Pufuleti mergacioshi ian-feb 2010 (157)
Raspunsuri - Pagina 6
dulcineea_cj spune:
Neata buna !
LML tuturor sarbatoritilor din zilele acestea !
Noi ne mutam intr-o camaruta mult mai mica la socrii Si de cateva zile ne sfarmam creierii unde sa ne ducem lucrurile Pt A.cred ca e cea mai buna solutie ,pana castiga Lorex la Loto Ne vom inghesui caci vom fi 7 suflete intr-un aparatment de 3 camere in care doar 1 baie e functionala,soacra are poliartrita reumatoida,nu poate face nimic,deci o sa am mai multa treaba dar macar sper sa fiu mai linistita Mama ne-a mancat si banii si nervii si nu o sa stau sa vad cum imi distruge si fiul Asta e ...Din pacate o sa-i las ei aragazul,frigiderul,asina de spalat,dupa care inca platesc rate,pt ca nu am unde sa le duc Ea nu mi-ar da mie nici macar un ac,dimpotriva
no gata ca v-am inebunit
Din pacate nu o sa mai am PC Nici bani sa achizitionam unul Trebuie sa fac cumva sa va citesc macar
Va pup
O zi minunata !
"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''
mami de 2 ochi albastri
simplicity spune:
Buna dimineata,
La multe lunite Alexandra
La multe lunite David
La multe lunite Raul
La multi ani DastefaImplinirea tuturor dorintelor
Cat despre intrebarea ta Alicredo....eu nu cred daca nu am vazut cu ochii mei(in primul rand sotul meu se bucura de toata increderea mea-deci mergem pe principiul incredere-respect,de aceea nu as apleca urechea usor la "barfe"),daca l-as vedea clar as suferi un soc,mi-ar fi fff greu sa mai fiu cu el...m-as intreba ce l-a impins sa faca acest lucru?eu am o parte din vina?iar mai departe nu stiu....tine foarte mult de conjunctura(aveau o relatie,a fost un "accident",sunt indragostiti unul de altul,el isi recunoaste vina,vrea sa fie cu acea persoana....sunt copii la mijloc...etc)....depinde foarte mult de situatie,eu una(in conditiile in care a fost ceva "accidental") nu stiu daca as divorta
Cat despre "prietena cea mai buna",clar nu e o prietena buna
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Ceea ce tulbura pe oameni nu sunt lucrurile, ci ideile pe care si le fac ei despre lucruri."
Stiati ca:
Furnica poate ridica de 50 de ori propria greutate si poate trage de 30 de ori propria greutate
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Neata buna ! LML tuturor sarbatoritilor din zilele acestea ! Noi ne mutam intr-o camaruta mult mai mica la socrii Si de cateva zile ne sfarmam creierii unde sa ne ducem lucrurile Pt A.cred ca e cea mai buna solutie ,pana castiga Lorex la Loto Ne vom inghesui caci vom fi 7 suflete intr-un aparatment de 3 camere in care doar 1 baie e functionala,soacra are poliartrita reumatoida,nu poate face nimic,deci o sa am mai multa treaba dar macar sper sa fiu mai linistita Mama ne-a mancat si banii si nervii si nu o sa stau sa vad cum imi distruge si fiul Asta e ...Din pacate o sa-i las ei aragazul,frigiderul,asina de spalat,dupa care inca platesc rate,pt ca nu am unde sa le duc Ea nu mi-ar da mie nici macar un ac,dimpotriva no gata ca v-am inebunit Din pacate nu o sa mai am PC Nici bani sa achizitionam unul Trebuie sa fac cumva sa va citesc macar Va pup O zi minunata ! "Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau'' mami de 2 ochi albastri |
oofff mai dulci, ce greu iti mai merge..imi pare asa rau sa aud ca tre sa renunti SI LA calculator!!!
sa dea Dumnezeu sa fie solutia care sa va aduca mai multa liniste si pace, chiar daca trebuie sa mai renunti la unele lucruri...poate ca intr-o zi o sa apara soarele si pe strada voastra (chiar daca asta poate inseamna sa castig eu la loto).
Fii tare, asa cum ai fost si pana acum si nu inceta sa speri ca intr-o zi va va fi mai bine!
Pup pe A cu ochi superbi!
micki_mica spune:
citat din mesajul lui simplicity Micki incearca sa pui in galuste o lingurita de faina de malai sau un pic de ulei....si daca prb e ca e prea tare compozitia,dinainte sa o fierbi,pune si un picut de lapte....eu asa am improvizat.... Cat despre meniu,domnisoara a mancat zilele astea ce am servit si noi,adica ei i-am scos din mancarica inainte de a condimenta... pastai cu usturoi si sos alb/cartofi natur cu chiftelute din carne de vita(ei fierte nu prajite)/supica de legume cu pui si taitei Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Ceea ce tulbura pe oameni nu sunt lucrurile, ci ideile pe care si le fac ei despre lucruri." Stiati ca: Furnica poate ridica de 50 de ori propria greutate si poate trage de 30 de ori propria greutate |
Merci de pont!
