Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Honeys- bucura-te ca nu ti-e rau si cu Dumnezeu inainte. Cred ca la eco totul va fi bine. Sarcina usoara. Nici mie nu mi-e rau deloc in unele zile de aproape uit ca sunt insarcinata mai ales ca la sarcina anterioara mi-a fost fff rau.

LA MULTI ANI si sarcina usoara! Si eu eram insarcinata anul asta de ziua mea dar nu stiam inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

RUGAMINTE: spuneti-mi va rog cum ati procedat pentru dublul test. Eu credeam ca e simplu ca la prima sarcina dar nu mai e chiar asa. Pentru eco m-am programat la Filantropia si testul de sange mi-au recomandat ei sa-l fac cu o saptamana inainte la un laborator cu care colaboreaza si le trimit rezultatul acolo la materinitate oentru interpretarea finala. Toul simplu si clar pana azi cand aflu ca analiza de sange costa la ei 210 lei in timp ce toate celelalte laboratoare au preturi intre 100 si 130 lei. Cum banii nu ne dau afara din casa am zis ca fac testul la alt laborator. dar nu se poate ca celelelalte laboratoare procedeaza invers adica vor sa mergi la testul de sange cu ecografia facuta, toata masuratorile, iti recolteaza sange si iti dau ei raspunsul final cu toata graficele si eventualul risc.
Deci cum ati procedat voi, unde ati facut testul si cat v-a costat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Tzuna, hai ca poate te lamuresc eu, ca tocmai ce l-am facut: eu l-am facut la CMU pt ca acolo mi-e dr si acolo am card. Dar cu toate astea am platit pt dublu test 150 roni.
Am inteles ca acum sunt 2 variante de dublu test: unul cu probabil. de 90% si consta in sange si eco in aceeasi zi (sau eco inainte cu o zi) si asta de l-am facut eu, cu probabilitate de 96% , in care testul de sange l-am facut inainte cu 2 sapt de eco. Ieri am fost la eco, dr. a luat de la receptie si analizele de sange, le-a bagat in pc si rezultatul a fost pe loc. Cica ambele softuri pt dublu test apartin unui englez, practic dr. "trimite" rezultatele de sange si parametrii eco prin pc la londra , dar rezultatul este imediat.

Eu asta am inteles de la dr. meu ...

Apropos, mie dr. mi-a spus ca triplu test nu mai are sens, oricum probabil. lui e de 60%. Daca aparea vreo problema la dublu test, ma trimitea la amnio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Honeys, La multi ani pentru maine!

Intrebai de mutatia pe care o ai si de tratament. Aceeasi mutatie o am si eu, si tot forma heterozigota (a se vedea in semnatura)

Ca si tine, am facut toate analizele de coagulare, si la Medlife, si la Coltea si la Fundeni. Totul e ok.

Tratamentul pe care il fac este Fragmin 2500UI, echivalentul a Clexane 0.4ml

12+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzuna

RUGAMINTE: spuneti-mi va rog cum ati procedat pentru dublul test. Eu credeam ca e simplu ca la prima sarcina dar nu mai e chiar asa. Pentru eco m-am programat la Filantropia si testul de sange mi-au recomandat ei sa-l fac cu o saptamana inainte la un laborator cu care colaboreaza si le trimit rezultatul acolo la materinitate oentru interpretarea finala. Toul simplu si clar pana azi cand aflu ca analiza de sange costa la ei 210 lei in timp ce toate celelalte laboratoare au preturi intre 100 si 130 lei. Cum banii nu ne dau afara din casa am zis ca fac testul la alt laborator. dar nu se poate ca celelelalte laboratoare procedeaza invers adica vor sa mergi la testul de sange cu ecografia facuta, toata masuratorile, iti recolteaza sange si iti dau ei raspunsul final cu toata graficele si eventualul risc.
Deci cum ati procedat voi, unde ati facut testul si cat v-a costat?

Ai un PM

de Luca si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Fetelor...sunt racita si foarte ingrijorata daca poate afecta bebelushul. Am deja 5 zile si nu-mi mai trece. Tusesc, imi curge nasul etc. Intreb mamicile cu experienata daca au fost racite in timpul sarcinii sau daca stiu alte cazuri si daca a fost totul ok.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Fetele,

Ma primiti si pe mine? Suntem o burtica de abia 7s (semnatura nu e updatata) si deci ar tb sa avem marea intalnire pe 21 iunie

Sa stiti ca va citesc de ceva vreme dar nu am avut curajul inca sa intru la gravidute.

Va pup!

Mamica de Sarah-Aimée & 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amidala

Fetelor...sunt racita si foarte ingrijorata daca poate afecta bebelushul. Am deja 5 zile si nu-mi mai trece. Tusesc, imi curge nasul etc. Intreb mamicile cu experienata daca au fost racite in timpul sarcinii sau daca stiu alte cazuri si daca a fost totul ok.

11+

Eu sunt racita bocna de 10 zile. Mi-am pierdut vocea, tusesc pana imi vine rau si nu mai zic de nas... Nu am luat decat 1 Tylenol acum cateva zile pt ca simteam ca fac febra si asta nu e bine la bebe. In rest, ceai si supa, si atat.

Insanatosire grabnica, Amidala

Mamica de Sarah-Aimée & 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Nici eu n-am luat decat paracetamol si am baut ceaiuri si nu mai trece. Sper sa fie bb ok. L-am vazut luni ultima oara si era foarte jucaus. Joia viitoare ma duc iar la dublu test. Sper ca-mi trece pana atunci raceala asta.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Valentina, multumesc.

Apai cu clexane nu stiu ce sa zic! Dr Uscatescu zise 0,2 si al meu dr aproba.

Eu ce sa fac acum, daca 0,2 e apa de ploaie? Uff....

Pup

Mergi la inceput