Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(5)
Raspunsuri - Pagina 14
2010igor spune:
Buna fetelor,
Nu am mai intrat de ceva vreme. nu aveam nici o noutate, insa astazi sunt pline de vesti. mi-au venit ieri rezultatele de la dublu test si doctorul zice ca sunt bune, sunt foarte bucuroasa. (risc scazut la toate)Eu mi-am facut ecografia (l-am vazut pe bebe, era tare dragut) :) in aceeasi zi cu analizele de sange. analizele de sange le-am facut la Synevo (recomandat de dr) si au costat 99 lei.acum nu stiu daca sa mai fac si triplu test, avand in vedere daca acesta a iesit bine. dr. a zis ca doar daca sunt "paranoica" rau de tot sa fac si TT, voi ce ziceti?
my baby,
12+
Inna_33 spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI, Honeys! Multa sanatate, un bebe frumos si destept si multa fericire iti doresc!
Si eu mai am de asteptat tot 2 saptamani pana la echo...iar bebele e posibil sa miste pe la 18 saptamani... ![]()
O zi minunata tuturor!
14+
amidala spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dudu200705 Honeys, LA MULTI ANI!!! Sa fiti sanatosi si tu si BB si sa ai o sarcina usoara! Amidala, si eu am fost racita...m-a tinut aproape 3 sapt ![]() Nici acum nu-s bine-bine...Am luat Paragrippe, tinctura de propolis pt gat, ffff mult ceai cu lamaie si inhalatii cu musetel si sare. Poti intreba si medicul ce-ti recomanda. Sanatate tuturor! Mami de Dudu (3 ani) si 14+ |
Pe mine nu m-a mai tinut niciodata o raceala asa de mult, dar din cate citesc aici pe forum la gravidutze trece mai greu. Am facut si eu inhalatii intr-o seara dar ma gandesc ca nu e foarte bine ca aburii sunt destul de fierbinti si eu stiam ca n-avem voie nici bai fierbinti, nimic de genul asta. Eu acum tusesc si-mi curge nasul si am probleme in special noaptea pt ca nu pot respira bine de la atatea secretii. Oricum.....sper sa-mi treaca odata.

La multi ani, Honeys! Sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de bebelushul care vine. Eu am aflat ca sunt insarcinata in preajma zilei mele si a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata.

Va pup. Sa aveti o zi frumoasa.
11+
RAMONELLA spune:
Inna eu l-am simtit pe bebe la prima sarcina la 16 saptamani.Inca chiar foarte bine.Sinteam ceva de pe la 12 saptamani,dar inca nu stiam ce sunt.Poate ca am simtit mai bine,ca sunt foarte slaba.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
8+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
amidala spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 2010igor Buna fetelor, Nu am mai intrat de ceva vreme. nu aveam nici o noutate, insa astazi sunt pline de vesti. mi-au venit ieri rezultatele de la dublu test si doctorul zice ca sunt bune, sunt foarte bucuroasa. (risc scazut la toate)Eu mi-am facut ecografia (l-am vazut pe bebe, era tare dragut) :) in aceeasi zi cu analizele de sange. analizele de sange le-am facut la Synevo (recomandat de dr) si au costat 99 lei.acum nu stiu daca sa mai fac si triplu test, avand in vedere daca acesta a iesit bine. dr. a zis ca doar daca sunt "paranoica" rau de tot sa fac si TT, voi ce ziceti? my baby, 12+ |
2010igor mie medicul mi-a zis ca daca totul iese bine la dublu test n-are sens sa mai fac si triplu test ca are sensibilitate mai mica. E si in functie de varsta ta. Daca ai sub 35 de ani nu cred ca mai tb sa mai faci triplu test.
11+
daii spune:
Nu pot sa cred cat de mult ati scris! Eu ma pierduse prin capitolul trecut
. Dragelor, sa stiti ca va urmaresc, doar ca nu scriu asa des pentru ca ametesc f tare cand stau la laptop. Si oricum nu am mai avut noutati.
Diseara merg la control, pentru ca mi-au iesit prost niste analize. Sper sa fie totul bine si sa-mi spuna si mie clar de data asta cate saptamani am.
Honeys LA MULTI ANI!!!! Sa fii sanatoasa si sa fie bine bebe.
O sa va tin la curent, dupa controlul de diseara.
Pupici pt burtici!
prettysunshine spune:
Buna ziua,burtici!Sunteti tare harnicute la scris,nu mai pridididesc citindu-va.La noi nicio noutate,unele zile sunt mai bune,altele mai rele cu greturi si tot tacamul,aceeasi dorinta de a dormi tot timpul,burtica e din ce in ce mai mare si astept cu frica ziua de luni.
La multi ani,Honeys,sarcina usoara si bebe sanatos!
Marina,pe care mail ai pus link-ul la poze?Eu nu am decat Id-ul si parola de la mailul de pe gmail,se poate sa-mi trimiteti si mie si de la cel de pe yahoo?
10+
My baby
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
2010igor spune:
Buna,
La multi ani!!!!! Honeys, sa ia un copil frumos si sa te bucuri de el.
Amidala, si eu am inteles ca dublu test este mai sigur ca triplu test, dar cu toate astea , vad ca multe fete fac doar TT si nu inteleg de ce?
defapt se face chiar o medie intre TT si DT, oricum eu sunt cam zapacita cu testele acestea :(
Daca aveti parola de la adresa de email as vra sa mi- ziceti si mie
Am trimis mai demult un email (astept inca raspuns), unde am pus si ceva documente gen "mama si copilul"....
my baby,
12+
xerxe2005 spune:
Eu mai am putine momente in care imi e greata, dar evit zonele neaerisite si foarte calduroase.
Uneori mai am crampe abdominale, dar daca ma intind si dorm, imi trece.
Dorm foarte mult, pe la 20.30 maxim 21.00 adorm si nu se mai poate discuta cu mine.
Mananc destul de variat, simt ca am pofte, lucru surprinator pentru mine, ca la prima sarcina nu am avut. Imi doresc cat mai multe fructe....
Simt parca cum mi-a scazut eficienta la serviciu, parca nu mai sunt atat de atenta si implicata...
Am insa deja dureri de spate, din cauza greutatii mele deja foarte mari si in plus si a statului 8 ore pe zi pe scaun la calculator. Cand ma ridic pentru pisu, simt parca cum spatele imi e indoit ca o foita de hartie si imi cel putin 60 de secunde sa mi se intinda spatele si sa se amelioreze durerea.
Medicul meu mi-a zis sa fac doar triplu test si apoi sa merg la ecografie la el si imi va spune daca voi avea o fetita sau tot baietel. Mi-a zis sa nu iau nici un fel de vitamine sau alte pastile, ci sa incerc sa mananc cat mai sanatos ca sa ia organismul tot ce ii trebuie din alimentatie.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 13+
Valentina_D spune:
Honeys, La multi ani, sarcina usoara si bebe sanatos!!!

12+
my baby
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s