Papa bun a papat Ariana! Bravo!
Kiti de Miki
lorex spune:
De obicei nu scriu meniul zilei pt ca incropesc pe loc cu ce gasesc si am prin casa.
Dar azi am mai multe la indemana asa ca o sa-i creeez si eu pt prima data n meniu pe care o sa-l respect
-ora 8: LP cu cereale
gustare ora 9: finger food (paine cu unt si putin putin almette) si un biscuite hipp
-ora 11: gutui cu mar la abur pasate cu tot cu zeama
-ora 14: piure de dovlecel cu carnitza de pui
gutare ora 15: papaya proaspat
-ora 18: branzica cu banana si avocado
-ora 20-21: LP
primim sugestii si reclamatii pana la urmatoarea masa
micki_mica spune:
citat din mesajul lui alicredo miremia multumim de urari Alexandra Raul La multi ani dastefa! si ptr ca si noi implinim 9 lunite...i-a sa va tratam noi cu o felie de tort cu fructe ....ce o felie?...cate vreti ca e de la noi!!! David te iubim mult! va pup pe toate! miss u all!!!!!!!suntem bine, crestem , il filmez si eu sa ne vedeti cu cadem in fund , in slow motion. daca sotul v-ar insela cu cea mai buna prietena , ati divorta? din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
LA MULTE LUNITE!!!
Multumim de tratatie si sa va vedem mari si frumosi!
Cat despre intrebarea ta, intai as vrea sa ma lamuresc unde e problema in cuplu de s-a dus la amica mea, apoi as vedea ce e de facut. Chiar daca primul e gand e divortul (cred ca e normal sa vrei sa te indepartezi de cine te-a facut sa suferi). Depinde de fiecare cuplu in parte sau de fiecare om, cate poate accepta partenerului.
Kiti de Miki
micki_mica spune:
citat din mesajul lui dastefa buna dimineata si pt ca tot sunt matinala rau in ultimul timp dau eu cate o si cu niste cornulete cu nuca si gem(sune o nebunie va asigur) si pt mai tarziu o feliuta de tort si un pahar de vin din productia proprie multumesc pt urari LML Alexandra ,Raul si David prima parte a zilei "sarbatoresc" facand smotru,dupaamiaza avem musafiri Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Multumim de cafea si pt tratatie!
Sa petreceti frumos si vesel!
Spor la treaba, sa scapi repede!
Kiti de Miki
micki_mica spune:
citat din mesajul lui xela_07 fetele care stiti cum sta treaba cu otita (in special cris.d - spuneai de ceva amintiri neplacute ...) poate sa reapara? Se vaita dimineata a mea iar de urechi . De la ce? Ce sa fac? Sa merg cu ea la ORL? |
Nu am avut si nu stiu ersonal cum e. Dar am auzit ca doare tare. E de mers la ORL.
Insanatosire grabnica!
Kiti de Miki
decenuela spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna seara! Dar ce liniste e pe la voi!!! Eu i-am lasat pe baieti sa se bucure singuri.... Nu mi-ati mai raspuns la intrebarea daca e ok sa-i dau de 2 ori pe sapt ou, de trei ori carne de pui, o data ficat (pe saptamana )si o zi post....Mi-e frica sa nu-i dau prea multa proteina animala... In mod normal cata supa(crema de legume ) ar trebui sa manance la 8 luni..ca al meu mananca 200 de g(legume pasate cu carnita sau ou)..si seara o banana cu branzica cam o lingura! E mult..sau e normal..ca el mananca tot!Dar nu vreau sa-l preduspun la obezitate infantila! O seara buna!!! mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
IO SUNT LA RECUPERAT ASA CA S-AR PUTEA SA-TI FI RASPUNS DEJA doamnele mai documentate....dar....cum ii place romanului sa-si dea cu parerea...hop si io...
cred ca e ok meniul...poate ar trebui o mancare de carne s-o inlocuiesti k una de peste...2 galbenusuri...s-a mai discutat...cred ca e ok..sau aproape ok...
in ceea ce priveste cina...nu stiu la ce ora e...insa 1 banana [pe zi e mult..si mai ales seara si park si branzica de vaca nu e recomandata seara...dar nu stiu de ce..
mai incearca seara, orez cu lapte, grish din cand in cand, iaurt cu bisc...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
simplicity spune:
citat din mesajul lui micki_mica LA MULTE LUNITE!!! Multumim de tratatie si sa va vedem mari si frumosi! Cat despre intrebarea ta, intai as vrea sa ma lamuresc unde e problema in cuplu de s-a dus la amica mea, apoi as vedea ce e de facut. Chiar daca primul e gand e divortul (cred ca e normal sa vrei sa te indepartezi de cine te-a facut sa suferi). Depinde de fiecare cuplu in parte sau de fiecare om, cate poate accepta partenerului. Kiti de Miki |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Ceea ce tulbura pe oameni nu sunt lucrurile, ci ideile pe care si le fac ei despre lucruri."
Stiati ca:
Furnica poate ridica de 50 de ori propria greutate si poate trage de 30 de ori propria greutate