Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata fetele,

In primul rand, La multi ani unei mamici deosebite, Danuta. Sa fii sanatoasa, fericita si plina de viata. Sa te bucuri de fetita ta minunata si sa ne bucuri si pe noi cu poze din viata ei.

Noi suntem cam zombie azi. Nu a avut Rares somn deloc as-noapte. M-a terminat.

Daciana eu inca nu i-am dat miere. Incerc sa nu ii dau pana la 2 ani. Tare imi e frica de ceva alergii.

Nela, bine ai venit pe la noi. Ne dai voie sa te trecem si in listuta noastra? Rares momentan e racit destul de urat si mai nou nu reusesc sa il adorm decat leganat pe picioare. Bine, are seri cand se arcuieste de nu pot sa il adorm in nici un fel pt ca pe picioare cade in laterale iar in brate nu pot sa il mai tin ca deja e cam greut. Bine ca tu ai o solutie buna deocamdata. Eu zic ca Ana o sa adoarma singura cand nu va mai cere san. Cu Rares imi e frica ca o sa ajung la 3 ani cu el sa il adorm tot pe picioare. Asa a patit si soacramea cu sotul meu. si te mai asteptam cu drag pe la noi.

X-ggg eu zic ca nu merita sa te enervezi. De parca nu stiai ca e frumos sa faci misto de aia mai fraieri. Normal ca te superi cand cineva face misto de persoana ta. Lasa nervii si supararea si stai cu noi ca o sa vezi ca e bine. Si zici ca te faci mumoasa? Nu ca n-ai fi deja. Auzi dar Rares inca nu a gasit hac de parul tau minunat? Hai te pup.

Kemsy pupam puiul motat. Super semnatura.Si eu ma gandesc a o schimb un pic pt ca nu are rost sa mai as poze la semnatura acum ca avem mail nou, functionabil.

Lali cum mai e maseaua? Tot te chinuie?

Fetele eu nu mai stiu ce sa mai caut ca sa doarma Rares si mi-a trecut prin minte ca poate perna e de vina. Voi culcati copilasii cu/fara perna mare/mica? Asa-i ca o iau pe aratura?

Trebuie sa ma intelegeti pt ca sunt obo de dimineata. Si afara a asa o ceata de poti sa o tai cu cutitul. Urat bai frate. Sper sa se faca frumos pana la pranz sa iesim totusi 1 ora afara ca tare rau e cu el toata ziua in casa.

O zi minunata tuturor.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!

LA MULTI ANI DANUTZA!Sa fii sanatoasa si fericita!

Fii-mea se joaca cu o masinuta si face vrum vrum

si eu sunt sigura ca e doar o pasa asta cu tipatul si datul pe spate si crize cand nu le faci pe plac...mandrei mele ii trece imediat daca ii distrag atentia cu ceva care stiu ca-i place (sa se joace cu comutatoarele, sa-l vada pe EH (REx), cainele vecinilor, sa se vada in oglinda, d-astea...)

Nelaaa!, ce dulce trebuie sa fie Minnie Ana mancand melcisori! sa va fie de bine dintisorul, sa-i iasa toti asa usor...noi ne-am oprit la 4 de ceva timp, iar semne de altii nu prea vad....doar bale, multe bale....

ah, trebuie sa-i tai unghiile, mi-a ridicat tricoul si m-a zgariat! ouch!

Cata, dar n-ai mami nici o vina, stai linistita, vezi ca e filmuletul pe FB

o zi frumoasa sa avem

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Kemsy am vazut poze cu L. E tare dragalas uns pana la urechi. Sa stii ca am gasit mailul in spam. Cred ca e ceva de la yahoo. L-am mutat in Inbox la loc de cinste.

Danangie ca-ti mai face spatele? Hai pe la noi.

Criss acum mi-am adus aminte? Ce cautai dupa canapea? Ti-ai pierdut lentilele de contact?

Mergi la inceput

Selen ma duc la FB sa vad si filmuletul vostru. Pupam Alba ca Zapada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

1. Avem mail? Si de ce nu stie si neuronul meu?Have mercy!
2. Monikus, sa stiu ca si eu, mai nou, il culc pe Rares pe o pernutza mai moale asa, de la umeri in sus, nu numai capul, mai ales ca e mucos de ceva timp si parca respira mai bine asa. Deasemenea, pentru copii mucosi, de folos ne-a fost Pulmex baby, o crema cu care il dau seara la culcare pe piept si spate si il ajuta destul de bine.
3. Parul meu e bine mersi, ca tot il tin prins, dar ii mai place sa isi bage asa mana un pic in el. oricum, nu tai mult din el, 20 de cm maxim
4. Selen, acu intru, eu pe FB nu prea stau, parca nu imi e la indemana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!
Eu de la 7 am depanat amintiri ,m-am uita la Smallville ,doua episoade din ultima serie . Am depanat amintiri pentru ca acum 3 ani l-am descoperit si m-am uitat la primele serii in zile,vedeam cate 5-6 episoade pe zi,visam "superman" .
Dupa ce ne-am uitat eu si sotz linistiti la cele doua episoade,in bucatarie,ne-am dus sa vedem ce face PAul,ca era liniste in camera,si el ranjea la perna si la plusuri,vorbea cu ele si el strangea in brate,nici nu mi-a simtit lipsa .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Danuta uite o
www.youtube.com/watch?v=xVzIGMqRznk" target="_blank"> dedicatie speciala pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata!!!

In dimineata asta dau de baut cafea, tort si multe prajituri!
Multumesc mult pt. urari. Sunteti niste dulci.

Bai, ce atomosfera faina avem din nou. Chiar imi place. Sa ne fie de bine si sa fie mereu asa:)

Cum va gasesc pe facebook? dati-mi si mie e PM va rog un link, nume, ceva. Ca sa va adaug si sa va vad si eu.

Monikus, meci mult pt. dedicatie. Sper ca Rares se sime mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Primit, vazut poze cu Loris cel frezat...asa topita sunt dupa freza lui, si lui Rares ii sta parul "sculat" asa, dar doar in varful capului... ca o cizma ma exprim... Cum adoarme R intru sa le savurez si comentez, acu doar le-am frunzarit, ca e calare pe mine.

Danutza1989 eu sunt Cata Lina pe FB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

www.youtube.com/watch?v=SiICITvwaow&feature=related" target="_blank">LA Multi Ani Danuta ,sa ai parte numai de bucurii,fericire ,si tot ce e mai bun pe lume!

Monikus Paul nu doarme pe perna deloc,mi-a fost frica sa nu "il aprind" la plamani,asa ca doar il adorm pe perna ,pe picioare,uneori.
Sa iti dau un pont ,ca sa adoarma Rares singurel,sau cu tine langa el,trebuie sa ii ai pe Crissbebe si Alex cateva "somnuri" langa tine,si i se face rusine lui Rares,si ii copiaza ,la noi asa s-a intamplat .
Paul doarme pe burtica in ajoritatea timpului,sau pe o parte,dar fara perna,eventual tine in brate un puiut de perna in nuante multe de verde .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput