Pufuleti mergacioshi ian-feb 2010 (157)
Raspunsuri - Pagina 4
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica Lillo felicitari pentru primii pasi! Nik0le merci. Sper cat mai curand! Livia frumos bostanelul! Ana_G vazut Stefan cel iubitor de cabluri ADina_Bulina ce gogosica aveti voi acolo! Xela sunteti o familie asa de frumoasa! Felicitari! Larisel jos palaria! Mare distractie trebuie sa fie pe voi in momentele cand incepe chiraiala! Dar si nervii tai... DandanaG ce mandru statea el in masinuta! EL JIJI e perfect! ... of of ce frumosi sunt TOTI! Sa va zic ce meniu am pregatit eu azi... 11: gutuie+para+branzica - bunicel, acrisor, papat acolo, de chestie cat a vrut muschiu' lui 14:supa cu galusti(=gloante din gris si galbenus) - succes cu 30 ml piure legume+spanac+carnita pui - succes cu 80 ml 17:iaurt cu biscuiti DAR acele galusti erau gloante, nene! Musti una si ... Am zis si eu ca sa fac fara albus, ca cica pana la un an nu se da. Nu se poate. Ori nu stiu eu reteta, dar chestiile alea nu se pot manca. Bietul Kiti, a papat supa, strambandu-se la chestiile alea, pasate (ca asa sunt eu, insistenta!). Acum studiaza scamele de pe jos si ma cauta pe sub covoare. Are un ochi, de ma sperie! Toate cele le vede pe jos. Si patruleaza de zor. Inclusiv de cantar se ia! Il mai cearta! Mama lui de cantar! Noi incercam sa ne bagam la somn. Tati de Kiti doarme. Kiti...inspecteaza, ca doar e odihnit, ca am revenit la 2 reprize de somn pe zi. Va pupam si somnic usor! Kiti de Miki |
Cat despre meniu,domnisoara a mancat zilele astea ce am servit si noi,adica ei i-am scos din mancarica inainte de a condimenta...
pastai cu usturoi si sos alb/cartofi natur cu chiftelute din carne de vita(ei fierte nu prajite)/supica de legume cu pui si taitei
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Ceea ce tulbura pe oameni nu sunt lucrurile, ci ideile pe care si le fac ei despre lucruri."
Stiati ca:
Furnica poate ridica de 50 de ori propria greutate si poate trage de 30 de ori propria greutate
simplicity spune:
Xela multumesc de raspuns
Miremia Eu am facut trecerea de la dormitul in patul nostru la dormitul in patutul ei lipind ce le doua paturi(al nostru cu al ei)...pana acum totul pare ok...
succes....ca si sentiment mie nu mi-a placut deloc
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Ceea ce tulbura pe oameni nu sunt lucrurile, ci ideile pe care si le fac ei despre lucruri."
Stiati ca:
Furnica poate ridica de 50 de ori propria greutate si poate trage de 30 de ori propria greutate
alicredo spune:
miremia multumim de urari
multumim tuturor fetelor care inca intreaba de noi....lorex pls nu ma sterge din lista de prieteni...sper sa imi revin si sa activez
Alexandra
Raul
La multi ani dastefa!
si ptr ca si noi implinim 9 lunite...i-a sa va tratam noi cu o felie de tort cu fructe ....ce o felie?...cate vreti ca e de la noi!!!
David te iubim mult!
va pup pe toate! miss u all!!!!!!!suntem bine, crestem , il filmez si eu sa ne vedeti cu cadem in fund , in slow motion.
daca sotul v-ar insela cu cea mai buna prietena , ati divorta?
