurturi poate manca un bebe de 9 luni intr-o zi? de ex ii pot da si dimineata si acum pe la 7-8? ca ii plac f mult.
cu mentiunea ca sunt iaurturi speciale ptr copii peste 6 luni (iaurt normal, tinut la frigider nu crema din aia desert de la nestle care sta la temp camerei)

de Yannis

eu cred ca iaurtul nu are de ce sa-i faca rau...numai prb depinde dupa ce mancare e servit...poate doarsa-i faca iesire afara....mai moale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ALEXUTZZA, cred ca sunteti singurii romani care mai vor sa stea acolo, k astia zic sa nu ne aventuram in grecia, ca nush' ce atentate pe la ambasade, etc. bravo, sa va fie bine

am pus si io ceva poze, cu invitatzie pe maill comun, ca sa nu ocupam tot spatiul pe contul pufilor.

ema nu vrea sa mai stea niciunde, nici bratze, doar s-o tii de maini si sa plecam la cercetat casa. i-am explicat ca ar fi mai simplu in 4 labe, dar..... si a inceput sa se invarta pe loc din stat in fund, de aceea ii pun jucarii in cerc si se tot intoarce de mai multe ori. o amtezesc

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

Oricum din toata faza asta io am retinut ceva de la matusa. cum ca: Nurofen face parte dintr-o grupa de medicamente. Panadol si paracetamol si toate pe baza de paracetamol face parte din alta grupa. Si Novocalmin dintr-o a 3a grupa. Si in caz de febra f mare pot sa ii dau odata (ma rog la distante mici de timp) cate o doza din fiecare din ele (cate 1 din grupa) cu mentiunea in 24 de ore sa nu depasesc cantitatea de kg/corp permisa pe fiecare grupa in parte....

Sper ca m-am facut intelesa.

ca eu de ex aveam aceeasi problema ca a mihaelei..bagat paracetamol, paracetamol cacat...acum ce fac? de unde stiu cat a absorbit? ce altceva ii pot da, etc? E bine de stiut ca poti ataca cu alt medicament imediat.

de Yannis

Eu, de cand am fost cu Kiti la camera de garda, cu o viroza, am retinut ca la 8 ore se pot la antitermice slabe diferite intre ele. Adica la 8 un supozitor cu paracetamol, apoi nurofen, apoi novocalmin la febra 39. Nu am folosit novocalmin si nici nu as vrea (nu am nici in casa). Dar am scapat cu alternare paracetamol si nurofen. Daca zici ca panadolul e alta grupa, deja s-au acoperit 24 ore.

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

am primit mail ca 2 persoane s-au legat la albumul meu de poze, privat ca si pana acum. un nick e ana ana, celalalt amira amira. sper ca e cineva dintre noi, desi ..... ce aberatzii

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

alicredo....wow...wow...sunt rea...dar ma bucur ca n-ai tu prb...imi pare rau de sora ta....banuiesc ca e tanara si ea..si..daca acu se intampla din astea....of, of ..mai, mai...
.....hm in ceea ce priveste...modul de a privi lucrurile de genul...de ce sa cresc singura copilul....si pe el sa=-l eliberz sa se simta bine cu shtoarfa...sa stea aici..la bine si la rau!.....NU SUNT DE ACORD...dragoste cu de-a sila nu se poate, mi se pare ca m-as umili pe mine ca femeie sa tin pe cineva de dragul a 3 lei pe care-i poate oferi pe cale legala si, daca-si iubeste copilul...il poate oferi dragoste chiar daca nu e langa mama lui. O viatza am...sa ajung cu barbatul colega de apartament ca de...mi-a fc un copil??? da unde e linistea mea...e singurul barbat din lume???? daca a gresit , o sa mai greseasca...si ce impresionat vine cu flori in genunchi....o doamen imi dau lacrimile..
eu fac parte din categoria de copii care si-ar fi dorit f mult ca parintii sa divorteze numai sa nu mai asist la tot circul...dar de...copii , casa....NUUUUUUUUUU....suntem in sec XXI...oameni civilizati, cel putin asa ne consideram....lucrurile se pot rez altfel, amiabil....daca faci un compromis..si urmeaza si al doilea...deja consider a fi o pers slaba...care asa o s-o duca toata viatza..vaitandu-se prin ce trece... ce victima e.. ( mama de ex)..dar eu cred ca si-a meritat soarta....

imi cer scuze...alicredo......sper ca sora ta sa fie suficient de inteleapta si sa-si anticipeze viitorul...

IDEM! nici eu nu pot! daca mi s-a luat, pai sa nu-l mai vad in fata ochilor! Am stat cu rabdare in bancile scolilor si ale facultatilor sa ascult poliloghiile unora care uneori bateau campii tocmai ca sa-mi asigur un venit minim necesar si decent traiului de una singura, sa nu stau la mila nimanui, sau nu neaparat mila, dar efectiv sa nu am "interese" si daca mi se pune pata sa plec, pai sa ma duc in lumea larga!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

glumesc...hai bine ca e ok....ca papa bine...ii prieste acolo....si tu? ca acolo e super papa.

pai deh...io ce sa fac...cand ma intorc pun draperii la geamuri ca ma fac de ras

i-am zis sotului ca daca-mi schimba biletele si ma lasa cu o sapt in plus aici sa-mi aduca si pantalonii de gravida de acasa ca altceva nu o sa ma mai incapa! Doamne e asa buna mancarea aici! pana si o amarata de rosie sau o ceapa au alt gust! Sa nu mai zic de inghetzata si placinte

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

lucia Doamne ce dovlecel frumos ai tu acolo! ce costum super! unde l-ai gasit? nu conteaza unde, oricum nu cred ca poate cineva sa mai poarte asa un costum dupa ce l-a purtat cu atata clasa Teo!! E de vis copilasul in pozele alea! si in parc v-am admirat caciula, foarte frumoasa, sa o poarte sanatos!

Decenuela iaca ca te-am luat la cuconie!.sac! sunt la soacra, nu gatesc, nu spal, nu calc, numai ies cu Yannis la plimbare, offf Doamne ce bine e! Yannis papa ori peste proaspat la cuptor pe care il face soacra sa il mancam noi, ori ou, ori in unele zile papa si borcanele de la nestle si gata...n-o muri nimeni. ideea e ca papa f bine! nu stu, poate de la vreme , de la stat mult afara dar mananca de sparge si doarme de rupe de cand suntem aici!

de Yannis

Multumim frumos pentru aprecieri.
Costumasul l-am luat de pe ebay.
Pacat ca am mancat dovleacul inainte(defapt teo l-a mancat).

Ce te invidiez ca esti in grecia acum...
Mie cel mai mult in grecia mi-au placut oamenii(si maslinele)
Nici unele de acasa nu se compara cu alea din grecia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

sunt o proasta sentimetala....m-am umflat de plans auzind la stiri cum un copilas de doar un an, parasit de mama la nastere, este "returnat" statului de asistentul maternal care l-a crescut, ca nu ii mai ajuns banii....

alexutzzza, frumos povestesti tu acolo....pai sa tot stati, la asa cuconie iaurt....hm...rau nu are ce sa-i faca, daca e special pt bb, doar sa nu il privezi de alte alimente...intelegi...adica iaurt de 2 ori pe zi inseamna ca nu primeste altceva de care ar avea la fel de nevoie....intelegi...

mama unui pui...Stefan

mda, pricipesc...nu l-as priva decat de lapte... ca in pana de idei ii dau lapte sau lapte cu cereale...

merci de sfat

de Yannis

Mergi la inceput