Pufuleti mergacioshi ian-feb 2010 (157)
Raspunsuri - Pagina 5
xela_07 spune:
fetele care stiti cum sta treaba cu otita (in special cris.d - spuneai de ceva amintiri neplacute ...) poate sa reapara? Se vaita dimineata a mea iar de urechi . De la ce? Ce sa fac? Sa merg cu ea la ORL?
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 fetele care stiti cum sta treaba cu otita (in special cris.d - spuneai de ceva amintiri neplacute ...) poate sa reapara? Se vaita dimineata a mea iar de urechi . De la ce? Ce sa fac? Sa merg cu ea la ORL? |
n-ar strica un control..sanatate!
nepotelul meu face otita destul de des si mereu il duce la orl..
lorex spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna seara! Dar ce liniste e pe la voi!!! Eu i-am lasat pe baieti sa se bucure singuri.... Nu mi-ati mai raspuns la intrebarea daca e ok sa-i dau de 2 ori pe sapt ou, de trei ori carne de pui, o data ficat (pe saptamana )si o zi post....Mi-e frica sa nu-i dau prea multa proteina animala... In mod normal cata supa(crema de legume ) ar trebui sa manance la 8 luni..ca al meu mananca 200 de g(legume pasate cu carnita sau ou)..si seara o banana cu branzica cam o lingura! E mult..sau e normal..ca el mananca tot!Dar nu vreau sa-l preduspun la obezitate infantila! O seara buna!!! mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
ou de 2 ori pe spatamana e ok, alternand cu carne pui/vita/curcan si o zi post e f bine. eu uneori o tin si doua zile pe sapt la post...ou nu i-am mai dat demult ca nu am avut din surse sigure..oricum..
supa/piure de legume e ok sa pape 200 de ml.
bobitza mea papa 200 de ml de pe la 7 luni..nu i-am mai crescut portia de atunci dar am inceput sa fac mancarea mai consistenta si sa-i mai introduc o masa.
intrerbare pt tine: ouale de prepe le iei din super-market?
lorex spune:
citat din mesajul lui Lillo myky791 noua ne-a spus medicul ca vigantolul se arunca dupa 3 sapt-1 luna daca il pastrezi in camera sau la temperaturi peste 20 de grade. Daca e pastrat in frigider in ambalajul original e ok pana se termina sticluta. Asa recomanda si producatorii. De alimente eu nu stiu nimic. Noua ne-a zis sa il dam intre mese, picurat direct in gurita, altfel mare parte ramane pe lingurita, tetina, etc. |
nu stiam..
si nici ca conteaza momentul in care i-l dau..
eu il dau la masa ca atunci imi aduc aminte, mai nou imbib o bucatica mica d emiez de paine cu 4 pic de vigantol si ii dau in guritza...
ma faceti sa caut vigantoletten..
lorex spune:
citat din mesajul lui alicredo miremia multumim de urari multumim tuturor fetelor care inca intreaba de noi....lorex pls nu ma sterge din lista de prieteni...sper sa imi revin si sa activez Alexandra Raul La multi ani dastefa! si ptr ca si noi implinim 9 lunite...i-a sa va tratam noi cu o felie de tort cu fructe ....ce o felie?...cate vreti ca e de la noi!!! David te iubim mult! va pup pe toate! miss u all!!!!!!!suntem bine, crestem , il filmez si eu sa ne vedeti cu cadem in fund , in slow motion. daca sotul v-ar insela cu cea mai buna prietena , ati divorta? din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
subscriu urarilor pufuletilor de 2!
si...la intrebarea ta...probabil ca nu e vb despre tine ca va stiu f indragostiti...dar primul instinct a fost sa stig in gura mare DAAAA!
dar depinde de cat de dispusa esti sa-l ierti si asta depinde de cat de mult il iubesti si il vrei langa tine cu orice pret.
e de discutat...de la caz la caz..
myky a spus f bine..
lorex spune:
citat din mesajul lui myky791 alicredo la intrebarae ta offtopic: nu stiu efectiv ceas face si sper sa nu fiu pusa in situatia de a fi inselata cu o alta femeie nu nuami prietena mea cea mai buna. oricum ea este plecata in italia. dar daca ma intrebi as zice imediat ca as divorta, dar nu stiu ca avem 2 copii , o familie frumoasa zic eu, niste realizari impreuna sper doar sa nu fiu pusa in aceasta situatie never. si invers de ce nu? ca si noi putem insela... nu stii niciodata cum iti pierzi efectiv capul... asta e un subiect care ar putea fi lung dezbatut, acum deocamdat stau cu grija ca piciul mia facut temp. teoretic spui mulet dar cand e vorba de practica... viata te pune in niste ipostaze si mai placute si mai putin placute si vezi pe moment ce si cum. eu sunt de parere ca daca mar insela clar nui mai satisfac nevoile, nu mai sunt frumoasa, nu mai sunt buna la pat poate deci daca nul mai atrag sa stam impreuna doar de dragul copiilor? si daca te inseala odata o va face mereu cred eu. dragoste cu sila nu se poate si ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust. as fi mereu cu pata pe creier ca ma inselat.... o zi buna va doresc Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
iti dau f multa dreptate!
lorex spune:
Mi-am cumparat ieri sparanghel ca am tot vazut retete pe la tv cu sparanghel si imi era pofta, nu am mancat niciodata.
aveti vreun pont?
Lillo spune:
citat din mesajul lui xela_07 fetele care stiti cum sta treaba cu otita (in special cris.d - spuneai de ceva amintiri neplacute ...) poate sa reapara? Se vaita dimineata a mea iar de urechi . De la ce? Ce sa fac? Sa merg cu ea la ORL? |
Poate sa reapara. Otita medie apare in cele mai multe cazuri de la mucii nescosi, sau de la suflat nasul incorect (ambele nari simultan). Otita externa apare in general de la apa care patrunde in ureche, sau de la agresiuni fizice (sters cu betisoare) ce produc o inflamatie. Mergi la ORL ca tare sunt dureroase otitele.
haircut spune:
Mergi sigur la ORL daca o doare. E prea periculos sa ramana netratat si nevindecat. Poate sa nu se fi sterilizat focarul dupa primul tratament, sa fie alta tulpina, sa nu fie nimic important, dar numai un ORL-ist sau un pediatru bun care are si otoscop poate sa-ti spuna sigur. eu te-as indruma spre ORL.
Multa, multa sanatate!
mami de fetita