Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009)
Raspunsuri - Pagina 7
Lali_mete spune:
Danutza www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs&feature=related" target="_blank">aici aici iti cntam personal,eu usnt aia mica si mai fraierica ..
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
x_ggg spune:
Cred ca la Andrei al Irinei am mai auzit de bebe tv, vad ca si R savureaza acum. Copiii vostri se uita la tv?
Aaa, si mai voiam sa ii spun Monikus-ei sa se duca sa ii faca lui Rares copro parazitologicul si sumarul de urina. La kineto era o doamna cu o fetita de 1 an si 6 luni, care tot asa, se agita la extrem si pana la urma i-a descoperit un parazit intestinal si dupa tratament si-a revenit super. Hai, curaj! Ca doar nu il inteapa.
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Buna dimineata!!! In dimineata asta dau de baut cafea, tort si multe prajituri! Multumesc mult pt. urari. Sunteti niste dulci. Bai, ce atomosfera faina avem din nou. Chiar imi place. Sa ne fie de bine si sa fie mereu asa:) Cum va gasesc pe facebook? dati-mi si mie e PM va rog un link, nume, ceva. Ca sa va adaug si sa va vad si eu. Monikus, meci mult pt. dedicatie. Sper ca Rares se sime mai bine. Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Danuta, da-mi adresa ta de email si te adaug eu pe FB!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
Danuta1979 spune:
citat din mesajul lui x_ggg Primit, vazut poze cu Loris cel frezat...asa topita sunt dupa freza lui, si lui Rares ii sta parul "sculat" asa, dar doar in varful capului... ca o cizma ma exprim... Cum adoarme R intru sa le savurez si comentez, acu doar le-am frunzarit, ca e calare pe mine. Danutza1989 eu sunt Cata Lina pe FB. -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
Gata, cred ca te-am gasit. Ai o poza alb-negru-galbui, nu?
Lali,
Monikus, a mea doarme cu mine, in bratele/la sanul meu, deci se poate si mai rau sau la fel de rau. Off, copiii astia...Oare cand vor decide sa doarma si ei singurei si fara sa-si chinuie mamele?
Uitasem..A mea nu doarme pe perna.
monikus spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Danutza www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs&feature=related" target="_blank">aici aici iti cntam personal,eu usnt aia mica si mai fraierica .. Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi |
Super tare. Uite vezi, pe asta nu am gasit-o.
Danuta, multumim de tratatie. Cred ca azi o sa bobinez la stomac tot ce prind.
Lali stii eu am incercat sa il adorm langa mine numai ca sfarsesc prin a fi mai obosita decat el pt ca e calare pe mine si dac INDRAZNESC sa-l dau jos tipa de ne stie tot blocul.
Apropo, Danuta reusiti sa va mutati la casuta mult visata? Pe facebook ma gasesti Sima Monica Iuliana dar trebuie sa iti faci tu cont mai intai.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
NelaM spune:
Catalina, ti-am vazut puiul in filmulet! Mai, dar nu-si arata varsta! E asa, tinerel bine!
Selen, te pup! E tare draguta Banana, uite cum mananca paste, o chinuie rau talentul!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
x_ggg spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Danuta1979
Gata, cred ca te-am gasit. Ai o poza alb-negru-galbui, nu? Lali, Monikus, a mea doarme cu mine, in bratele/la sanul meu, deci se poate si mai rau sau la fel de rau. Off, copiii astia...Oare cand vor decide sa doarma si ei singurei si fara sa-si chinuie mamele? Uitasem..A mea nu doarme pe perna. Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Nu..mai bine da-mi adresa de mail pe pm si te adaug eu
Danuta1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Super tare. Uite vezi, pe asta nu am gasit-o. Danuta, multumim de tratatie. Cred ca azi o sa bobinez la stomac tot ce prind. Lali stii eu am incercat sa il adorm langa mine numai ca sfarsesc prin a fi mai obosita decat el pt ca e calare pe mine si dac INDRAZNESC sa-l dau jos tipa de ne stie tot blocul. Apropo, Danuta reusiti sa va mutati la casuta mult visata? Pe facebook ma gasesti Sima Monica Iuliana dar trebuie sa iti faci tu cont mai intai. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
Gata, te-am adaugat pe facebok. Aveam cont
Bai...uite, am renunta in weekend sa mai luam casa. Exact cand sa semnam precontractul. Am facut consiliu de familie si am decis sa nu o luam. Trebuia sa mai luam 55000 euro din banca, sunt vremuri tulburi si nesiguranta in multe, inclusiv servicii, casa era departe de Bucuresti, era pe structura metalica si daca la un moment dat as fi vrut sa o vand as fi gasit f greu cumparator etc.
Cautam un apartament nou de 3 camere in Bucuresti ca sa ne ajunga ce bani avem maxi cu 10-5 mii euro de luat din banca. Am deci sa fim precauti. Doar suntem parinti acum, nu?
x_ggg spune:
citat din mesajul lui NelaM Catalina, ti-am vazut puiul in filmulet! Mai, dar nu-si arata varsta! E asa, tinerel bine! Selen, te pup! E tare draguta Banana, uite cum mananca paste, o chinuie rau talentul! Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
Ce tare e Ana Macaroana!! S-a facut fata mare!
monikus spune:
citat din mesajul lui x_ggg Cred ca la Andrei al Irinei am mai auzit de bebe tv, vad ca si R savureaza acum. Copiii vostri se uita la tv? Aaa, si mai voiam sa ii spun Monikus-ei sa se duca sa ii faca lui Rares copro parazitologicul si sumarul de urina. La kineto era o doamna cu o fetita de 1 an si 6 luni, care tot asa, se agita la extrem si pana la urma i-a descoperit un parazit intestinal si dupa tratament si-a revenit super. Hai, curaj! Ca doar nu il inteapa. -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
Catalina sa stii ca si anomis mi-a recomandat acum ceva timp sa ii fac niste analize ca poate de la asta e. Uie ca tot am evitat dar cred ca pana la urma asa voi face. Nasol e ca Rares nu face kk la program. Adica nu stiu cand face si nu stiu daca ajung sa il duc la timp la analiza.
De bebe tv am auzit si eu dar sincer nu stiu la ce companie de cablu. Eu am acum boomerang, animax si cartoon network. Dar Rares al meu nu vrea sa se uite la desene. Lui tre sa-i pun kiss tv sau u tv sau muzica in general.
Si tot despre muzica tre sa va spun ceva super tare. Pe langa faptul ca el mananca numai cu muzica, are melodii la care rade cu gura pana la urechi pt ca are impresia ca rad unele blonde la el dar, spre surprinderea mea are doua melodii stiute la care plange. Nu ingteleg de ce dar pune boticul si daca nu schimb repede plange cu lacrimi de crocodil.
Catalina al meu din pacate se uita cam mult la tv dar numai asa mai pot sta cu voi aici sau sa fac putina treaba prin casa sau sa mananc. Deja mancatul a devenit un lux asa ca Danuta baga mare. Oare ingrasa si mancarea asta virtuala? Ca in cazul asta zis pas.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei