Pufuleti mergacioshi ian-feb 2010 (157)
Raspunsuri - Pagina 8
Beatrice1982 spune:
asadar...avem pufuleti mergaciosi.................
sa ne traiasca
la multe lunite pufilor de azi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Lillo spune:
Alicredo primul impuls a fost sa zic DAAAAAAA. Dar, ca de obicei exista situatii si situatii. Daca as fii constienta ca nu a gasit acasa ce i-a oferit domnisoara, si ca el a facut toate eforturile sa imi atraga atentia ca nu ii ofer ce are nevoie, atunci poate l-as ierta...poate...
Nu sa imi atraga atentia cu vorbe spuse din motul canapelei cu berea in mana, ci sa faca ceva in sensul asta. I-se pare ca m-am ingrasat si/sau ca ma neglijez sa imi faca cadou un abonament la sala, sau sa imi dea cardul sa ma duc la coafor, in timp ce el sta cu copiii, i s-au urcat hormonii la cap? sa ia copiii 2-3 ore sa ii duca in parc, timp in care sa ma odihnesc/relaxez si apoi sa ma intrebe daca am chef de nebunii, vrea romantism sau discutii profunde? Sa ma invite la o cina in oras, sa vina cu flori ca si cum abia m-ar curta...Daca nici asa nu obtine ce are nevoie si ajunge sa ma insele l-as ierta daca vrea sa ramanem impreuna, desi as suferi cumplit.
Dar daca domnul alege calea cea mai usoara cand i se ofera pe tava de catre altcineva, stiind exact ce pierde, atunci....cam asta a fost...ramanem parinti impreuna dar atat...
livia1980 spune:
Buna dimineata!!
In primul rand incep prin a ura pufisorilor de astazi -Alexandra, Raul, Dadid LML!...si pufusoarei DASTEFAca si ea e o pufusoara...dar mai MARE....la multi ani si multi bani!
Alexandru s-a trezit pe ora de vara...dupa ce toata noaptea a plans..leganat nu, cantat nu, tata nu...nu stiu ce a avut!chiar nu stiu!Poate l-a durut stomacelul...dar nu cred...sau am mancat eu niste sarmale ieri...si i le-am dat si lui!Dar tot il iubesc mult mult..desi am tipat putin la el asta noapte...ca era sa ma bata tati :)
A trecut si asta!
Lorex- uneori mi le iau de la supermarket, alteori de la producator direct!
Alicredo - la intrebarea ta....fiecare situatie e particulara.Inainte de orice trebuie sa pui in balanta ce e bine si frumos intre voi si ce e rau!Dar analiza sa o faci la rece!Nu cand esti suparata!...Poate fi o simpla aventura...numai fizic nu si cu inima!Si sunt convinsa ca unui barbat daca i se fac avansuri si femeia arata bine si stie sa-l capteze....prea putini nu cad prada impulsului!
In situatia in care s-ar repeta a doua oara si ai o situatie materiala care sa permita sa te intretii singura..raspunsul ar fi DA ...eu as da divort!
Fac o paranteza....eu mi-am promis ca nu voi sta cu un barbat care bea sau care ma lioveste..indiferent de situatie...La treaba cu inselatul cred ca as inchide ochii..daca nu o face intr-un mod nesimtit!Daca as stii ca tot eu si copilul suntem pe primul plan!In schimb de la bautura(viciu crinic, nu ca un om normal) si de la violenta nu inchid ochii nici macar odata!
Dulcineea- simti uneori ca lumea se naruie in jurul tau....dar daca ai dragoste si sanatate le treci pe toate.Asa ca...curaj!Fiecare hop e un 'sut in fund'! Gandeste-te ca sunt altii mai rau ca tine!Eu asa gandesc cand mi se scufunda corabiile!
Hai ca v-am plictisit indeajuns!
mami fericita dintr-o poveste de Dragobete
mamidepuiuti spune:
neata buna
LML alexandra,david si raul!
LMA dastefa ,fericire si sanatate alaturi de cei dragi
alicredo,depinde ce simti tu...noi acum putem da raspunsuri elaborate,gandite la rece...dar cine e in cauza,normal ca "arunca" in balanta faptele,nu are timp sa le aseze frumos,sa le cantareasca...sau,mai bine zis,nu are energia sufleteasca sa o facagreu...multa putere spre o decizie care sa te impace sufleteste
xela,multa sanatate lui A
dulcineeadoamne-ajuta sa rasara soarele si pe strada voastra!macar in noua casa veti avea liniste sufleteasca
mami de Alex si Radu
xela_07 spune:
E clar ca barbatii si femeile sunt diferite ...