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
dastefa spune:
buna dimineata
si pt ca tot sunt matinala rau in ultimul timp dau eu cate o si cu niste cornulete cu nuca si gem(sune o nebunie va asigur)
si pt mai tarziu o feliuta de tort si un pahar de vin din productia proprie
multumesc pt urari
LML Alexandra ,Raul si David
prima parte a zilei "sarbatoresc" facand smotru,dupaamiaza avem musafiri
ale1212xa spune:
neatza
dastefa multumim de cafea
se pare ca si Dragos funtioneaza pe ora veche, ne-am trezit la 6:30...
functioneaza insa numai pe ora de vara pentru sculat ca vad ca la adormit trece de 10..desi pana acum la 9-9:30 era picat... oricum ceva il deranjeaza de cateva zile...e caqm marait...nici nu am fost pe acasa si poate mi-a simtit lipsa...cine stie...
am citit si din urma dar nu am retinut
oricum o zi frumoasa sa aveti
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
myky791 spune:
buna dimineata!
la multi ani Dastefa! sa fii sanatoasa si sa et bucuri de famili ta!
La multe lunite Alexandra, David si Raul! sa cresteti mari si sanatosi
si piciul meu sa trezit la 6 30 dar sa foit toata noaptea, sa gemut si dimineata mia facut si temp iam 38 3 .de la dinti banui eu ca altceva nu are. of sa iasa mai repede. la 7 lam culcat la loc. mananca din ce ce mai prost. la mancare insist eu dar nul fortez, dar la bibe de lapte e jale. el care seara manca 250 lapte acum se culca si nemancat. peste noapte mananca 100 ml. si dimineata cam 120 daca am noroc. sper sasi revina, sa nu semene cu fratele sau care dupa ce lam intarcat la 9 luni nu mai vrut nici un fel de lapte si nici orez cu lapte sau orice era facut cu lapte. abia pe la 3 ani a inceput sa manance lapte.
onitza ce mai faci mami? cum e daniel? lai intarcat? oricum un ca ai reusit sai dai piept cu durerile care leai avut pana acum.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
alicredo la intrebarae ta offtopic: nu stiu efectiv ceas face si sper sa nu fiu pusa in situatia de a fi inselata cu o alta femeie nu nuami prietena mea cea mai buna. oricum ea este plecata in italia. dar daca ma intrebi as zice imediat ca as divorta, dar nu stiu ca avem 2 copii , o familie frumoasa zic eu, niste realizari impreuna sper doar sa nu fiu pusa in aceasta situatie never. si invers de ce nu? ca si noi putem insela... nu stii niciodata cum iti pierzi efectiv capul... asta e un subiect care ar putea fi lung dezbatut, acum deocamdat stau cu grija ca piciul mia facut temp. teoretic spui mulet dar cand e vorba de practica... viata te pune in niste ipostaze si mai placute si mai putin placute si vezi pe moment ce si cum. eu sunt de parere ca daca mar insela clar nui mai satisfac nevoile, nu mai sunt frumoasa, nu mai sunt buna la pat poate deci daca nul mai atrag sa stam impreuna doar de dragul copiilor? si daca te inseala odata o va face mereu cred eu. dragoste cu sila nu se poate si ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust. as fi mereu cu pata pe creier ca ma inselat....
o zi buna va doresc
ayanna xem ce mai faci mami? ori ii iese zgubilicei vreun dintisor? si esti numai cu e in brate.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
ale1212xa spune:
si binenteles ca am uitat
la multi ani Dastefa!
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
Lillo spune:
Neatza si de la noi!
Tot la 6:30 a dat si piticul desteptarea, numai ca la noi deja e f. bine. Duminica la 5:20 ma tragea de par sa ma joc cu el....
Ma duc sa bag o cafea mareeee (multumim Dastefa)
haircut spune:
Neata!
Dastefa, multumim de cinste, sa fiti sanatosi, sa te linistesti cu Miru si sa nu mai aveti nici o problema!spor la treaba si distractie placuta
LML Raul, David, Alexandra sa cresteti mari si sanatosi
Mamidepuiuti, ce pui frumosi ai tu sunteti tare, tare simpatici. Alex e un frumos si jumate
Alicredo, eu as zice da. Stiu ca nu-i simplu, uneori pare imposibil dpdv financiar, dar oricum ceva s-ar strica definitiv in relatie. Cat de bine se poate trece peste, tine de firea fiecaruia.Oricum, nasoala tare faza Sa-ti traiasca baiatul
sa aveti o zi frumoasa!
mami de fetita