Pufuleti mergacioshi ian-feb 2010 (157)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Neata buna !
LML tuturor sarbatoritilor din zilele acestea !
Noi ne mutam intr-o camaruta mult mai mica la socrii Si de cateva zile ne sfarmam creierii unde sa ne ducem lucrurile Pt A.cred ca e cea mai buna solutie ,pana castiga Lorex la Loto Ne vom inghesui caci vom fi 7 suflete intr-un aparatment de 3 camere in care doar 1 baie e functionala,soacra are poliartrita reumatoida,nu poate face nimic,deci o sa am mai multa treaba dar macar sper sa fiu mai linistita Mama ne-a mancat si banii si nervii si nu o sa stau sa vad cum imi distruge si fiul Asta e ...Din pacate o sa-i las ei aragazul,frigiderul,asina de spalat,dupa care inca platesc rate,pt ca nu am unde sa le duc Ea nu mi-ar da mie nici macar un ac,dimpotriva
no gata ca v-am inebunit
Din pacate nu o sa mai am PC Nici bani sa achizitionam unul Trebuie sa fac cumva sa va citesc macar
Va pup
O zi minunata !

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri

ooooooooffffffffffffffffff offfffffff
sper sa va fie mai bine in camarutza si sa fiti linite si asa, decat sa fii tot stresata.doamne ajuta sa va fie bine!!!!!!!!!!

sa faci cumva sa ne mai scrii cum va merge.iar alea lasa-le ca sa le aiba ea, si sa ii fie rusine, nu credeam ca pot exista pe lume si astel de mame.doamne doamne!!!!!!!!!!!!!!!

aveti grija de voi si sa cresteti mari!!!!!!!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Neata buna !
LML tuturor sarbatoritilor din zilele acestea !
Noi ne mutam intr-o camaruta mult mai mica la socrii Si de cateva zile ne sfarmam creierii unde sa ne ducem lucrurile Pt A.cred ca e cea mai buna solutie ,pana castiga Lorex la Loto Ne vom inghesui caci vom fi 7 suflete intr-un aparatment de 3 camere in care doar 1 baie e functionala,soacra are poliartrita reumatoida,nu poate face nimic,deci o sa am mai multa treaba dar macar sper sa fiu mai linistita Mama ne-a mancat si banii si nervii si nu o sa stau sa vad cum imi distruge si fiul Asta e ...Din pacate o sa-i las ei aragazul,frigiderul,asina de spalat,dupa care inca platesc rate,pt ca nu am unde sa le duc Ea nu mi-ar da mie nici macar un ac,dimpotriva
no gata ca v-am inebunit
Din pacate nu o sa mai am PC Nici bani sa achizitionam unul Trebuie sa fac cumva sa va citesc macar
Va pup
O zi minunata !

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri

Mami incercata! Bine ca sunteti imreuna si sanatosi!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Xela...ai grija la otita
du-te la dr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alicredo....categoric, DAar sa fii sigura, sau sa iti recunoasca, si sa iti spuna si motivul de ce a fct-o...............

ca mai sunt si barbati, si femei de genul asta, care asa le place lor sa faca........si asa e soiul lor.........nu stiu insa, care e povestea voastra.....dar eu nu as suporta treaba asta.............

pentru ca stii tu, cine face odata, va face si a doua, si a treia oara si nu mai poti sa il opresti.............

sper ca nu e cazul tau, sper din suflet.............

la multe lunite David-Gabriel!!!!!!!!!!!!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Dulcineea,sper ca acolo unde mergeti sa va fie mai bine,sa fiti fericiti si sa nu mai aveti probleme....

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Ceea ce tulbura pe oameni nu sunt lucrurile, ci ideile pe care si le fac ei despre lucruri."

Stiati ca:
Furnica poate ridica de 50 de ori propria greutate si poate trage de 30 de ori propria greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

miremia multumim de urari

multumim tuturor fetelor care inca intreaba de noi....lorex pls nu ma sterge din lista de prieteni...sper sa imi revin si sa activez

Alexandra
Raul
La multi ani dastefa!

si ptr ca si noi implinim 9 lunite...i-a sa va tratam noi cu o felie de tort cu fructe ....ce o felie?...cate vreti ca e de la noi!!!

David te iubim mult!

va pup pe toate! miss u all!!!!!!!suntem bine, crestem , il filmez si eu sa ne vedeti cu cadem in fund , in slow motion.

daca sotul v-ar insela cu cea mai buna prietena , ati divorta?