Cu ce nu sunt deacord eu e cu tinutul lui in puf. Sa avem grija cu el sa nu-l suparam ... ca daca se duce in alta parte atunci eu am fost vinovata. De ce??? Adica nu ne-am luat la bine si la rau? Adica mie cand mi-e rau ma duc la altul sau cum ...?
Asa cum zicea si lillo e bine sa existe o comunicare f buna. Ce nu-ti place si hai sa vedem cum putem schimba ca si eu sunt om si e normal sa nu fiu mereu frumoasa si disponibila.
ioana_fota spune:
Buna ziua si de pe litoral unde inca este cald si bine .
LML sarbatoritilor de azi:
[center]Alexandra
Raul
David si nu in ultimul rand Dastefa[/center]
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 fetele care stiti cum sta treaba cu otita (in special cris.d - spuneai de ceva amintiri neplacute ...) poate sa reapara? Se vaita dimineata a mea iar de urechi . De la ce? Ce sa fac? Sa merg cu ea la ORL? |
scuze daca e tarziu... da, reapare, chiar dupa tratament cu antibiotic. cica ar fi cauza ca infectia din nas nu a fost tratatta la timp sau nasul suflat bine (noaptea) si se duce in urek. ana a facut in luna octombrie, cand avea 3 ani (primul an de gradi) 3 otite, din care 2 la spital, cu anestezie si punctzie sa ii dreneze lichidul ca sa nu-i sparga timpanul. horror. eu am fost la grigore alexandrescu atunci, dr. Toader, dragutza. si ok
multa sanatate, sa nu fie nici jumate din cate am zis eu mai sus.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
ioana_fota spune:
Dulcineea imi pare rau de situatie,sper sa fiti linistiti acolo .Intrebare:calc e al mamei tale?daca tot ii lasi atatea nu ai putea lua macar calc?
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
lorex spune:
www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.phgifts.com/pictures/flowers/Mixedflowers/flr17-big.jpg&imgrefurl=http://www.phgifts.com/send-flowers-philippines.html&usg=8Zft9okvsWVp7HnLlrmUVZiruRA=&h=370&w=330&sz=50&hl=ro&start=107&zoom=1&tbnid=8aoXQu4fnUqUvM:&tbnh=159&tbnw=142&prev=/images%3Fq%3Dflowers%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DN%26biw%3D1659%26bih%3D814%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=431&ei=JN3PTM3kOsKdOtjixeME&oei=AN3PTMfULIaHswac16H1AQ&esq=4&page=4&ndsp=35&ved=1t:429,r:3,s:107&tx=75&ty=95" target="_blank">LA MULTI ANI DASTEFA!
sa fii sanatoasa, sa-ti vezi fetele mari ,
la casa lor si sa-ti cresti nepotii si stranepotii!
PS: ce tort superb ti-a facut Bea
cris.dogarel spune:
si acum buna dimi si de la noi si LA MULTI ANI< DASTEFA! si LML David, Alexandra, RAul
NIKOLE, poznele erau din germania 1, adik asta-vara. astea de acu nu am apucat sa le pun, dar ma kinui
Cand am vazut ca ati scris 4 pagini de aseara m-am gandit eu ca e despre sex. Ma rog, sex cu alta, dar...tot aia. e grele, vad din raspunsuri ca niciuneia nu i-au fugit okii pana acum pe la vreun bredu'pitu', ceva. mno, daca m-ar inshela, insemmna ca m-am inshelat eu in privintza lui. deci, cine a gresit primul?io, ca l-am crezut baiat de casa, sau el ca m-a contrazis? glumesc, ca nu stiu ce as face concret, insa nu ma grabesc sa arunc prima cu piatra ca, deh, never say never
DECE, ma tot tzin sa iti zic si eu, daca te incalzeshte cu ceva: Ema e la fel, dar absolut la fel, se trezeshte de 'nshpe ori noaptea, cauta tzatza, nu papa, dar o ia sa adoarma, ziua cam la fel, de alint, de sete, de ..geaba,des. nu a fost prea diferit cu Ana, nici dupa intzarcare. s-a trezit des, macar de 2-3 ori noaptea, inca o mai face si acum, dar nu in fiecare noapte. deci, asa e "modelul". d-aia eu nu am tinut regim de alaptare, nu am renuntzat la cafea. doar la fumat.
btw, XELA, nu am fumat zilele astea, desi as fi facut-o, de n ori pe zi,imi venea, deh, viciu, insa am bagat cate un baton de martzipan,cica trebuia pt craciun, un kinder bueno pt colindatorii de halloween,etc
si alt btw....cum stim cand nu mai e lapte-n tzatze?cum se intzarca tzitzi-dependentzii?(adik daca ei nu renunta pana la vara, asa, cum ii determinam?
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana