Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Fetelor racite incercati cu incredere remediile homeopate (oscilococcinum, formula 76, coryzalia, paragripe..etc). pe langa asta face foarte bine mai ales la durerile de gat propolisul, 15 pic pe o lingurita de miere de 3X pe zi.

Am vrut sa va mai zic ca si eu il simt foarte bine pe bebic. Mai ales seara daca stau locului ma incanta cu mangaierile lui.
Am 14 saptamani si cateva zile.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Draga Honeys, eu nu am nici un simptom! M-au durut sanii, dar nu insuportabil, nu stiu ce-i aia pofta, nici mancaruri pe care sa nu le suport. Nu ma face sa vomit nici o aroma anume...in schimb mirosul mi s-a dezvoltat foarte tare...Trebuie sa recunosc ca din pricina asta, ca si tine, nu am stare pana nu ajung la ecograf sa vad bebele! De aceea tot intreb pe fetele deja mamici, in a cata saptamana au simtit miscarile bebelusului??? O mamica a simtit din saptamana a 10-a...mi se pare f devreme, nu m-am ingrijorat inca pana acum..dar recunosc ca abia astept sa miste ca sa stau linistita!

Oanaq, prietena mea din Londra subscrie la ceea ce zici tu.
La 33 de ani, prima sarcina...nu a facut decat 2 ecografii.Analizele la sange au fost f. sumare...nicidecum ca la noi ( si eu tot vreo 4 mil am dat pe ele, un set f lung....). Doar moasa a consultat-o pe tot parcursul sarcinii...si s-a dat peste cap sa faca rost de acte ca sa-i faca cezariana!Asta desi avea o operatie facuta cu 6 luni inainte de a ramane insarcinata!Raspunsul a fost ca acea operatie este vindecata si nu necesita cezariana...Pana la urma a reusit sa-si aranjeze ( ii era f frica sa nu se chinuie, nu a vrut sa riste). Abia atunci l-a vazut pe dr, la cezariana!Totul a decurs f bine, sotul i-a fost alaturi imediat dupa operatie.
Exact aceeasi opinie are si ea! Ca doctorii ar putea linisti o graviduta si sa n-o trimita la atatea ecografii care costa...In schimb, asa am fost noi invatate in tara asta...sa ne cautam cat mai des, auzim tot felul de stiri oribile la tv si ne este teama sa nu patim ceva, de aceea facem tot posibilul sa fim linistite. O fi moda in Romania!Dar nici una nu riscam!
Mentalitatile noastre deja sunt putin diferite, se formeaza dupa natiunea in care traim, vrem sau nu vrem!Sincera sa fiu...eu va dau voua dreptate!Atata timp cat dr-ul imi spune ca ecografia intre 20-24 de saptamani este cea mai relevanta...Dar, imi fac datoria si nu ies din cuvantul lui..fac ecografii lunare, iar in ultimile doua luni a zis ca se fac bilunar...plus dublu, triplu test, teste de sange...Singurul lucru de care se vaita prietena din Anglia, a fost ca nu putea merge la alta clinica pt. investigatii...decat la cea la care era arondata. Iar despre spitalul privat...costurile sunt fff mari!

Tzuna, eu am facut ecografia cu o zi inainte, dr a completat o fisa cu datele din ecografie, si a doua zi am dat aceasta fisa la clinica unde am facut analiza de sange. Pe mine m-a costat 90 de lei.(testul de sange).

Uau....Somleac...ce m-a bucurat mesajul tau....poate imi da si mie o veste bebitul! Eu am 14 sapt si o zi!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Inna-33 tu esti la prima sarcina nu?e putin probabil sa-l simti pe bebe de la 14 saptamni la prima sarcina ...asta se intampla de obicei de la a doua sarcina.La prima sarcina il poti simti prima oara si la 20 de saptamni si totul sa fie in regula.ti-am precizat asta ca sa nu te ingrijorezi daca nu-l simti pe bebe prea curand.Si asa cum a zis si An@ conteaza f mult si placenta cum este pozitionata,anterioara sau posterioara.

de Luca si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Mussette, multumesc!Da, sunt la prima sarcina si sunt nerabdatoare sa-l simt pt. ca nu ma simt deloc rau..ceea ce ma bucura nespus!
O sa mai rabd 2 saptamani....pana ma duc la ecografia de triplu test!Apoi...poate am noroc sa se faca simtit!Ca sa fie mami mai linistita!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeys

Valentina, multumesc.

Apai cu clexane nu stiu ce sa zic! Dr Uscatescu zise 0,2 si al meu dr aproba.

Eu ce sa fac acum, daca 0,2 e apa de ploaie? Uff....

Pup

Pai daca doamna Uscatescu ti-a dat acest tratament si daca nu ai numai aceasta mutatie,inseamna ca stie ea cum e mai bine.Probabil spunea ca e apa de ploaie cand ai mai multe mutatii,la care o doza de 0,2 nu e destul.Asa ca stai linsitita ca totul va fi bine!
LA MULTI ANI,MULTA FERICIRE SI SANATATE!!!

Eu am fost ieri la eco.Bebe e bine,are 1,8 cm, si e foarte frumos.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 8+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

salut

musette am trimis si albmul de la nunta

fetelor, am poze in concursul dc, am link-ul la semnatura. daca va place poate ne votati

iar acum fug sa imi iau copilul de la gradinita si ma gandesc sa o iau forever ca directoarea aceea nu este tocmai sanatoasa la cap

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina10+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Multumesc Ramo pentru linistire si urari. Ma duc diseara sa vad si eu bebe si sa ma linistesc si cu ocazia asta il intreb din nou pe dr cum ramane cu clexane in continuare.

Multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru ca m-ati linistit. o luasem un pic cu capu'...

MULTUMESC DOAMNE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna dimineatza fetelor, sa aveti o zi frumoasa plina de caldura si multa liniste.
Inna si eu la fel ca tine....parca nici nu simt ca sunt insarcinata, nu am greturi, varsaturi si pofte....dar e bine si asa, oricum bebe este bine , nu am de ca sa imi fac griji...sunt multe femeii insarcinate care nu au toate simptomele unei gravide, asa ca nu putem sa spunem decat ca suntem niste fericite ca avem o sarcina usoara...eu abia astept peste 2 saptamani sa il vad din nou pe bebe.
Va pup

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

La multi ani Honeys, multa fericire si o sarcina cat mai usoara!

Bafta celor care mergeti la dr!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Honeys, LA MULTI ANI!!! Sa fiti sanatosi si tu si BB si sa ai o sarcina usoara!

Amidala, si eu am fost racita...m-a tinut aproape 3 sapt
Nici acum nu-s bine-bine...Am luat Paragrippe, tinctura de propolis pt gat, ffff mult ceai cu lamaie si inhalatii cu musetel si sare. Poti intreba si medicul ce-ti recomanda.

Musette, n-as vrea sa-l iau pe Dudu cu mine, nu de alta dar cred ca-i da cabinetu' peste cap lu' iosup si nu mai intelegem nimic din eco...
E tare nazdravan si n-are deloc stare... O sa-l duc la gradi, desi de aseara iar a inceput sa cam tuseasca
Avem de tras cu gradi asta pana isi mai intareste si el imunitatea.

Sanatate tuturor!

Mami de Dudu (3 ani) si 14+

Mergi la inceput