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

aoleuuuuuu.....tot nu esti linistita?
daca sotul meu....sau ma rog...barbatul langa care convetuiesc m-ar insela...m-as intreba de ce...e vina mea ca nu mai gaseste acasa tot ceea trebuie sau...asa de sanchi...ca-i mai buna capra vecinului...

oricum , cand intr-un cuplu se ajunge la asa ceva..e clar ca ceva e putred acolo...

poate acu un an doi as fi spus..categoric da...divortez....acum nu stiu ce sa zic...sunt putin confuza pt ca dragostea mea mare...e un melc mic...
dar daca e prietena e clar ca nu e tocmai o aventura....
daca esti tanara si se intampla de pe acum din astea...e clar ca nu ti-ai ales pers potrivia

e un subiect f delicat si fiecare raspunde cum ar crede...eu n-am fost pusa in astfel de situatii,...dar....nu-mi place locul 2...si nu mi-e frik s-o iau de la capat

tre sa faci cum simti tu....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Un mesaj special, pentru o mamica speciala, intr-o zi foarte speciala................

LA MULTI ANI, FERICITi ALATURI DE FAMILIA TA, SI MULTA SANATATE, PUTERE SI DRAGOSTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UITE CEVA pentru tine

http://www.karinsflorist.com/images/flowers_max/BN571G.jpg

http://www.flashcoo.com/1440x900/1440x900_flower_photograph/images/1440x900_High_resolution_flower_art_123453.jpg

LA MULTI ANI dastefa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Salutari si de la noi
Sa felicitam intai sarbatoritii

La multe lunite Alexandra

La multe lunite David

La multe lunite Raul

La multi ani Dastefa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

LA MULTI ANI DASTEFA!! Multa sanatate si numai fericire alaturi de printesele tale!

Multumim de raspunsuri, ma duc la dr clar ...

Alicredo - daca a fost one time intr-un moment de vulnerabilitate a lui in care "prietena" i-a sucit mintile, daca ii pare rau si cere indurare , cred ca raspunsul e da. Desigur ma gandesc ca e foarte greu sa treci peste chestia asta dar cu multa rabdare din partea lui (macar atat ) sper eu ca n-ar fi imposibil.

Intradevar depinde mult si de alte aspecte, au spus fetele mai sus, si cu siguranta orice decizie se ia, asa o chestie e f aiurea pentru un cuplu si in viata in general....

Eu sunt o fire mai independenta si mai bataioasa si cu siguranta inainte de aparitia copiilor ar fi fost divort categoric. Mi-am pus si eu problema ... ce-ar fi daca ... Ce e cert este ca lucrurile s-au schimbat si nu mai sunt asa de radicala, adica uneori cred ca merita sa il iei si pe "poate" in seama.
Oricum ar fi ... e horror si iti trebuie timp mult sa poti sa treci peste ... Noi suntem aici ptr incurajari

dulcineea - ce greu tb sa-ti fie si tie ... Nu imi inchipuiam ca pot fi si mame de acest fel . Mult succes sa apara soarele si pe strada voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la noi....

LML...tuturor pufuletilor sarbatoriti astazi, sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii....

dulci...imi pare rau...dar poate tot raul e spre bine...stii..cand 2 oameni se iubesc...nici in fundul padurii nu e rau

simpli ..cand am citit despre....furnicutza...m-am gandit nu la femei, ci la mame....reazizez acu ca o mama are puteri nabanuite...

noi...putin incurcati k noua ora...oricum, si fara coffe nu-i nicio schimbare...dar ce mai conteaza....cred ca e modul nostru de a trai...s-a trez la 6 juma...di tat...asta e...mergem mai departe...n-o fi dracu asa de negru...

va pup..sa aveti o zi superba...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza si de la noi....

LML...tuturor pufuletilor sarbatoriti astazi, sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii....

dulci...imi pare rau...dar poate tot raul e spre bine...stii..cand 2 oameni se iubesc...nici in fundul padurii nu e rau

simpli ..cand am citit despre....furnicutza...m-am gandit nu la femei, ci la mame....reazizez acu ca o mama are puteri nabanuite...

noi...putin incurcati k noua ora...oricum, si fara coffe nu-i nicio schimbare...dar ce mai conteaza....cred ca e modul nostru de a trai...s-a trez la 6 juma...di tat...asta e...mergem mai departe...n-o fi dracu asa de negru...

va pup..sa aveti o zi superba...

multa putere iti doresc, dar banuiesc , ca ai, avand in vedere ca te uiti odata la el, si cred ca utit de toate............

doamne ajuta si sper sa nu fie dracu asa de negru, si sa ajungi peste vreo cateva luni de zile, sa ai cel mai cuminte copil din lume...............

o intrebare.........
o sa ii dai sa suga pana ai lapte..asa-i?
ca nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie intarcatul..............of of.//...

oricum esti de apreciat si de ridicat in slavi, ca nu multa lume ar rezista in ritmul vostru.............
bravo mamica eroina de melc crud alias jiji............

Mergi la inceput